... Τέλος πάντων τα 2 μου cent, συμβολή στο θέμα προς το παρόν μιας και στην παρούσα φάση δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω γιατί προβλέπεται πολύ κάψιμο και οκ ας τελειώσω με το RDR πρώτα μιας και το πήρα ζεστά
... Τέλος πάντων τα 2 μου cent, συμβολή στο θέμα προς το παρόν μιας και στην παρούσα φάση δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω γιατί προβλέπεται πολύ κάψιμο και οκ ας τελειώσω με το RDR πρώτα μιας και το πήρα ζεστά
.

.
. Η 6-20 ήταν δυσκολότερη για Α+ κατά τη γνώμη μου, αν και επίσης την κατάφερα με την πρώτη. Μερικά σημεία τα είχα μάθει τραγικά καλά, ειδικά στην αρχή είχα βρει ένα τέλειο shortcut.
. Έβλεπα πάντως κάποιους στο gamefaqs να λένε για 100% με 5100+ deaths, μιλάμε για beyond pro level
.

. Επιτελους το μυαλο ειναι πλεον πιο καθαρο και λογικα θα συνεχισω με πολυ πιο χαλαρους ρυθμους, περισσοτερη ηρεμια και λιγοτερα πιασμενα δακτυλα
.

. Απο κει και περα υπαρχουν πολλες απαιτησεις και για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν θα το παλεψω.
.
.
. Χτες έβαλα 3o dark world και πέρασα 5-6 πίστες, ok εκεί τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν λίγο. Βασικά σε πολλές πίστες παίζεις με τα pixels και αυτό μου την έσπασε
.
.
.
. Respect που τα καταφερες, ελπίζω να την περάσω κι εγώ σύντομα γιατί άρχισε να μου γίνεται εφιάλτης
.
.
.
Leave a comment: