Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncharted 3: Drake's Deception

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Είχατε δεν είχατε,μου την κάνατε.Το περιμένω από μέρα σε μέρα πλέον.
    Carpe diem

Comment

μεχρι στιγμης ειναι ποιο ευκολο απο το 2 (lol ποσο ποια) τα σαγονια πεφτουνε σε καθε ευκαιρια, α ρε Sully εισαι θεος!

Comment

Παιδιά το πήρα και εγώ.Δεν έχω λόγια,είναι απλά τέλειο.Το παίζω στο hard.

Άντε να αρχίσουμε να κανονίζουμε multi παιχνίδια,coop ή και deathmatch.Γράψτε όσοι έχετε το παιχνίδι για να κανονίσουμε.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

Το πηρα και εγω.
          Πολυ καλη δουλεια με τους Ελληνικους υποτιτλους.Mεχρι στιγμης σουπερ το παιχνιδακι

Comment

off topic αλλά κολλάει εδώ:

Είδα χθες όνειρο ότι έπαιζα το U3. Το πρώτο level ήταν σε first person view και διαδραματίζοταν σε ένα παραλιακό μέρος που κατέληγε σε ένα χωριό σε ένα λόφο. Σκάει ο κακός της υπόθεσης μιλάει στον Drake και μετά γυρνάει η κάμερα βλέπουμε το πρόσωπο του Drake και αυτός λέει κάτι με ρομποτική φωνή. Μετά φώναξε cut ο σκηνοθέτης. Και καλά το πρώτο level ήταν σκηνικό από γυρίσματα ταινίας με τον Drake να παίζει τον (ρομποτικό; ) εαυτό του.
            Ότι να'ναι

Comment

παντως το shooting το βρισκω χειροτερο απο το 2 κατι δεν μου παει καλα με την στοχευση, ειναι και το recoil αυξημενο

Comment

Βγηκε patch για να παιζει και σε cfw 3.55, αντε γεια .
                Γενικα απ ο,τι φαινεται η σκηνη θα παρει τα πανω της συντομα, μετα απο μια τεραστια περιοδο ξηρασιας.

Ελπιζω να θυμηθω να κανω τα κουμαντα μου πριν γυρισω Ελλαδα, γιατι 45gb ειναι αυτα... τι τραβαμε κι εμεις οι gamers.

Comment

Ποιο ευκολο απο το 2ο , χειροτερο shooting απο το 2ο ... Δεν μας τα λες καλα Vaynard.
                  Με αυτα που μου λες με κανεις να ακυρωσω παραγγελια , προσεχε

Comment

Ενταξει το 2 ηταν παιχνιδαρα για τα δεδομενα του PS3, δυσκολα θα μπορουσαν να το φτασουν ξανα.
                    Do a barrel roll!

Comment

• Οντως εχει γινει θεμα με το shooting aspect του παιχνιδιου. Διαβαζω πως υπαρχει γενικοτερο προβλημα και πως το aiming ειναι κατα καποιον τροπο off.
                      Εν τω μεταξυ λενε πως αυτο συμβαινει μονο στο single player mode του παιχνιδιου.

Ηδη ατομα της ND εχουν ζητησει feedback απο το κοινο και ψαχνουν να βγαλουν ακρη, αλλα γινεται λογος για issues με τα dead zones κτλ. Λογικα θα βγει patch συντομα.

Οπως καποιος ειπε απλα και ωραια στο forum της ND:

Κανενας reviewer παντως δεν πηρε χαμπαρι τι παιζει, /discuss.

Comment

• τελος στο hard, το δευτερο μισο του παιχνιδιου ειναι σαφως ποιο δυσκολο γιατι τα gunfights διαδραματιζονται σε μεγαλυτερους χωρους ακομα και απο τα καλυτερα σκηνικα του 2 που συνεπαγεται οτι μπορεις να τα προσσεγγισεις με διαφορετικους τροπους, η AI ειναι πολυ ποιο aggressive πλεον και οσο μπορεσα να αντιληφθω απο ενα playthought λιγοτερο scripted απο τα δυο προηγουμενα,

το pacing εξαλολουθει να ειναι για σεμιναριο με την τριπλετα λυνω γριφους-platform jumping-σκοτωνω εχθρους στο απογειο της, ενω τα WTFOMG-τι βλεπω!!! moments περισσοτερα απο ποτε, οπως και το χολιγουντιανο απολαυστικο script ευφυεστατο με ατακα στην ατακα, πολυ μεγαλυτερη ποικιλια σε enviroments εκει που ελεγες οτι τα ειχες δει ολα στο uncharted 2 η ND καταφερνει παλι να ξεπερασει τον εαυτο της,

οσο αναφορα την συνολικη ποιοτητα του campaign και των μηχανισμων ως προς το 2 σαφως οι βελτιωσεις απο το 2 στο 3 ειναι μικροτερες απο αυτες που ειχαν το 2 απο το 1, αλλα οπως και να εχει το δυο ητανε near perfect και πραγματικα η σειρα ειχε πιασει ταβανι απο τοτε

το παιχνιδι παντως εχει καποια μικροπροβληματα με το framerate και το shooting precision τιποτα που δεν διωρθωνεται με ενα patch

9,5/10

naughty dog τα σεβη μου!!

σημερα θα δοκιμασω και το online, και μαλλον παμε για crushing

goty?? σοβαρη υποψηφιοτητα!!! και αυτο λεει πολλα για την gaming orgasm χρονια απο ποιοτητα που διανυουμε

Comment

• να το τερματήσω και εγώ για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, μετά θα γράψω εντυπώσεις.
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Ξεκινάω σήμερα.
                            Carpe diem

Comment

• 19 Δεκεμβρίου 21:30 επιστρέφω Θεσσαλονίκη, 19 Δεκεμβρίου 23:00 ξεκινάω Uncharted marathon. Ναι, πρώτα το 1 στο hard, μετά το 2 στο crushing, τέλος το 3 στο hard. Ζηλεύω ρε γμτ .

Comment

• Όποιος θέλει Multi ας μου πει.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X