Originally posted by Deus
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Fan Boys
Collapse
X
-
το arc rise fantasia παιρνει πολυ + στο dholphin θα το τιμησω καποια στιγμη το εχω προχωρησει λιγο στο wii αλλα το εχω αφησει
[YOUTUBEHD]Y0DOogZnk-8[/YOUTUBEHD]
το silmeria δειχνει επισης πολυ ομορφο στο pcsx2
[YOUTUBEHD]Z0B0lc1e6_Y&feature=related[/YOUTUBEHD]
το xenoblade στο dholphin
[YOUTUBEHD]ydMCWYkp2PM&feature=related[/YOUTUBEHD]
και το ff12 στο pcsx2
[YOUTUBEHD]QHJ65Ku8l_U&feature=related[/YOUTUBEHD]
προσωπικα προτιμω silmeria/ff12 απο xenoblade παντως σε γραφικα κυριως λογω art direction, τα προσωπα στο xenoblade ειναι χαλια το κεφαλι του πρωταγωνιστη ειναι σαν ενα αυγο με ματια και ο σχεδιασμος των εχθρων ειναι μετριος ειδικα αν συγκριθει με του ff12 ειναι που πας ρε καραμητρο, το ιδιο ισχυει και στο animation
Comment
-
Giati toso frame drop to Xeno? To pc den to shkwnei.
To video ftaiei, h to emulator?
Vaynard lathos video edeikses:
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
ναι ειναι λιγο χοντροκομμενα τα textures σε καποια σημεια, frame drops με ολες τις ρυθμισεις max εγω δεν εχω παντως και τρεχει στα 25 fps (που ειναι playable) απλα ειναι κλειδωμενο
το τρεχω σε I7,6970,8gb ram, ο τυπος στο video δεν εχει βαλει specs
τσεκαρε και το τι εχουμε γραψει στο αντιστοιχο thread εδω στο GO
Comment
-
Εδώ θα γίνω κακός και θα υπερασπιστώ ΠΛΗΡΩΣ την Nintendo Defense Force που άμα έρθει θα σας...κράξει...πατόκορφα...και θα έχει και απόλυτο δίκιο!!!
wait...wat?
Πως, κράζεις, άραγε, κάποιον πατόκορφα;Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
.Και στο κάτω κάτω,δεν πέφτει η τιμή γιατί ξέρεις τι παίρνεις!Μάριο είναι,δεν είναι κανένα Heavy Rain ή κανένα Enslaved...
OOOOH SNAAAAP!
Συγνωμη kostasfil, τα πιστευεις αυτα που λες??? ειναι δυνατον ενα VITA! να ειναι πιο μπροστα σε εξελιξη απο το 3ds??? το 3d ειναι κατι τελειως προτογνορο ειδικα χωρις γυαλια... πες μο σε τι ειναι πιο εξελιγμενο το vita...
Δηλαδή σκέψου εσύ να έχεις πάρει την κονσόλα όταν βγήκε,50 παιχνίδια στα 50€ και να τραβάς κουπί υπομονής μέχρι να βγει το επόμενο καλό παιχνίδι ενώ κάποιος άλλος παίρνει τώρα την κονσόλα με έτοιμη και στημένη βιβλιοθήκη,χωρίς να περιμένει και με 600€ λιγότερα από εσένα...Πώς θα νιώσεις εσύ?Γιατί μη μου πεις ότι μετράει που είχες την κονσόλα χρόνια πριν και ότι παίζεις τα πρώτα παιχνίδια ακόμα και τώρα....
Και το Heavy Rain δεν είναι ΚΑΝ παιχνίδι...Σαν ταινία του Phillips CD-i είναι με QTE μόνο και με σενάριο που μπάζει από παντού...Αν αυτό το λες καλό παιχνίδι...Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Παιδιά μη βάζετε links για άλλα forum, ούτε να αναφέρετε usernames.
Βάλτε ανώνυμα quotes όπως κάνει ο Somari.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Originally posted by Loggo View PostΠαιδιά μη βάζετε links για άλλα forum, ούτε να αναφέρετε usernames.
Βάλτε ανώνυμα quotes όπως κάνει ο Somari.
Ευχαριστώ.
Fanboys της Sony/Cometron όλα σας...Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Originally posted by Loggo View PostΠαιδιά μη βάζετε links για άλλα forum, ούτε να αναφέρετε usernames.
Βάλτε ανώνυμα quotes όπως κάνει ο Somari.
edit:Καλά ρε Τίτε,γιατί έσβησες τα λινκ μου;Ειδικά το λινκ του Gover δεν θα μας δημιουργούσε πρόβλημα με την εκεί κοινότητα,πέρα από τα NFB*.
*NintendoFanBoysCarpe diem
Comment
-
Βρε Altair αφού το έχουμε πει, ειδικά μετά απ' όσα έγιναν το τελευταίο καιρό, να ποστάρονται quotes μόνο με το περιεχόμενο που ενδιαφέρει το thread. Να μη γίνονται αναφορές ούτε σε κοινότητες, ούτε σε άτομα. Το θέμα είναι τι γράφτηκε, ούτε που γράφτηκε, ούτε και ποιος το έγραψε. Μη δημιουργούνται τσάμπα καταστάσεις τώρα.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
Comment