Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O Ramp το έθεσε πολύ σωστά. Απλά θα προσθέσω πως είναι το είδος του RP που σχετίζεται πολύ περισσότερο με το τι ΚΑΝΕΙΣ και πώς φτιάχνεις το χαρακτήρα σου παρά με το να ακολουθείς ένα σενάριο ή έναν προκατασκευασμένο χαρακτήρα. Δεν υπάρχουν δηλαδή quests που μπλέκουν η μία με την άλλη, μακροσκελείς διάλογοι κλπ, αλλά υπάρχει ελευθερία που φτάνει την ασυδοσία.

Για να γελάσουμε...

Trolls will roll...
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Ahahah. Καλό το βίντεο. Πάντως οι δράκοι είναι τα μεγαλύτερα troll στο παιχνίδι. Περνάνε και νομίζεις οτι θα πέσουν πάνω σου, αλλά δε το κάνουν. Νομίζεις οτι θα αρχίσουν επίθεση, αλλά δε το κάνουν.
      Νομίζεις οτι δε θα επιτεθούν και το κάνουν. Νομίζεις οτι θα προσγειωθούν, αλλά δε το κάνουν. Και όταν πια λες οτι δε πρόκειται να κατέβουν, κρύβεις τα melee και βγάζεις τα long range, να'τοι δίπλα σου.

Επίσης, πείτε μου αν είναι προγραμματισμένο αυτό στο παιχνίδι ή αν τρελάθηκα. Σε κάποια φάση, μου πετάγεται δράκος πίσω απο ένα λόφο, πολύ απότομα και βλέπω κάτι μεγάλο να πέφτει κοντά, απο τη πορεία του.
      Πάω να ελέγξω και βλέπω έναν ψόφιο γίγαντα που δεν σκότωσα εγώ. Κάποιο bug συνέβη ή πέρασε το αρχικάθικο και μου έριξε πτώμα μπροστά μου σαν "Να μωρή τι μπορώ να κάνω και τι θα σου κάνω!" δήλωση;
      sigpic

Comment

• Τα physics του παιχνιδιού είναι πολύ προσεγμένα.
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Βγηκε το 1.3 που διορθωνει τα παντα ολα, πλεον κανεις δε μπορει να πει τιποτα για το τιτλο, Goty χαλαρα.
          Do a barrel roll!

Comment

• Μου ρθε η 360 version επιτελους, (εχει και χαρτη μεσα) και ετσι το ξεκινησα παλι πριν λιγες μερες. Αυτη τη φορα male nord και combat oriented (archery, one-hand, light armor).
            Do a barrel roll!

Comment

• Κριμα, πανω που πεσε στις 22 λιρες βρηκες να το παρεις.
              Δε βαριεσαι, για τη Bethesda ρε γαμωτο.

Comment

• 22 λιρες κιολας;;;
                Do a barrel roll!

Comment

• Bomba?

Eκτος αν με καθε bug που ανακαλυπτουν πεφτει η τιμη του κατα 0,0001 ευρω.

Comment

• Τεσπα οταν το πηρα δεν υπηρχε πιο φθηνο, 43€ μαζι με μεταφορικη αλλα ηταν μολις μια βδομαδα που ειχε βγει. Και τωρα στα πιο πολλα shops κατω σχεδον 40 λιρες εχει, στις 22 ειναι επικ μπαργκεν.
                    Do a barrel roll!

Comment

• Αφιερωμενο εξαιρετικα:

Χαχα, λιωνω ομως, οχι αστεια.

Comment

• Χαχαχαχα, όντως, το Ίντερνετ έχει λυσσάξει με το "I used to be an adventurer like you, but then I took an arrow in the knee". Με τη συχνότητα που το ακούς στο παιχνίδι καταλήγεις γρήγορα στο ότι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι στρατιώτες, φρουροί κλπ του παιχνιδιού είναι κούτσαβλοι απόστρατοι.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• I used to laugh with the "arrow in the knee" jokes, then I took an arrow in the knee...
                          Do a barrel roll!

Comment

• Comment

• Επειδή μετά το U3 παίρνει αυτό σειρά το παίζει κανένας σε ps3 να μου πει πως τα πάει από bugs;
                              Διάβασα αρκετά user reviews που αναφέρουν broken game, lag issues, major bugs κτλ.
                              Επειδή με την καμία δεν θέλω να ξαναζήσω καταστάσεις τύπου new vegas ας με πληροφορήσει κάποιος πλιζ.

Comment

• Για PS3 είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, μέχρι που θα σου έλεγα να περιμένεις κανένα εξάμηνο ΑΝ θα φτιάξουν. Το πρόβλημα με το lag απ'ό,τι έχω καταλάβει είναι δομικό της αρχιτεκτονικής του PS3 (split RAM) και για να λυθεί θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στον κώδικα. Αν έχεις άλλη εναλλακτική προτίμησέ τη όποια και αν είναι.

Σήμερα είδα Ορκ με μούσι. Τον σκότωσα, χνιαρχνιαρχνιαρ!

Comment

Working...
                                X