Το Skyrim είναι η φυσική εξέλιξη του Morrowind στη νέα γενιά, το Oblivion στο οποίο δεν έγραψα ούτε δίωρο ήταν η πρόβα. Εδώ ανεχτήκαμε γραφικά Virtua Fighter στο Morrowind, με loading times για Xbox που ρεαλιστικά διήρκεσαν περισσότερο από το gametime και το ανύπαρκτο battle system του Fallout 3 πέραν του VATS (χμ, κάτι μου επιτίθεται, ας δω τις επιλογές μου...αχά! θα τρέξω προς τα πίσω σαν τον κάγκουρα μέχρι να με προλάβει ή να βρω τοίχο) που έχω γράψει 50 ώρες(πάρα πολλές για μένα πλέον) στο GOTY και συνεχίζω, στο Skyrim θα κολλήσουμε; Νομίζω έχουν κάνει όλα τα σωστά λάθη κι έχουν μάθει απ'αυτά, έχουν την εμπειρία για να αγγίξουν την τελειότητα πλέον, μπεθέσδα τόκος
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Collapse
X
-
Φρέσκο πράμα:
Return of the Dragons Interview
Τελικά το animation δείχνει να έχει βελτιωθεί πολύ, πάλι σε First Person θα παιχτεί βέβαια, αλλά τουλάχιστον είναι αρκετά καλό πλέον. Deus Ex, Skyrim και Mass Effect 3 σε ένα εξάμηνο lol. Ένα βαρβάτο, ελαφρώς σάπιο αν γίνεται, steampunk RPG λείπει μόνο.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Δε θα το έλεγα μάπα αλλά, ναι, μάλλον δε θα είναι το δυνατότερο σημείο του τίτλου. Όπως και να χει, όσον αφορά το dual-wielding τουλάχιστον, δηλώνω fan.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Comment
-
πορώθηκα άσχημα
απλά δεν υπάρχει το Skyrim
το main theme
Comment
-
πολυ καλυτερο animation απο τον προκατοχο του, death sequences, dual wield που προσθετει νεες κινησεις, σιγουρα θα εχει και αλλους μηχανισμους να ξεκλιδωνεις με τα skills , ε και στην τελικη δεν βλεπω κανα first person medieval rpg με καλυτερο combat system εκει εξω, βλεπετε εσεις μηπως??
το ost, η ατμοσφαιρα , η εκταση του κοσμου ,το art design το πολυ βελτιωμενα γραφικα και animation θα ειναι μερικα απο τα δυνατα του στοιχεια σιγουρα, εγω να πω την αληθεια εμεινα ικανοποιημενος απο το συγκεκριμενο demo , well αναμενουμε!!!
Comment
-
Originally posted by Vaynard View Postε και στην τελικη δεν βλεπω κανα first person medieval rpg με καλυτερο combat system εκει εξω, βλεπετε εσεις μηπως??
Πέρα από την πλάκα, εξακολουθώ να είμαι ΤΡΟΜΕΡΑ δύσπιστος για τον τίτλο. Στα τρέιλερ και τα βίντεο όλα φαίνονται καλά μα τα παιχνίδια της Bethesda δείχνουν τις αδυναμίες τους σε μήκος χρόνου και συνήθως αποδεικνύονται σοβαρές. Όσοι αρέσκονται στο dungeon crawling και την αχανή εξερεύνηση βρήκαν το Θεό τους, σίγουρα, αλλά για μένα προσωπικά δε ξέρω, κρατάω μικρό καλάθι.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Νομίζω πάντως ότι κάποιες παραδοσιακές αδυναμίες που χαρακτηρίζουν τους τίτλους της Bethesda, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, δε θα λείπουν ούτε από το Skyrim. Ομολογώ ότι θα μου προξενούσε εντύπωση αν όλα ήταν άψογα και δε κρύβω ότι αυτό που περιμένω δεν είναι τόσο την εξάλειψη κάθε κλασικής αδυναμίας, όσο μια σημαντική πρόοδο σε σχέση με τους προηγούμενους τίτλους.
Όπως και να χει πάντως, το μεγαλύτερο μέρος της ουσίας του Skyrim θα βρίσκεται ακριβώς σ’ αυτό που ανέφερες. Στο να προσφέρει δηλαδή εξερεύνηση και περιπλάνηση στις αχανείς εκτάσεις του, πιθανότατα, καλύτερου και πληρέστερου fantasy κόσμου που αποτυπώθηκε ποτέ σε videogame.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Comment
-
Στο να προσφέρει δηλαδή εξερεύνηση και περιπλάνηση στις αχανείς εκτάσεις του, πιθανότατα, καλύτερου και πληρέστερου fantasy κόσμου που αποτυπώθηκε ποτέ σε videogame.
αυτος ο τιτλος δικαιωματικα θα μπορουσε να ανηκει ευκολα σε καποιο mmorpg που βρισκεται πολλα χρονια στη πιατσα με πολλα expansions και extra content , πχ WoW, βεβαια για single player βαζει σιγουρα σοβαρη υποψηφιοτητα το skyrim
Comment
-
Originally posted by Titus View PostΌσοι αρέσκονται στο dungeon crawling και την αχανή εξερεύνηση βρήκαν το Θεό τους
Comment
-
Το dungeon crawling στο Oblivion ηταν μαπα, απλα χαιρομαι οτι στο Skyrim μιλανε για λιγοτερα μεν αλλα με πολυ μεγαλυτερη ποικιλια dungeons.
Comment
-
Ότι το Skyrim όταν κυκλοφορήσει θα απαρτίζεται από λάθη αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το ευτύχημα είναι ότι η Bethesda δείχνει να έχει λάβει πολύ σοβαρά τα παράπονα των παικτών και έχει διορθώσει σωρεία κουραστικών μηχανισμών που ταλάνιζαν το Oblivion. Το Skyrim όπως και να το κάνουμε είναι από τα παιχνίδια που τα τουμπανιάζουν με περιεχόμενο και με την έκταση που έχει ο κόσμος του είναι λογικό να υπάρχουν πολλές ατέλειες. Από κάτι Dragon Age 2 που η επανάληψη των χώρων και η ανισορροπία των μαχών του για τέτοιους είδους τίτλο είναι καθημερινό φαινόμενο και στα δικά μου μάτια δείχνει απαράδεκτο, η προσέγγιση της Bethesda με το Skyrim φαίνεται τλχ. 2 κλάσσεις ανώτερη.
Titus το Risen τα σπάει άσχημα. Το 2 θα προκαλέσει σεισμικές δονήσεις.
Comment
Comment