Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Collapse
X
-
Ahahah. Καλό το βίντεο. Πάντως οι δράκοι είναι τα μεγαλύτερα troll στο παιχνίδι. Περνάνε και νομίζεις οτι θα πέσουν πάνω σου, αλλά δε το κάνουν. Νομίζεις οτι θα αρχίσουν επίθεση, αλλά δε το κάνουν.
Νομίζεις οτι δε θα επιτεθούν και το κάνουν. Νομίζεις οτι θα προσγειωθούν, αλλά δε το κάνουν. Και όταν πια λες οτι δε πρόκειται να κατέβουν, κρύβεις τα melee και βγάζεις τα long range, να'τοι δίπλα σου.
Επίσης, πείτε μου αν είναι προγραμματισμένο αυτό στο παιχνίδι ή αν τρελάθηκα. Σε κάποια φάση, μου πετάγεται δράκος πίσω απο ένα λόφο, πολύ απότομα και βλέπω κάτι μεγάλο να πέφτει κοντά, απο τη πορεία του.
Πάω να ελέγξω και βλέπω έναν ψόφιο γίγαντα που δεν σκότωσα εγώ. Κάποιο bug συνέβη ή πέρασε το αρχικάθικο και μου έριξε πτώμα μπροστά μου σαν "Να μωρή τι μπορώ να κάνω και τι θα σου κάνω!" δήλωση;
Leave a comment:
-
O Ramp το έθεσε πολύ σωστά. Απλά θα προσθέσω πως είναι το είδος του RP που σχετίζεται πολύ περισσότερο με το τι ΚΑΝΕΙΣ και πώς φτιάχνεις το χαρακτήρα σου παρά με το να ακολουθείς ένα σενάριο ή έναν προκατασκευασμένο χαρακτήρα. Δεν υπάρχουν δηλαδή quests που μπλέκουν η μία με την άλλη, μακροσκελείς διάλογοι κλπ, αλλά υπάρχει ελευθερία που φτάνει την ασυδοσία.
Για να γελάσουμε...
Trolls will roll...
Leave a comment:
-
Αρκετα ωστε να μη μιλαμε για στοιχεια απλα, αλλα για RPG τιτλο ο οποιος ομως μπορει ευκολα να παιχτει και απο καποιον που απλα αποζητα κατι σε action adventure.
Leave a comment:
-
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τον τίτλο και δε μπορώ να απαντήσω ο ίδιος, μεταφέρω απορία φίλου: Πόσο έντονα είναι τα RPG στοιχεία στο παιχνίδι;
Leave a comment:
-
Μου αρέσει περισσότερο από το κανονικό

Στο παιχνίδι έχω χωθεί για ένα quest στα μπουντρούμια της Solitude. Μετά από εκεί θα κάνω λίγο dungeon crawiling για να βγάλω cleared μερικά μπουντρούμια και μετά μάλλον Riften για το main quest. Ανάλογα με την εξέλιξη θα μπω στη Thieves Guild και θα κάνω μερικές ωραίες αποστολές και αν με φέρει ο δρόμος μέχρ το Whiterun θα ξεκινήσω παράλληλα και τις αποστολές της Dar Brotherhood. Είμαι level 35 πια με 21 αξόδευτα persk (καφρίλες ολκής...), έχω armor rating γύρω στο 100 γιατί παίζω χωρίς ασπίδα και ο εξοπλισμός μου είναι αν θυμάμαι καλά
Glass dagger of Tipota
Glass mace of Tipota
Ebony bow of Tipota
Ebony helmet of Tipota (heavy)
Elven gilded mail of Tipota (light)
Orkish gauntlets of +30% bow damage (heavy) που κάνω τράμπα καμιά φορά με light gauntlets of +20% one-handed damage
Orkish boots of +50% fire resistance (heavy), το αντικείμενο που μου επέτρεψε να σκοτώσω δράκο χωρίς να κρύβομαι και να νιώθω τουμπανιάρης
Ring of +20% one handed damage
Amulet of +30% one-handed damage που κάνω τράμπα με Amulet of +25% magica regen
Παρά το άθλιο armor rating δεν έχω προβλήματα ενώ τα light και heavy armor ratings είναι ισορροπημένα ακριβώς λόγω του εξοπλισμού μου. Επειδή δε χρησιμοποιώ stamina έχω μόλις 310 χώρο και μια heavy armor θα με διέλυε (σε sneak ακόμα και τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα, με βλέπουν όταν θέλω ή όταν πλησιάσω πάρα πολύ και είμαι άτυχος). Ανάλογα με το πώς κυλήσει το παιχνίδι θα δω τι dragon armor θα φτιάξω. Έχω ακούσει πάντως πως η daerdric είναι καλύτερη ενώ η καλύτερη του παιχνιδιού είναι μια Ancient Blades Armor. Ξέρει κανείς τίποτα?
Leave a comment:
-
Για να λεμε την αληθεια, περισσοτερο ακουγεται σαν Mustard Jar παρα Fus Ro Dah...
Leave a comment:
-
Αμα δεν έκαναν προσγείωση πάνω μου και δε προσπαθούσαν να με κάψουν, παγώσουν, φάνε, φιλετάρουν, θα τους λυπόμουν. Έτσι όπως είναι τα πράγματα όμως, θα τους έκανα απίστευτες τσάντες!
Μάλλον το ξέρουν, γι'αυτό και γίνονται καπνός και αφήνουν μόνο κόκαλα. Αν και κάτι μου λέει οτι τα μαζεύουν αυτά οι κάτοικοι και κάνουν dragonbone soup... Ίσως θα έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα...
Leave a comment:
-
PETA wants to talk to you... Λευτεριά στους δράκους!Και να τους ξεπαστρεύεις και σε ρυθμό που θα σου επέτρεπε να ανοίξεις μαγαζί με δρακικά είδη. Τσάντες, κοσμήματα, καλλυντικά, οτι θες θα έφτιαχνες.
Leave a comment:
-
Αυτό ακριβώς. Γι'αυτό δε πάω και τη μαγεία σε τέτοια. Θέλω up close and personal εγώ. Αν δε νιώθω το μέταλλο να κόβει κάτι, δε τη βρίσκω!
Παίζω εδώ και 4-5 μέρες. Όλη μέρα, εννοώ. Πέρα απο τα μικρά διαλείμματα ενδιάμεσα, για συγκεκριμένες ανάγκες. Και κορεάτικες σειρες...
Οι Daedric Princes είναι και πολύ ψωνάρες. Κρίμα που δε μπορείς να ανοίξεις και σε αυτούς καμμιά καινούργια. Και ο γάμος είναι άσε κατάσταση.
Οι δράκοι είναι ψιλοαπογοήτευση. Τους περίμενα ως τα πιο δυνατά πλάσματα και είναι αηδιαστικά εύκολοι. Τουλάχιστον οι απλοί και οι Blood Dragons.
Έχω ψοφήσει απο ληστές, μάγους και άλλα τέτοια αρχ... αία πλάσματα, οπότε μου φαίνεται λίγο fail. Να είναι πιο εύκολοι απο κάποιον κακόμοιρο ληστή.
Και να τους ξεπαστρεύεις και σε ρυθμό που θα σου επέτρεπε να ανοίξεις μαγαζί με δρακικά είδη. Τσάντες, κοσμήματα, καλλυντικά, οτι θες θα έφτιαχνες.
Παίζω version απο το θείο, βέβαια, αλλά μια χαρά μου πάει εμένα. Κάτι μικροπροβλήματα, αλλά φτιάχνονται με console commands μέχρι στιγμής. Και παίζω με το controller του 360. No complaints.
Leave a comment:
-
Τρομοκρατία σκέτη! Έβγαλα τον πρώτο μου δράκο χωρίς να κάνω κατάχρηση cover (βοήθησε πολύ το +50% fire resistance, έπρεπε να με πάρει τρεις φορές για να με φέρει κοντά στο 0 health) και ένιωθα τούμπανος. Απ'ό,τι φαίνεται η φήμη μου εξαπλώθηκε στους δράκους, οπότε ο επόμενος με το που με είδε έπεσε νεκρός μπροστά μου χωρίς να του ρίξω ούτε βέλος. Του πήρα κανονικά την ψυχή, τα κόκαλα και τις φολίδες και μόλις κοίταξα στον ουρανό ο κλώνος του συνέχιζε να κόβει βόλτες αμέριμνος.
Σκοτώνω μ'ένα μου βλέμμα, μα ποιός είμαι, ο Αλέν Ντελόν?
Leave a comment:
-
Διάβασα όλα τα ποστ όπου κάποιοι παραπονιέστε για το interface και, αν και μέχρι ένα βαθμό έχετε δίκιο, κάτι τραγελαφικά που ακούω του στυλ "...πατούσες το αριστερό κλικ του ποντικιού να γίνει equip στο ένα χέρι οκ, πατούσες το δεξί να γίνει και στο άλλο, κλάιν..." με έκαναν να σκεφτώ ένα πράγμα... ΠΕΙΡΑΤΕΣ!!!
Το παιχνίδι το είχα προπαραγγείλει, αλλά επειδή το amazon άργησε μία μέρα, το "αγόρασα" πρώτα πριν έρθει. Όντως αυτή η έκδοση ήταν τραγική, με το interface να σπάει και να μην κάνει equip/unequip κανονικά. Όταν όμως έβαλα το dvd την επόμενη μέρα, και με το ίδιο patch εγκατεστημένο, το 90% των προβλημάτων εξαφανίστηκε. Τα μόνα προβλήματα που έχω τώρα με το interface (εκτός από το ηλίθιο design του) είναι πάνω σε conversations που δεν μπορώ πάντα να κάνω μια επιλογή highlight και μετά να την πατήσω. Πάω να πατήσω "sure, let me pay the fine" και πατάω "I will never surrender!!!". :kill:
Βτς, όσοι έχετε original και έχετε ακόμα πολλά προβλήματα με το mouse, έχει ένα option στο μενού που λέει xbox controller ή κάτι τέτοιο, και είναι on στο default. Απενεργοποιήστε το και βελτιώνει την συμπεριφορά του ποντικιού αρκετά, χωρίς βέβαια να εξαλύφει εντελώς το πρόβλημα.
Leave a comment:
Leave a comment: