Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII-2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deus
    replied
    ΙΗΝΕ αν έχεις save του 13 αποθηκευμένο στην κονσόλα σου έχεις κάποια bonuses.Όταν ξεκινάει το παιχνίδι σου εμφανίζει μια σύνοψη της ιστορίας του 13 και σε πληροφορεί ότι θα έχεις κάποια bonuses.Τι ακριβώς θα σου δίνει και το πόσο σημαντικά είναι δεν ξέρω ακόμα.Πάντως στο inventory έχω ένα crystal που λέει στην επεξήγηση only for those who played ff13.Τι παίζει δεν ξέρω,θα το ψάξω και αν βρω θα σου γράψω εδώ.

Εdit:Οκ την βρήκαμε την άκρη.

Αν έχεις save του 13 στην κονσόλα παίρνεις.

-Ένα theme της lighting
    -Στο inventory σου έχεις ένα αντικείμενο που λέγεται eternal crystal
    -Αργότερα στο παιχνίδι βρίσκεις τα lighting και serah mask(δεν ξέρω σε τι χρησιμεύουν)
    -Σε κάτι mini games στο καζίνο θα έχεις αυξημένη πιθανότητα για καλύτερα κέρδη.Δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει.
    -Όπως έγραψα και πιο πριν,μόλις ξεκινήσεις το παιχνίδι θα σου εμφανίσει σύνοψη της ιστορίας του 13

Αυτά πάνω κάτω.

Το ξεκίνησα και εγώ το παιχνίδι πάντως και μπορώ να πω πως μου αρέσει πολύ.Είναι ξεκάθαρο ότι η square αναγνώρισε τα λάθη που έκανε με το 13 και προσπαθεί να τα διορθώσει,από την αρχή φωνάζει ότι βάλανε εξαρεύνηση και sidequests στο παιχνίδι.Οι serah και noel πάντως δεν είναι ενοχλητικοί όπως περίμενα,μάλλον θα έλεγα ότι μου αρέσουν κιόλας.Hyped,πάω να συνεχίσω!Περισσότερα όταν το προχωρήσω παραπάνω.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ασχετο, εχει σχεση το τι εχεις κανει στο xiii?? Για unlockables/story και τετοια. Το ειχα παιξει στο ps3 αλλα αυτο λεω να το παρω στο 360..

Επισης Omega weapon FTW..

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Στις 3 ώρες είμαι, μόλις πήρα τα πρώτα mosters και ανακατεύω τα Paradigm Decks. Η αρχή στη πρώτη περιοχή ήταν ανυπόφορη, ένα βήμα, δέκα cut-scenes. Aκόμα σε tutorial φάση κινείται το παιχνίδι, το σκηνικό με τα time-travels φαινεται πάντως ενδιαφέρον και όμορφα δουλεμένο.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το τελειωσα χθες στις 26ωρες και κανω sidequesting atm, δεν εχω πολυ χρονο να γραψω αναλυτικες εντυπωσεις, επιγραμματικα αναφερω οτι ειναι οντως βελτιωμενο στους περισσοτερους τομεις αλλου περισσοτερο αλλου λιγοτερο, πλην τοu difficulty που κυμαινεται σε βρεφονηπιακα επιπεδα, ακομα και στα optional bosses

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Koita kairo pou dialeksa na mhn exw PS3 gamw!
    Oute Soulcalibur 5, oute FFXIII wtf????

Perimenw tis gnwmes oswn epaiksan...

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    To πήρα το παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας το βιβλιαράκι περιμένοντας να κάνει update το Ps3 είμαι ανυπόμονος να βάλω το δισκάκι να παίξω. Αυτό το feeling με κάθε νέο FF τελικά καλά κρατεί. Μακάρι να είναι καλό το παιχνίδι!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αυτό που με χαλάει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ είναι τα dlc και η πολιτική που ακολουθείται.Ας ελπίσουμε να μην δούμε dlc που να έχουν σχέση με την ιστορία του παιχνιδιού γιατί τότε ultra fail από μεριάς της square.
    Είναι δεδομένο πως τα dlc θα έχουν σχέση με την ιστορία του παιχνιδιού. Το παιχνίδι δεν τελειώνει χωρίς τα dlc...
    Μποϊκοτάζ τώρα!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ πάντως δεν το δοκίμασα ακόμα το ντέμο,και μάλλον δεν θα το κάνω,θα πιάσω με τη μία το full game.Έχω κρατημένη την Crystal στο Πλαισιο και μεθαύριο θα το έχω στα χέρια μου.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ta qtes δεν τα θεωρώ ηλίθια προσθήκη αλλά αχρείαστη χωρίς να με ενοχλεί.

Κατά τα άλλα είμαι hyped για το παιχνίδι και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό αλλά με ενοχλεί το ότι από ότι φαίνεται δεν θα είναι εξαιρετικό.Βλέπω θετικά το ανοιχτό gameplay,τα sidequests,το σύστημα με τα τέρατα(μου άρεσε πολύ από όσα είδα από το demo)αλλά από την άλλη ακούω για αμφιλεγόμενο σενάριο και πιο εύκολες μάχες και αναρωτιέμαι γιατί η square να μην μπορεί να δουλέψει το ίδιο καλά όλες τις πτυχές των τελευταίων final fantasy.Όπως και να έχει είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε καλά.

Αυτό που με χαλάει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ είναι τα dlc και η πολιτική που ακολουθείται.Ας ελπίσουμε να μην δούμε dlc που να έχουν σχέση με την ιστορία του παιχνιδιού γιατί τότε ultra fail από μεριάς της square.

Edit:Περιμένω πως και πως να πολεμήσω το omega στο 13-2,είναι ένα από τα αγαπημένα μου bosses στα ff από εποχής final fantasy 5.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Ούτε εμένα μου άρεσαν τα QTE του ντέμο. Νόμιζα πως έπαιζα God of War με πρωταγωνίστρια την Serah.

Άσχετη πληροφορία αλλά το Omega Weapon μπορείς να το "πιάσεις" ως μέλος της ομάδας σου και είναι ένα από τρία κορυφαία μαζί με Λευκό Τσόκομπο και Behemoth.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw nomizw oti ta QTEs einai briliant idea gia ola ta paixnidia.
    Kanoun mia vareth maxh na einai poio endiaferousa, proxwroun thn maxh sta diafora stadia ths me entypwsiako tropo kai telos apaitoun kapoia symetwxh apo ton paixth, dhladh den einai kati to entelws passive.

To Kingdom Hearts 2 epofelithike poly apo afth thn leitourgeia kai eimai sigouros oti to idio tha ginei kai me to FF13-2.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Γενικότερα, πώς βλέπετε την κυκλοφορία του sequel; Πλησιάζει το release, οπότε είναι καλή περίοδος για λίγο κους κους.
    Γενικότερα δεν θα με χαλάσει αν η ιστορία και οι διαλόγοι είναι επιπέδου FFXIII ή ακομα και πιο κάτω - η αρνητική μου άποψη είναι γνωστή για αυτά - αν το gameplay είναι τόσο ανεβασμένο. Πάει για day 1, θα είναι ένα εξαιρετικό διάλλειμα από το mmo gallore του τελευταίου διμήνου. Με απασχολεί λίγο το θέμα της δυσκολίας που θίγεται αλλά μένει να δούμε στη πράξη τι σόι challenge θα υπάρχει. Προσωπικά ήθελα να υπήρχε ένα υποτυπώδες challenge στο κανονικό run και όχι όλο μαζεμένο στο αδιάφορο κατεμέ post-game - like XIII.

Leave a comment:

• Hellraider
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Den katalava giati einai hlithia prosthikh to QTE.
    Από default.Κάθε μορφή QTE είναι ηλίθια.Μιλάω πάντα για μένα.;)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den katalava giati einai hlithia prosthikh to QTE.

Leave a comment:

• Hellraider
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Γενικότερα, πώς βλέπετε την κυκλοφορία του sequel; Πλησιάζει το release, οπότε είναι καλή περίοδος για λίγο κους κους.
    Γενικά βλέπω ότι ισχύει σχεδόν καθολικά το "εάν σου άρεσε το 13 θα σαρέσει και το 13-2, εάν όχι τότε ούτε και αυτό".Βελτιώσεις έχουνε γίνει,ηλίθιες προσθήκες έχουνε γίνει (QTE) τα σοβαρά προβλήματα είναι ακόμα εκεί (story-telling,χαρακτήρες,διάλογοι).

Όπως έκανα και με το πρώτο θα το πάρω day 1.Day 1 της Budget έκδοσης.

Leave a comment:

Working...
X