Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII-2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Tα OSTs παντα ειναι πανακριβα. Οντως ειναι η μονη ουσιαστικη προσθηκη που εχει γινει σε αυτη την εκδοση, αλλα κατα τ' αλλα δε νομιζω να αγοραζε κανεις OST ξεχωριστα ουτως ή αλλως και αυτη ειναι για εμενα η ουσια του θεματος. Κοινως δε νομιζω πως κατα τ' αλλα θα εδινες 30ε.

Δηλωνω κι εγω παντως hater της νεας προσεγγισης της σειρας στο θεμα της μουσικης επενδυσης. Αυτο που κανει το κανει καλα, αλλα οταν εχεις μαθει τοσα χρονια το υφος και την ποιοτητα του Uematsu ειναι πολυ δυσκολο να συμβιβαστεις με κατι τετοιο, imo παντα προφανως.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Όντως το soundtrack του ΧΙΙΙ ήταν πολύ καλό

Σήμερα λοιπόν ανοίγω και βλέπω πως στο Zavvi και το Thehut έγινε ήδη sold out η Crystal Edition και αρχικά τρόμαξα. Μετά είδα πως βγαίνει έκδοση με super pre order bonuses(και super ακριβή τιμή ) μόνο για το Game.co.uk

Μπαίνω βλέπω τις 80 λίρες που κάνει και το UK only και τρώω ξενέρα. Μετά μου λέει ο φίλτατος Evans στείλτω εδώ και VOILA!!!

Η έκδοση είναι πολύ ακριβή και ίσως την ακυρώσω(δύσκολα ) αν και το soundtrack είναι πολύ καλή προσθήκη αφού μόνο του κάνει 30 ευρώ

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kamia sxesh me jpop, to soundtrack tou ff13 einai gamato.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Soundtrack της ποιότητας FFXIII να μας λείπει.
    Θάνατος στη jpop!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Οι εκδόσεις κλασικά δεν αξίζουν τον κόπο. Το soundtrack είναι καλή προσθήκη, αλλα η τιμή είναι γελοία.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ε οχι .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πάω για Crystal λογικά.

Leave a comment:

• Xeno
    replied

70 και 90 ευρω αντιστοιχα οι 2 παραπανω εκδοσεις.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    kala to mono FF pou exw agorasei pote mou einai to Tactics....

Edit:
    Psemata, exw agorasei ta FF11 kai FF14 epishs.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    η ενοικιαση κοστιζει και παλι , δεν την θεωρω μπουκοταζ, το δανεισμα απο φιλο ενταξει ειναι μια περιπτωση

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Βρε αδελφέ μποϋκοτάζ στην αγορά λέω, όχι στο να παίξεις τον τίτλο . Τώρα το να παίξεις τον τίτλο χωρίς να τον αγοράσεις προφανώς και γίνεται και με νόμιμους τρόπους μάλιστα (δανεισμός από φίλο, ενοικίαση από videoclub κτλ).

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το πειρατευεις και οταν βγει η εκδοση που ηθικα συμφωνεις μαζι της αγορασε την βρε αδερφε, μπουκοταζ σε προιοντα διασκεδασης, που θεωρητικα μπορεις να τα εχεις και free ανα πασα στιγμη?

αφηνω το γεγονος οτι το 99,9% της βιομηχανιας ετσι λειτουργει πλεον, μαλλον οποιος πιστευει οτι δεν θα ακολουθησουνε ολοι οι publishers/developers αυτο το κερδοφορο μοντελο (ειτε ειναι απαραδεχτο, αισχροκερδια κτλ ειτε οχι) μαλλον ειναι ονειροπολος

απο την αλλη valve και cd projekt μαλλον μας κλεινουν το ματι

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά vaynard δεν έχουν άδικο τα παιδιά από πάνω πάντως, όταν μία δεδομένη κατάσταση δε σου αρέσει, το μόνο που μπορείς να κάνεις, ως καταναλωτής, για να την αλλάξεις είναι το μποϊκοτάζ. Προσωπικά δύσκολα θα έλεγα όχι σε ένα day one FF, αλλά πραγματικά θα τους άξιζε μία τέτοια προσέγγιση. Εκ των πραγμάτων πάντως δεν πρόκειται να το αγοράσω την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, εκτός και αν βγει στο PS Vita.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    να μαζευτουμε καπου να περιμενεΤE την game of the year edition το 2014
    μποικοταζ ftw

Leave a comment:

• straier
    replied
    Νομίζω πως μπορώ να περιμένω 1-2 χρόνια μέχρι να βγει η κανονική έκδοση. Δεν έχω τρελαθεί από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα οπότε εκτός τρελού απροόπτου (ή φαγούρας) νομίζω πως μπορώ να περιμένω. Κάντε κι εσείς το ίδιο! Αν έχετε όρεξη πάμε για ομαδικό trolling στο site της Square.
    Σε λίγο θα χρειάζεται DLC για να πάρεις το τόξο στο Zelda.

Leave a comment:

Working...
X