Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Raf View Post
    Είμαι Imperial 9lvl. Έφτασα Riften και κόλλησα με Thieves Guild. Πολύ καλή η υλοποίηση του σε σχέση με το Morrowind. Η αίσθηση της παρανομίας είναι πολύ πιο έντονη. Γοητεύτηκα λοιπόν από την απατεωνιά και πέταξα τα παλιά μου heavy armor, φόρεσα το outfit του guild, έβαλα μπρος και το τόξο μου και το sneak πάει και έρχεται. Να πω και 'γω πως το immersion του τίτλου πιάνει ταβάνι. Η Riften σαν πόλη είναι απίστευτη. Είναι το δεύτερο hold μου και απορώ πως θα είναι τα επόμενα.
    Έτσι έτσι. Προχώρα δυναμικά και θα δεις τοποθεσίες και τοπία που θα εκπλαγείς. Δυνατό παιχνίδι και αν είχε και το customization, πανοπλίες, πιο severe συνεπειες κτλ. του Morrowind θα έπιανε κορυφή για μένα. Τι σου κάνει το mainstream.

    Comment


    • Εγω το παρατησα λογω battle system αλλα ισως επρεπε να δοκιμασω αλλο play style οπως κανει ο Raf.. Και πηρα και τα dlc και δε τα χω δει καν
      Do a barrel roll!

      Comment


      • Originally posted by Ramparter View Post
        Εγω το παρατησα λογω battle system αλλα ισως επρεπε να δοκιμασω αλλο play style οπως κανει ο Raf.. Και πηρα και τα dlc και δε τα χω δει καν
        Τα DLC ούτε εγώ τα έχω δει ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι τόσο καιρό που παίζω με Stealth χαρακτήρα το παιχνίδι είναι πιο ενδιαφέρον διότι με τον κατάλληλο εξοπλισμό κάνεις δυνατά stealth kills, critical με τόξα κτλ. και λίγο πολύ οι περισσότεροι εχθροί πεθαίνουν γρήγορα ακόμα και σε Master Difficulty. Το battle system ναι δεν είναι το δυνατό του σημείο αλλά και πάλι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Είναι λειτουργικό και αυτό μου φτάνει. Το προτιμώ από τα χορευτικά τερτίπια για παράδειγμα των χαρακτήρων του Kingdom of Amalur.

        Comment


        • Τελείωσα το questline του Thieves Guild και τώρα κάνω τις random αγγαρείες για να έρθει το Guild στις παλιές του δόξες. Έχω κολλήσει με Nightingale armor (η πιο ωραία φορεσιά που έχω δει στο παιχνίδι) και δουλεύω παράλληλα σπαθί-τόξο. Η κυρίως ιστορία έχει πιάσει αράχνες.
          Σίγουρα μιλάμε για τον πιο συνεχή και αληθινό κόσμο σε game. Ο σχεδιασμός του κυρίου χάρτη είναι για σεμινάριο. Δε προσφέρεται επ'ουδενί η αίσθηση πως πρόκειται για τεχνητό κόσμο όπου κάποιος επίτηδες έβαλε μια πόλη εκεί και έναν λόφο παραπέρα. Οι πόλεις είναι επίσης αριστοτεχνικά σχεδιασμένες. Η καθεμιά έχει το δικό της geist, που δε δηλώνεται πάντα αλλά υπονοείται. Το lore είναι πάμπλουτο· θα ήθελα όμως η πληροφόρηση να συμβαίνει δυναμικά και μέσω της ζωής στο Skyrim, και όχι σχεδόν αποκλειστικά από τα βιβλία. Διαπιστώνω επίσης πως οι NPC ήθελαν περισσότερο προσοχή. Δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλούν γέλιο εκεί που δεν θα 'πρεπε. Βλέπω τα ίδια λάθη που είχε ακόμα και το Morrowind. Παιδικές ασθένειες περισσότερο θα τις ονόμαζα, σε μια σειρά που έχει καταφέρει τόσα άλλα.

          Comment


          • Παιχνιδάρα το Skyrim δεν ειναι τυχαίο οτι ακόμα το παιζουνε στο steam χιλιάδες άτομα σε καθημερινή βάση τρια χρόνια μετά την κυκλοφορία του, βέβαια σε αυτο έχει βοηθήσει και το workshop.

            Tι mod χρησιμοποιείς; υπάρχουνε και mods που προσθέτουνε ολόκληρα νέα quest με σχετικό lore.

            α και πως λέγεσαι στο steam;
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

            Comment


            • Δε χρησιμοποιώ mod. Θέλω να παίξω το παιχνίδι έτσι όπως εκδόθηκε επίσημα. Στο steam ψάξε με ως masterchief_gr (οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο).

              Comment


              • χρησιμοποίησε τουλάχιστον το SkyUI για να μη παιζεις με το ελλεεινό κονσολε UI

                SkyUI
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • Με gamepad παίζω.

                  Αλλά θα το δοκιμάσω, έμαθα πως είναι συμβατό και με gamepad.

                  Comment


                  • ε παλι καλυτερο ειναι και παρα πολύ πιο νοικοκυρεμένο
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

                    Comment


                    • Beyond Skyrim

                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

                      Comment


                      • Star Citizen videos Star Citizen gallery

                        Comment


                        • Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του μύθου που ακούει στο όνομα Elder Scrolls V: Skyrim

                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

                          Comment


                          • Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχω παίξει το Skyrim. Όπως και να έχει, η Bethesda έχει μεγάλο στοίχημα να κερδίσει με την ανάπτυξη του Elder Scrolls 6. To Skyrım έχει αγαπηθεί πάρα πολύ και αν απογοητεύσει με το sequel θα δεχτεί άλλο ένα μεγάλο πλήγμα. Τα Fallout 4, 76 θεωρούνται από ένα μεγάλο μέρος του κοινού απογοητευτικά σαν sequels.


                            Tidy!

                            Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

                            Comment


                            • lol το skyrim εχει αγαπηθει αλλα εχει φαει απειρο κραξιμο οπως ολα τα bethesda games, αν ρωτησεις εναν φαν τι θα ηθελε να αλλαξει στο επομενο θα σου πει τη μανα του και το πατερα του.

                              Το ESVI θα αγαπηθει τρελα, θα πωλειται και θα μιλαμε γι αυτο για χρονια... και ναι θα υπαρξει απειρη γκρινια και memes με τα bugs και τα ελαττωματα του.

                              Do a barrel roll!

                              Comment


                              • Originally posted by Deus View Post
                                Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχω παίξει το Skyrim.
                                πως τα κατάφερες και δεν έπαιξες ακόμα Skyrim

                                προσωπικά ειχα αρχισει να το ξαναπαιζω απο Σεπτέμβριο, αλλά το update της Anniversary οπως ήταν αναμενομενο μου προκάλεσε προβλήματα σε mods οπως το πολύ βασικο SKSE64, οποτε περιμένω update αυτων των mods ώστε να συνεχισω. Παιζω χαλαρά, με αυτο το παιχνιδι μπορεις κυριολεκτικά να ασχοληθεις χιλιάδες ώρες.

                                ?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Letterbox&imcolor=%23000000&letterbox=false.jpg
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                                Comment

                                Working...
                                X