Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII-2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Να δεις που στις επομενες εικονες θα πιασει κανα μικροφωνο και θα κανει την Ayumi Hamasaki.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Βλέπω πως στην Gran Pulse έχει πιο πολύ ζέστη από την Cocoon και η Lightning είπε να ξεφορτωθεί κάνα ρούχο.

Leave a comment:

• Xeno
    replied

Α και λιγα τα λογια σας για το Χ-2 .

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Μα και εγώ αισιόδοξος είμαι απλά φοβάμαι μην προκύψει ένα δεύτερο Χ-2.

Επίσης αυτή η κοπέλα αριστερά το καλό που τους θέλω να ΜΗΝ είναι η Fang.Η Fang ΠΕΘΑΝΕ όπως και η Vanille και αν το ΧΙΙΙ-2 το συνεχίσουν ακριβώς από εκεί που άφησαν το ΧΙΙΙ(που είναι και το θεμιτό) μην μου παρουσιάσουν αναγεννήσεις και λοιπές πίπες θα τα πάρω άσχημα

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Εγω για καποιο λογο ειμαι αισιοδοξος . Βασικα εχουν κοψει πολυ υλικο απο το αρχικο ΧΙΙΙ και πιστευω οτι γι'αυτο βγαινει και τοσο γρηγορα το ΧΙΙΙ-2. Ας ελπισουμε εναν καποιο διαφορετικο προσανατολισμο και πολλες δομικες διορθωσεις. Αν βεβαια προκυψει ενα παιχνιδι τυπου Χ-2 προφανως δεν θα μπω στον κοπο να ασχοληθω.

Καπως off-topic αλλα μεσα στο κλιμα των ανακοινωσεων περι ΧΙΙΙ compilation

Final Fantasy Agito XIII has a new name: Final Fantasy Type-0.
    Agito, or Type-0, is Square Enix's mysterious Final Fantasy XIII spin-off for PlayStation Portable. It is so big it will ship on two UMDs – the first PSP game to do so.

Final Fantasy Versus XIII remains a PlayStation 3 exclusive, Square Enix has confirmed.
    Final Fantasy Versus XIII remains a PlayStation 3 exclusive, Square Enix has confirmed.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Τέλεια νέα αν δεν αποδειχθεί παρόμοιο του Χ-2.

Έχουν τόσο να μας πουν για το μέλλον τον πρωταγωνιστών μας και ελπίζω αυτή την φορά να διορθώσουν τα λάθη τους.

Πολύ σύντομα πάντως κυκλοφορεί στην Ιαπωνία...

Leave a comment:

• hideo
    started a topic Final Fantasy XIII-2

Final Fantasy XIII-2

Final Fantasy XIII's director, Motomu Toriyama, reprising duties.

Allegedly to be released in 2011 in Japan. 360 and PS3.

Καποια στιγμη πρεπει να τελειωσω το πρωτο.
Working...
X