Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shadow of the Colossus

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Φυσικα και το εχω παιξει το Okami και πραγματικα ειναι τρομερο game
    και μου αρεσε παρα πολυ
    αλλα εκτος του οτι το παραπανω ποστ ηταν εκδηλωση φανμποισμου

με το να λεω οτι το SOTC ειναι αριστουργημα δεν λεω οτι ειναι καλυτερο game απο καποιο αλλο
    δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος αλλα δεν συγκρινω το gameplay το σεναριο κτλ με το οκαμι με ενα ζελντα και ενα mgs και λεω οτι ειναι καλυτερο
    απλα λεω οτι ειναι αριστουργημα εχει διαφορα δεν το συγκρινω σαν videogame

Υ.Γ.Α και μιας και το εφερε η κουβεντα το οκαμι προς το τελος βαρεθηκα σε αρκετα σημεια και απο ενα σημειο και μετα οι μαχες μου ηταν αγγαρεια

Comment

θα σε έβριζα γι'αυτά που γράφεις ιερόσυλε αλλά δε θα το κάνω γιατί τώρα απολαμβάνω μια γλυκιά γρανίτα παγωτό και δε θέλω να πικραθώ.

θα πω μόνο ότι όσον αφορά τα περί τέχνης και αριστουργήματος που λς ισχύουν και για τα okami/ico όσο και για το sotc

υγ.ποιες μάχες σε κούρασαν οι απλές που είναι προαιρετικές ή με τα αφεντικά που είναι τόσο τέλειες που κράτησα πολλαπλά saves για να τα παίζω ξανά και ξανά.κι αυτό είναι κάτι που δεν το έχω ξανακάνει σε παιχνίδι.
      something's wrong with you
      Carpe diem

Comment

Φυσικα και δεν μιλαω για τα Bossfights lol

για τα περι τεχνης δεν το συνεχιζω δεν εχει νοημα γιατι ετσι κι αλλιως ποτε μου δεν ειχα μια ολοκληρωμενη εικονα για το τι ακριβως ειναι η τεχνη

Comment

Συμφωνώ με τα λεγόμενα του FiOth για το Shadow of the Colossus, ενώ ακριβώς την ίδια φλασιά με το Panzer Dragoon Saga έφαγα κι εγώ όταν το έπαιζα.

Με διαφορά ο αγαπημένος μου τίτλος στο PlayStation 2.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Τέλος το Shadow of the Colossus. Πολύ καλό game, πολύ καλά bosses. Ωστόσο κατά την άποψή μου απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί αριστούργημα. Σίγουρα το προτιμώ από το ICO.

Daxter για psp. Πολύ καλό platformer, άλλη μια άψογη δουλειά από την RaD στον τεχνικό τομέα. Κάπου με κούρασε βέβαια η collect 'em all νοοτροπία( ευτυχώς δεν υπέκυψα), η λογική στις μάχες όπως και τα movie inspired mini games στα οποία το humour κρατάει 5-10 δευτερόλεπτα max και είναι αρκετά μονότονα.

Πέρασα αλλη μία φορά( ένα χρόνο μετά τον τερματισμό βέβαια ) κάποια puzzles από το Layton έτσι να ζεσταθω και ευτυχώς χάρη στην υπέροχη art video gallery και το journal θυμήθηκα τι έπαιζε. Τελείωσα και τα τα υπόλοιπα extra puzzles που είχα αφήσει και μου μένει τωρα το Decorator's House και ελπίζω το Puzzle Master's. Υπέροχο game, αλλά για κάποιο λόγο δε μου κάθεται καλά για 2o playthrough. Προτιμώ να παίζω κάποια αγαπημένα puzzles.

και ο Burai σε διακοπές.
            Και μετά από κανά 2μηνο στρατό. LBP ftw ωστόσο!!!
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Shadow of the Colossus

Έχω ένα πρόβλημα που πρώτη φορά το αντιμετωπίζω. Κάθε φορά που πάω να κάνω κάτι, μετά από λίγο μου βγάζει μαύρη οθόνη και ο ήχος κολλάει με replay ανά δευτερόλεπτο. Έχει πάθει κανείς το ίδιο να μου πει την λύση ή είμαι ο άτυχος που έπεσα πάνω σε προβληματικό CD?
              sigpic

Comment

fixed το πρόβλημα μου. Ήθελε καθάρισμα το CD ώστε να διαβαστεί.

Τώρα παίζω κανονικά το παιχνίδι και έχω εντυπωσιαστεί. Η πρώτη μάχη ήταν επική με τον 1ο Κολοσσό. Απ' όσο διάβασα υπάρχουν 10 Κολοσσοί και φαντάζομαι θα χαρώ απίστευτα το παιχνίδι αυτό.

Αν και είναι όπως το είπε ο Somari για τα framerates, έχει τέλεια γραφικά για πρώτο παιχνίδι του PS2. Για ιστορία δεν ξέρω την πλοκή και το πως έφτασε ως εκεί ο ICO με τον Agro για να φέρνουν εκεί την νεαρή ιέρεια. Ο χειρισμός είναι μέτριος, αλλά με λίγη εξάσκηση θα είναι GG για να διαλύσεις όλα τα αφεντικά. Ωραίο πράγμα που ομιλούσε η άγνωστη θεότητα σαν Tutorial με το που μίλησε έτσι ποιητικά και αρχαία του το πρέπει να κάνει κανείς για να νικήσει τον κολοσσό. Η μουσική είναι κλασσικής εποχής και ρομαντισμού και ταιριάζει στο παιχνίδι αυτό, ειδικά στην πρώτη μάχη. Η εκφώνηση, όμως είναι λίγο αρχαία, καθώς εναποκείτο στην παλιά τεχνολογία ηχογράφησης.

Για να δούμε τα υπόλοιπα.
                sigpic

Comment

Eee, εγώ δεν είπα τίποτα, μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είναι Trolling
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Tanno κάτι έχεις καταλάβει λάθος όσον αφορά την πλοκή του SOTC.Θες να σε διορθώσω ή να σε αφήσω να το καταλάβεις μόνος σου στο τέλος;
                    Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
                      Tanno κάτι έχεις καταλάβει λάθος όσον αφορά την πλοκή του SOTC.Θες να σε διορθώσω ή να σε αφήσω να το καταλάβεις μόνος σου στο τέλος;
                      Άμα το πεις τώρα θα ήταν spoiler. Κάτσε να το τερματίσω και αν πάλι δεν έχω καταλάβει κάτι α' αυτό, θα σε πω. ;)
                      sigpic

Comment

Βασικά δεν είναι σπόιλερ,είναι κάτι που το ξέραμε από πριν βγει ο τίτλος αλλά οκ,όπως θες.Το γράφω σε spoiler tags και άμα θες δες το.

Ο πρωταγωνιστής του SOTC δεν είναι ο Ico.
                        Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
                          Βασικά δεν είναι σπόιλερ,είναι κάτι που το ξέραμε από πριν βγει ο τίτλος αλλά οκ,όπως θες.Το γράφω σε spoiler tags και άμα θες δες το.

Ο πρωταγωνιστής του SOTC δεν είναι ο Ico.

Κι άμα δεν είναι ο Ico, τότε ποίος είναι ? Έτσι τον πέρασα γιατί φοράει τα ίδια ρούχα μ' αυτόν.
                          sigpic

Comment

Εγώ κοντεύω να τερματίσω το Shadow of the Colossus και ακόμα εκπλήσσομαι με τους Κολοσσούς. Επικές Boss Fights με τους Κολοσσούς σαν κινούμενες πλατφόρμες.

Είμαι στον 10 που μοιάζει με... ταύρο. Παίζω ταυρομαχία μαζί του και έχω κλάσει από τα γέλια.
                            sigpic

Comment

Ως τώρα οι εντυπώσεις μου είναι ακόμα θετικές.

Ξέρετε τι παρατήρησα ? Εκτός τους ανθρωπόμορφους Κολοσσούς, έχω παρατηρήσει ότι οι ζωόμορφοι έχουν και το δικό τους σχήμα.

Ο Θαλάσσιος Κολοσσός ήταν σαν ηλεκτρικό χέλι. Ο Κολοσσός που είχες να κρυφτείς κάτω από το έδαφος είχε μορφή... αλόγου, αλλά από την άλλη έμοιαζε με... Pokemon. Ο 8ος που ήταν ζορικός με το να σταθεί πάνω από την ηφαιστειακή τρύπα είχε σχήμα χελώνας. Ο 7ος μέσα στην αρένα είχε μορφή σαύρας, ειδικά Iguana.

Το άλλο που παρατήρησα είναι ότι οι ανθρωπόμορφοι Κολοσσοί είχαν τα μούτρα τους σαν τα πετρινά ομοιώματα των Ινκας.

Απορώ με τα σχέδια τους, οι δημιουργοί μήπως ήταν φανατισμένοι φίλοι του πολιτισμού των Ινκας.
                              sigpic

Comment

Τερμάτισα το Shadow of the Colossus. Έχω εντυπωσιαστεί με τις επικές μάχες με τους Κολοσσούς, αλλά ο τελευταίος Κολοσσός δεν ήταν κολοσσός, αλλά ΤΙΤΑΝΑΣ, με τέτοιο μέγεθος που είχε.

Ελπίζω να κάνουν και 3ο παιχνίδι σαν αυτό με τις επικές μάχες.
                                sigpic

Comment

Working...