Originally posted by Raf
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Collapse
X
-
Εγω το παρατησα λογω battle system αλλα ισως επρεπε να δοκιμασω αλλο play style οπως κανει ο Raf..Και πηρα και τα dlc και δε τα χω δει καν
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΕγω το παρατησα λογω battle system αλλα ισως επρεπε να δοκιμασω αλλο play style οπως κανει ο Raf..Και πηρα και τα dlc και δε τα χω δει καν
Comment
-
Τελείωσα το questline του Thieves Guild και τώρα κάνω τις random αγγαρείες για να έρθει το Guild στις παλιές του δόξες. Έχω κολλήσει με Nightingale armor (η πιο ωραία φορεσιά που έχω δει στο παιχνίδι) και δουλεύω παράλληλα σπαθί-τόξο. Η κυρίως ιστορία έχει πιάσει αράχνες.
Σίγουρα μιλάμε για τον πιο συνεχή και αληθινό κόσμο σε game. Ο σχεδιασμός του κυρίου χάρτη είναι για σεμινάριο. Δε προσφέρεται επ'ουδενί η αίσθηση πως πρόκειται για τεχνητό κόσμο όπου κάποιος επίτηδες έβαλε μια πόλη εκεί και έναν λόφο παραπέρα. Οι πόλεις είναι επίσης αριστοτεχνικά σχεδιασμένες. Η καθεμιά έχει το δικό της geist, που δε δηλώνεται πάντα αλλά υπονοείται. Το lore είναι πάμπλουτο· θα ήθελα όμως η πληροφόρηση να συμβαίνει δυναμικά και μέσω της ζωής στο Skyrim, και όχι σχεδόν αποκλειστικά από τα βιβλία. Διαπιστώνω επίσης πως οι NPC ήθελαν περισσότερο προσοχή. Δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλούν γέλιο εκεί που δεν θα 'πρεπε. Βλέπω τα ίδια λάθη που είχε ακόμα και το Morrowind. Παιδικές ασθένειες περισσότερο θα τις ονόμαζα, σε μια σειρά που έχει καταφέρει τόσα άλλα.
Comment
-
Παιχνιδάρα το Skyrim δεν ειναι τυχαίο οτι ακόμα το παιζουνε στο steam χιλιάδες άτομα σε καθημερινή βάση τρια χρόνια μετά την κυκλοφορία του, βέβαια σε αυτο έχει βοηθήσει και το workshop.
Tι mod χρησιμοποιείς; υπάρχουνε και mods που προσθέτουνε ολόκληρα νέα quest με σχετικό lore.
α και πως λέγεσαι στο steam;
Comment
-
χρησιμοποίησε τουλάχιστον το SkyUI για να μη παιζεις με το ελλεεινό κονσολε UI
SkyUI
Comment
-
Comment
-
-
-
Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του μύθου που ακούει στο όνομα Elder Scrolls V: Skyrim
- Likes 2
Comment
-
Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχω παίξει το Skyrim.Όπως και να έχει, η Bethesda έχει μεγάλο στοίχημα να κερδίσει με την ανάπτυξη του Elder Scrolls 6. To Skyrım έχει αγαπηθεί πάρα πολύ και αν απογοητεύσει με το sequel θα δεχτεί άλλο ένα μεγάλο πλήγμα. Τα Fallout 4, 76 θεωρούνται από ένα μεγάλο μέρος του κοινού απογοητευτικά σαν sequels.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
lol το skyrim εχει αγαπηθει αλλα εχει φαει απειρο κραξιμο οπως ολα τα bethesda games, αν ρωτησεις εναν φαν τι θα ηθελε να αλλαξει στο επομενο θα σου πει τη μανα του και το πατερα του.
Το ESVI θα αγαπηθει τρελα, θα πωλειται και θα μιλαμε γι αυτο για χρονια... και ναι θα υπαρξει απειρη γκρινια και memes με τα bugs και τα ελαττωματα του.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Deus View PostΠαίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχω παίξει το Skyrim.
προσωπικά ειχα αρχισει να το ξαναπαιζω απο Σεπτέμβριο, αλλά το update της Anniversary οπως ήταν αναμενομενο μου προκάλεσε προβλήματα σε mods οπως το πολύ βασικο SKSE64, οποτε περιμένω update αυτων των mods ώστε να συνεχισω. Παιζω χαλαρά, με αυτο το παιχνιδι μπορεις κυριολεκτικά να ασχοληθεις χιλιάδες ώρες.
?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Letterbox&imcolor=%23000000&letterbox=false.jpg
Comment
Comment