Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Phantom Duck: Μπράβο, το κάνεις σωστά. Master Evans approves .

@nooto: Εννοείται ότι το 100% είναι δεδομένο, όταν σε ταπεινώνει έτσι το The Guy αποκτάς προσωπικά με το παιχνίδι. Δεν είναι θέμα completion πλέον, αλλά αξιοπρέπειας .

Comment

Κόσμος 1: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 40/40 Α+
      Κόσμος 2: 088 %, 12 bandages, 4 warp zones, 35/40 Α+
      Κόσμος 3: 047 %, 07 bandages, 2 warp zones, 20/40 A+

Total Deaths: 2567
      Total Progress: 41 %
      Light World: 48 %
      Dark World: 32 %
      Bandages: 39

Ο τρίτος κόσμος μου φάνηκε μακράν πιο εύκολος και πιο διασκεδαστικός / πορωτικός από τον δεύτερο. Αυτοί οι τηλεκατευθυνόμενοι πύραυλοι είναι όλα τα λεφτά. Ο light κόσμος βγήκε Α+ κατ' ευθείαν χωρίς σχετικά ζόρια, τον έβγαλα όλον μόνο με ένα πρόχειρο playthrough. Τώρα για τον dark δεν ξέρω, δεν έχω παίξει καμία πίστα. Προβλέπω πάντως μέχρι το τέλος να φτάνω με άνεση τους 10.000 θανάτους :kill:

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Μόλις μου εμφανίστηκε η Glitch Zone όσο όδευα στο perfect completion του δεύτερου κόσμου. Περιττό να πω πως τα χρειάστηκα μόλις είδα την "Blue Screen Of Death". Αυτή εμφανίζεται τυχαία όσο παίζεις τον συγκεκριμένο κόσμο ? Δηλαδή για τον πρώτο κόσμο που τον έχω 100% complete θα πρέπει να συνεχίσω να τερματίζω τυχαίες πίστες μέχρι να μου εμφανιστεί ?

Comment

H glitch zone σου εμφανίζεται αν τερματίσεις την πίστα ενώ η bandage girl κάνει κάτι περίεργα(εμφανίζεται-εξαφανίζεται,πάει πάνω-κάτω και άλλα τέτοια χαρούμενα σαν να έιναι glitched).Νομίζω ΔΕΝ μετρά στο ποσοστό ολοκλήρωσης οπότε μην ανησυχείς!!!

Κατά τα άλλα έπιασες κορυφαίο παιχνίδι και μακάρι να το 100αρίσεις γιατί τότε πραγματικά νιώθεις το μεγαλείο του!Keep up!

Comment

Δεν μετράει όντως στο συνολικό ποσοστό, όμως μπρίκια κολλάμε ? Αν θες να τα έχεις όλα perfect, πρέπει να τις βγάλεις κι αυτές. Μέχρι στιγμής πάντως πάει καλά, όμως το παιχνίδι όσο πάει γίνεται όλο και πιο σαδιστικό. Αναρωτιέμαι μέχρι που μπορεί να φτάσει, ή το σημαντικότερο, μέχρι που μπορώ εγώ να φτάσω.

Comment

Η Lace Mamba Global ανακοίνωσε πως η Ultra Edition του Super Meat Boy, θα βρίσκεται στα ευρωπαϊκά καταστήματα το τρίτο τρίμηνο του 2011. "Το Super Meat Boy είναι ένα τελείως τρελό φαινόμενο στο διαδίκτυο. Το παιχνίδι έχει πουλήσει ήδη στο διαδίκτυο περισσότερα από 400.000 αντίτυπα και στα καταστήματα της Αμερικής διατίθεται μία ειδική έκδοση, οπότε αναμένουμε να υπάρξει τεράστια ζήτηση για μία παρόμοια retail έκδοση στις περιοχές που θα την διανείμουμε" ανέφερε ο Jason Codd, managing director της Lace Mamba Global. Πληροφορίες για το περιεχόμενο και την τιμή της ειδικής έκδοσης του τίτλου, θα γίνουν γνωστές σύντομα.
              Πηγή http://www.gameover.gr/news/%CE%88%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-Ultra-Edition-%CF%84%CE%BF%CF%85-Super-Meat-Boy.15689.html

Πολύ ωραία τα νέα αυτά μιάς και η retail στην Αμερική είναι και πανφθηνή και πολύ όμορφη.Αν έχουμε κάτι παρόμοιο και εδώ εννοείτε πως θα το τιμήσω,έτσι για να κάνουνε και SMB2!

Comment

Όλοι μας θα την τιμήσουμε, το οφείλουμε πιστεύω. Είναι ευκαιρία να ρίξουμε και replay στο PC .

Comment

Δυστυχώς μετά το φορμάτ που έκανα στον υπολογιστή, το παιχνίδι δε μου λειτουργεί σωστά Κράτησα τον φάκελο όπως ήταν, και ενώ έχει αποθηκευμένη όλη την πρόοδό μου, δεν μπορεί να αποθηκεύσει περαιτέρω το παιχνίδι από εδώ και πέρα. Χρειάστηκε να πάρω 3 φορές ένα bandage και να βγάλω Α+ άλλες 3 φορές την ίδια πίστα μέχρι να καταλάβω πως αυτό έφταιγε. Μάλλον ήταν σημάδι από τον Kami Sama για να αφοσιωθώ στην πτυχιακή, θα το ξαναπιάσω από την αρχή κάποια άλλη στιγμή. For the record τα στατιστικά μου μέχρι το σημείο που είχα παίξει ήταν:

Κόσμος 1: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 40/40 Α+
                  Κόσμος 2: 095 %, 17 bandages, 4 warp zones, 35/40 Α+, 1 Glitch Zone
                  Κόσμος 3: 047 %, 08 bandages, 2 warp zones, 23/40 Α+

Στον 2ο Dark κόσμο δεν έχω βγάλει μία πίστα, ενώ μένουν άλλες 4 που δεν τις έχω κάνει Α+. Στον 3ο κόσμο έχω με Α+ όλες τις πίστες που έχω παίξει, δηλαδή τις 20 πίστες του Light κόσμου και τις 3 πρώτες του Dark.

Total Deaths: 3229
                  Total Progress: 44 %
                  Dark World: 34 %
                  Bandages: 45

Comment

Κατάρα.Δέκα λεπτά είπα να το βάλω,να δω τα στατιστικά μου.Μια ώρα και κάτι,2 επιδέσμους ακόμα,καθώς και μερικά Α+ αργότερα,είπα να το κλείσω να πάω για ύπνο.
                    Carpe diem

Comment

• Αρρώστια δεν είναι; Και πάλι χαλαρά το πας, εγώ δεν ήθελα να λιώνω και είπα ότι θα κάνω διάλειμμα, μετά όμως από 2-3 αποτυχημένες προσπάθειες πήρα την απόφαση να το ξεφτιλίσω μέχρι να αποκτήσω το 100% γιατί αλλιώς που να βρεις ηρεμία .

Comment

• Μα μόνο χαλαρά μπορώ να το πάω.Πριν το πάρω,έλεγα ότι θα είμαι ευχαριστημένος αν απλά τελειώσω τον κόσμο.Δεν το έχω με τέτοιους τίτλους και δεν είχα σκοπό να το τελειώσω ποτέ.Πλέον το έχω για μικρά κι ευχάριστα σαδιστικά sessions και όπου φτάσω.Ο 5ος κόσμος είναι πραγματικά απάλευτος με τα beacons που σε κάνουν ότι θέλουνε.
                        Το αστείο είναι πως όλο λέω,κάποια στιγμή θα μπω youtube να δω πως λύνονται,αλλά ακόμα δεν έχω δει τίποτα και τα παλεύω μόνος μου.
                        Carpe diem

Comment

• Τελικά κατάφερα να κρατήσω τα στατιστικά μου. Εγκατέστησα το παιχνίδι εξ' αρχής και έκανα overwrite ολόκληρο τον φάκελο με τα saves. Πλέον λειτουργεί κανονικά, επομένως αναμένεται κάψιμο μεγίστου βαθμού με το παιχνιδάκι Θα πέσουν updates λίαν συντόμως.

Comment

• Go go dude, λιώσε το όπως οφείλεις .

Comment

• Αυτό το εθιστικό και σαδιστικό (*&$^$#@!παιχνιδο μου φέρνει μνήμες από το παρελθόν. Μιλάμε για εξάρτηση, όχι αστεία. Anyways, πλέον ύστερα από τόσο εξευτελισμό που σου ρίχνει, το SMB αποτελεί πρόκληση. Αν δεν κάτσω να το λιώσω μέχρι τελικής πτώσεως, δεν θα μείνω σε ηρεμία.

Κόσμος 1: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone,
                              40/40 Α+
                              Κόσμος 2: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone
                              , 38/40 Α+
                              Κόσμος 3: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
                              Κόσμος 4: 000 % :whip:

Total Deaths: 5948
                              Total Progress: 56 %
                              Dark World: 48 %
                              Bandages: 60

Βουρ για τους υπόλοιπους κόσμους τώρα που καθαρίσαμε τους πρώτους . Οι Light πίστες πάντως βγαίνουν πάρα πολύ εύκολα, σε σχέση με τις Dark. Συγκεκριμένα οι Light πίστες του 3ου κόσμου βγήκαν όλες με Α+ σε κάνα 2ωρο, ενώ οι αντίστοιχες Dark σε Α+ μπορεί να μου έπαιρναν από ένα μισάωρο έως ένα δίωρο η καθεμία.

Comment

• Anyways, πλέον ύστερα από τόσο εξευτελισμό που σου ρίχνει, το SMB αποτελεί πρόκληση. Αν δεν κάτσω να το λιώσω μέχρι τελικής πτώσεως, δεν θα μείνω σε ηρεμία.
                                Μπήκες πλήρως στο νόημα. Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν, το 100% είναι ζόρι : Ρ .

Comment

Working...
                                X