Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
den einai tyxaio pws ta kammena fanboys ths nintendo thewrountai ta xeirotera kai me diafora.
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Το ζήλευα. Ήθελα κι εγώ να έχω το δικό του! Ένιωθα εν μέρει προδομένος από την Nintendo και από τους γονείς μου που δεν μου πήραν το καλό και ξέμεινα με το GameBoy
Koroidevete eseis, alla pisw apo kathe tetoia periptwsh kryvetai mia istoria ponou kai orghs pou shmadepse thn metepeita poreia tou kathe Ninty Fanboy sthn zwh tou.
Tha mporouse na dhmoiourgithei oloklhro thema sta meshmeriana, akomh kai gia dokimater!
Ferte thn Tatiana leme!
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
Κλασική περίπτωση θυμάτων της 8-bit κόντρας. Αναγνωρίζει πως το Game Gear ήταν καλύτερο από το Gameboy αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί ούτε στον εαυτό του επειδή οι γονείς του αγόρασαν κονσόλα της αντίπαλης παράταξης. Θεραπεύεται με μία αγορά της φορητής κονσόλας της SEGA από πρόσωπο του κοντινού του κοινωνικού περιγύρου, ποτέ δεν είναι αργά.
Βέβαια την σήμερον ημέρα είναι ολίγον τι δύσκολο να αγοράσει κάποιος ένα Game Gear, επομένως μάλλον θα μείνει με το τραύμα να σημαδεύει την πορεία του ως gamer για το υπόλοιπο της ζωής του. Άσπλαχνη κενωνία.
Oρισμένοι θέλοντας να δει ο κόσμος πόσο cool-πωρωμένοι είναι με μία εταιρεία (παραδόξως χωρίς να αποδέχονται τον όρο fanboy) ή πόσο ιδανικοί modders είναι σε ένα επίσημο forum εταιρείας, λένε και καμιά μαλακία παραπάνω για να προκαλέσουν εντυπώσεις/ενδιαφέρον.
Ο συγκεκριμένος ανήκει σε αυτή την κατηγορία και μάλλον θέλει να (απο)δείξει ότι είναι παλιά καραβάνα που έχει ζήσει τις παλιές εποχές των 2 vg ηρώων και με την ματιά του έμπειρου πλέον ~με την πίπα, τα μακρια γένια και το σκονισμένο απ'το χρόνο σύστημα στο χέρι~ απολαμβάνει τα αποτελέσματα.
LoL
Darklink κι εγώ σε ευχαριστώ απ'τη μεριά μου που το μοιράστηκες μαζί μας .
Εάν υπάρχουν άλλες δηλώσεις και τις έχεις εύκαιρες... PLZ....το forum διψάει!
" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Ο συγκεκριμένος ανήκει σε αυτή την κατηγορία και μάλλον θέλει να (απο)δείξει ότι είναι παλιά καραβάνα που έχει ζήσει τις παλιές εποχές των 2 vg ηρώων και με την ματιά του έμπειρου πλέον ~με την πίπα, τα μακρια γένια και το σκονισμένο απ'το χρόνο σύστημα στο χέρι~ απολαμβάνει τα αποτελέσματα.
Ti mou thymizei, ti mou thymizei...
Geo.... vageo
Με μεγάλο troll shaman τον Azrael ασφαλώς! Τελικά μήπως είμαστε troll forum και δεν το έχουμε πάρει πρέφα?
Ο Σκάτμαν έχει δίκιο σε αυτό που λέει, αλλά και πάλι δε μιλάμε για μισοχαβαλετζίδικο μισονοσταλγικό θέμα για κουβέντα, προσπαθεί να βγάλει κάτι σοβαρό από τα τραγελαφικά που βγάζει! Είναι δυνατόν?
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Τίποτα Nintendo fanboys θα είναι που βλέπουν πάλι φαντάσματα.
- Captain Obvious
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Ekei pou egine afto to quote eimai sigouros pws tha vreis pollous link
Imo ο λογος που τα nintendo fanboys ειναι τοσο παθιασμενα αυτη την γενια ειναι γιατι υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι nintendo haters λογω του οτι η Nintendo εφερε τον "διαβολο" στο gaming (ακα motion controls και casual games).
Αυτα εχω την εντυπωση πως πανε μαζι.Ας πουμε τα sony fanboys δημιουργήθηκαν απο τα sony haters οταν η sony μπηκε στο "παιχνιδι".Καποτε τα sony fanboys ηταν το ιδιο καμμενα με τα τωρινα της nintendo.
Παραδοξως εχει υπαρξει μειωση στα sony fanboys ή απλα παιζουν pro και δεν μπαινουν στο internets.Η λογω του οτι αυτη η γενια ειναι multiplatform και xbox-ps3 εχουν παρομοια ισχύ δεν υπαρχει μεγαλο πατημα για "μονομαχιες".Τα xbox fanboys δεν τα σχολιαζω γιατι ειναι καινουργια φουρνια,next generation αυτα.
Εχω πιασει και εγω τον εαυτο μου να υπερασπιζεται nintendo αλλα εχω πιασει και τον εαυτο μου να υπερασπιζεται και xbox και Ps3.
Πολλοι λενε πως τα nintendo fanboys ειναι τα πιο καμμενα αλλα θα συμφωνισω μεχρι ενος σημειου μονο,εχει κυριως περισσοτερη πλακα να τα διαβαζεις.Υπαρχουν παντου το ιδιο καμμενα ατομα απλα της nintendo δεν κρύβονται.
Γενικα αυτο που καιει το nintendo fanboy ειναι αυτη η αδιαφορια (για το wii κυριως) απο τους αλλους.Σαν το παιδακι που δεν το αναγνωριζουν σαν κονσολα και δεν το παιζουνε.Ο nintendo fanboy νιωθει πεταμενος στην ακρη.Τοτε δημιουργείται το nintendo ghetto.
Comment