Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Οπως εχω ξαναπει μετα το Oblivion υπηρξε το Fallout 3 και αυτο ειναι αρκετο για να μου φυγουν οι σκεπτικισμοι. Χωρις βεβαια να απορριπτω το ενδεχομενο να κανουν νεες πατατες, αισθανομαι οτι δεν εχω λογο αυτη τη στιγμη να ειμαι αρνητικος.
    Do a barrel roll!

    Comment


    • Haters ξε-haters BB το Morrowind το έχω τερματίσει και το Oblivion το έπαιξα 42 ώρες τουλάχιστον. Προφανώς και κάποιος είναι προβληματισμένος για πιθανές επιλογές και μετά το φιάσκο του Oblivion τίποτα δεν πρόκειται να με πείσει μέχρι να κυκλοφορήσει ο τίτλος. Άπειροι τίτλοι φαίνονται κορυφαίοι από videos και στην πράξη αποδεικνύονται μετριότατοι.

      Πέραν τούτου, καλά τα add ons αλλά ένας τίτλος κρίνεται πρώτα από όλα από το περιεχόμενο που βάζουν οι ίδιοι οι devs, αν φτάνουμε στο σημείο να μιλάμε για fanmade patches που προφανώς και θα αλλάζουν τα πάντα τότε το χάσαμε.

      Καλά να πω τα κλασικά στον vaynard, δεν κατηγορώ κανέναν, απλά εξέφρασα μία απορία.

      Comment


      • Originally posted by Evans View Post
        Haters ξε-haters BB το Morrowind το έχω τερματίσει και το Oblivion το έπαιξα 42 ώρες τουλάχιστον.
        Και γω έπαιξα το morrowind και δεν μου άρεσε όσο το Oblivion. To Morrowind μου φάνηκε οχι τόσο ευχάριστο στο παιξιμο όσο το Οblivion.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • Evans να σου πω και εγω τα ιδια κλασσικα λοιπον, απαντησα στην απορια σου δεν απαντησα σε μια υποτιθεμενη κατηγορια που προφανως και δεν εκανες, peace bro

          οπως θετεις το προβλημα του περιεχομενου παντως αυτο καθε αυτο σαν περιεχομενο απο τους devs ητανε τεραστιο, τωρα αν δεν αρεσανε οι τροποι αναπτυξης του χαραχτηρα η καποια αλλα στοιχεια του gameplay αυτο ειναι αλλη ιστορια και μαλλον ειναι υποκειμενικο μπορει να μην πολυαρεσε σε καποιους καποιοι αλλοι gamers το λατρεψανε

          edit:να προσθεσω οτι εχω αφησει γυρω 150+ ωρες στο oblivion και αν δεν απατομαι αλλες τοσες στο morrowind

          Comment


          • @BigBOSS:Σου άρεσε το casual Oblivion και δεν σου άρεσε το Hardcore Morrowind;Πάρε ένα Wii U να τελειώνεις.
            Carpe diem

            Comment


            • Originally posted by Altair View Post
              @BigBOSS:Σου άρεσε το casual Oblivion και δεν σου άρεσε το Hardcore Morrowind;Πάρε ένα Wii U να τελειώνεις.
              Aυτό θα έλεγα . Έχεις κατακράξει τις casu-αλιές, αλλά προτιμάς το Oblivion. Α ρε Vitality Sensor που σου χρειάζεταιιιιι .

              Comment


              • Originally posted by Vaynard View Post
                οπως θετεις το προβλημα του περιεχομενου παντως αυτο καθε αυτο σαν περιεχομενο απο τους devs ητανε τεραστιο, τωρα αν δεν αρεσανε οι τροποι αναπτυξης του χαραχτηρα οι καποια αλλα στοιχεια του gameplay αυτο ειναι αλλη ιστορια και μαλλον ειναι υποκειμενικο μπορει να μην πολυαρεσε σε μας γιατι σε αλλοι gamers το λατρεψανε
                αυτό λεώ και γω απλώς ο evas την υποκειμενική του καχυποψία την μεταφέρει και στους υπολοίπους σε μία έμεση υιοθέτηση της απο όλους, ενώ κάτι τέτοιο είναι λανθασμένο. Όσοι, όπως είπες Vaynard λάτρεψαν το Oblivion, που σίγουρα είναι η μεγάλη πλεοψηφεία, δεν έχουν λόγους να είναι καχύποπτοι και ανησυχούν για το Σκίριμ. Επίσης, στο κάτω κάτω δεν είναι εφικτό ή εύκολο ένα game να ικανοποιεί τους πάντες.

                Originally posted by Evans View Post
                Aυτό θα έλεγα . Έχεις κατακράξει τις casu-αλιές, αλλά προτιμάς το Oblivion. Α ρε Vitality Sensor που σου χρειάζεταιιιιι .
                άκυρο αυτό που είπες, δεν μου άρεσε το hardcore morrowind αλλά μου άρεσε το hardcore Τhe Witcher. Άρα δεν είναι στην προκειμένη περίπτωση θέμα hardcore ή όχι και τόσο hardcore.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • Αυτό λεώ και γω απλώς ο evas την υποκειμενική του καχυποψία την μεταφέρει και στους υπολοίπους σε μία έμεση υιοθέτηση της απο όλους, ενώ κάτι τέτοιο είναι λανθασμένο.
                  Σιγά ρε Mr. θιγμένε, άλλη όρεξη δεν είχα από το να επιβάλω την άποψή μου για ένα παιχνίδι . Βλέπω έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό για ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι θα έπρεπε να προβληματίζει αρκετούς, μετά τις άπειρες υποσχέσεις που έγιναν για το προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, αυτό και μόνο. Τώρα αν εσύ θέλεις να βλέπεις φαντάσματα καλά κάνεις, δεν είναι και η πρώτη φορά εξάλλου . Ούτε να ξενερώσω, ούτε να χαλάσω τη χαρά κανενός ήθελα και από τις απαντήσεις των vaynard και ramp μάλλον δεν το έκανα.

                  Comment


                  • σταματηστε να με κανετε quote για κανα 10λεπτο αφου ποσταρω κατι γιατι συνηθιζω να κανω edit posts γραφω απο μια αποσταση και το keyboard καμια φορα χανει γραμματα

                    Comment


                    • ωραία evans αμα δεν είσαι αισιόδοξος άλλα απαισιόδοξος για το game κρατά το για σένα και μην μας το λες συνέχεια.:xp: Δεν έχει νόημα. Επίσης πως ασχολείσαι με κάτι για το οποίο δεν έχεις ενθουσιασμό αλλά αρνητική προδιάθεση.
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

                      Comment


                      • there there

                        Comment


                        • Δηλαδή αν ο Έβανς είναι καχύποπτος εγώ τι είμαι? Σκατόψυχος? Δε νομίζω πως σιχάθηκε άνθρωπος το Oblivion περισσότερο από εμένα.

                          Βλέποντας το τρέιλερ εντάξει, το περιβάλλον είναι αλλού και περιμένω και μεγάλη ποικιλομορφία. Είδαμε τοποθεσίες από χιόνια και highlands φάση, και είμαι πολύ περίεργος να δω ποτάμια, λιβάδια και ίσως ερήμους. Στο θέμα των γραφικών το animation μου φάνηκε μετρίως μέτριο, ειδικά εκείνος ο γίγαντας που πήγαινε σε slow motion. Οι κανονικοί εχθροί μου φάνηκε πως κινούνταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο του Oblivion, αλλά η προοπτική πρώτου προσώπου μου φαινόταν και πριν αφύσικη για melee combat.

                          Οπτικά δεν το συζητάμε (αρκεί να μην έχει τα τραγικά προβλήματα του Oblivion στο launch και να έχει και κάποια αντοχή στο χρόνο), τα υπόλοιπα περιμένουμε να τα δούμε.
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                          Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                          Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                          Comment


                          • Εγώ πάλι βρίσκω λογικούς τους προβληματισμούς του Evans και του Τίτου.

                            Πάντως προσωπικά είμαι hyped για καθαρά υποκειμενικούς λόγους. Ξέρω ότι, ασχέτως αν ο τίτλος έχει τελικά τα προβλήματά του, πρόκειται για μια περίπτωση που θα ευχαριστηθώ ασχέτως αν τελικά πάσχει ποιοτικά.

                            Ακόμα και στο Fallout 3, που θεωρείται και ανώτερο του Oblivion, βρήκα αρκετές αδυναμίες, ειδικά στο RPG κομμάτι. Παρόλα αυτά, ήταν ένας από τους τίτλους που ευχαριστήθηκα σε υπερβολικό βαθμό.

                            Και ναι, το animation, αν και βελτιωμένο, είναι για άλλη μια φορά gtp.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                            Comment


                            • Do a barrel roll!

                              Comment


                              • με την αντιπαράθεση σας πιο πάνω.
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X