Διαφωνείς στο ότι μια κονσόλα που θεωρείται επόμενη γενιά δεν μπορεί να είναι χειρότερη από την προηγούμενη σε οποιοδήποτε τομέα;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Fan Boys
Collapse
X
-
Όταν βγήκε το DS ήταν πιο δυνατό από το GBA και τότε δεν υπήρχε psp αν θυμάμαι καλά.Οπότε,your point is invalid.Επίσης το DS είναι το καλύτερο φορητό που έχει περάσει από τα χέρια μου,ξεπερνώντας άνετα gameboy,gamegear,psp,3ds.Σε κάλυψα;Carpe diem
Comment
-
Originally posted by KimahriRonso View PostΘα σου απαντήσω με ερώτηση.
Για λέγε, τι έλεγες όταν βγήκε το ds??
Eγώ θα περιμένω κανά χρόνο για να δω που στέκεται το μηχάνημα.Με σοβαρές προσπάθειες και όχι βιαστικά πορτς.Εσύ, συνέχισε να λες τα δικά σου.
Eγώ θα περιμένω κανά χρόνο για να δω που στέκεται το μηχάνημα.Με σοβαρές προσπάθειες και όχι βιαστικά πορτς.Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Πάντως πρέπει η Nintendo επιτέλους να εκμεταλευτεί το HD και τον πολλαπλάσιο χώρο και να φτιάξει το απόλυτο Motion Plus βίντεο παιχνίδι.
Πολλές φορές, για να πας μπροστά, πρέπει να κανείς ένα βήμα, πίσω. Αυτό γίνεται γιατί η ταχύτητα της ζωής σε κάνει να προσπερνάς τα λάθη.(WHAT?)
Για να τα διορθώσεις Πρέπει να γυρίσεις στο σημείο εκείνο.
Αυτό είναι ο "Συγχρονισμός Πεπρωμένου".(WHAAAAAAAAAAAT?)
Αυτό έπαθε στην Ε3 η Nintendo.
Έναν αποσυγχρονισμό.(yeah, ok sure)
Η Nintendo δεν έχει αντιπαλους. Απλά γιατί όταν ΉΔΗ υπήρχε, δεν υπήρχαν οι άλλοι.
Η Sony και η Microsoft έγιναν αντίπαλοι στην Nintendo.
Ούτως ή άλλως είναι δύο διαφορετικά τμήματα. Μην συγκρίνουμε την Nintendo με τις προαναφερόμενες γιατί είναι τουλάχιστον προσβολή.
Η μόνη εταιρία που μπορεί να συγκριθεί στον χώρο της διασκέδασης είναι, η Disney.
Ας μην αναφερόμαστε τώρα σε non Nintendo θέματα.
[...]
Oh no. NO. NOOOOOOOOOOO!!!!!!!!
wth?????? did i just read?
Comment
-
Ninty εισαι η καψουρα η μεγάλη
το πιο τρελό ναρκωτικό
Ninty!
Δεν έχω σπίτι
δεν έχω δουλειά
δεν έχω γκόμενα
δεν έχω λεφτά