.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII-2
Collapse
X
-
Xαχαχαχα, ναι η αλήθεια είναι ότι η Serah είναι απαράδεκτη προσθήκη. Ειδικά η φάση που μεταμορφώνεται το moogle σε τόξο και το κάνει μία στροφή μέχρι να σημαδέψει... πόσο ψεύτικο show off
.
-
Re an den htane h Serah den tha eixa kanena apolytws provlhma!
Wraies poleis exei (ekeinh me thn vroxh einai kataplhktikh) kai wraio systhma maxhs, mexri kai ta quick time events einai kala, alla Serah?!?!?!??! kai moogle?!?!?!?!? ://///////////////////////
Leave a comment:
-
Είμαι πολύ αρνητικός με αυτό το παιχνίδι ρε γμτ
. Θέλω πάρα πολύ να το παίξω, δεν το αρνούμαι, αλλά η αισθητική του και τα όσα βλέπω από τα trailer δε μου αρέσουν καθόλου. Ελπίζω τουλάχιστον το σενάριο να επικεντρωθεί στην προσπάθεια των ανθρώπων να συνηθίσουν το κλίμα και την κατάσταση στην Gran Pulse.
Η Serah είναι η χειρότερη επιλογή της S-E
. Γιατί main character; Και moogle που μεταμορφώνεται σε όπλα;
Leave a comment:
-
Το versus και εγω πιστευω οτι πρεπει να ονομαστει 15... Ενταξει και 2 χρονια μετα το 13 να κυκλοφορησει, βρισκεται σε αναπτυξη 200 χρονια ξερω γω...σε καμια περιπτωση δεν νομιζω να πει κανεις οτι βγηκε γρηγορα...
Δυστυχως συμφωνω με αυτο και μου φαινεται οντως περιεργο πως περασαμε σε αυτη την πλευρα σε θεματα χαρακτηρων και αισθητικης...Ποτέ δεν περίμενα να κάνω παραλληλισμό μεταξύ FF και jPOP, το ΧΙΙΙ όμως τα κατάφερε και το ΧΙΙΙ-2 φαίνεται να το συνεχίζει πανηγυρικά
Παω να διαβασω το κειμενο στο gamasutra.
Edit: To yagyu παροτι το παιρνεις πιο ευκολα σχετικα με αλλα αντικειμενα του παιχνιδιου, η διαδικασια που μπαινεις ειναι πληρως ακυρη. Πρεπει να μπαινοβγαινεις στην περιοχη και να κανεις chain τα bombshells (τα οποια κανουν spawn με 20% chance) για να ανεβασεις τις πιθανοτητες, εμενα μου ειχε παρει 3-4 ωρες btw (και ειχαμε και διακοπες ρευματος τοτε και φοβομουν μη γινει τιποτα επικο
). To danjuro δεν το ειχα παρει και εχω σβησει την υπαρξη του απο τη μνημη μου 

.
Leave a comment:
-
Ok αυτά που διάβασα είναι ενθαρρυντικά, τουλάχιστον όσον αφορά στο gameplay κομμάτι του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος εδώ μέσα που το πιστεύει αυτό, αλλά πλέον όταν ακούω FF το τελευταίο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένα παιχνίδι με χαρακτήρα, αισθητική και σενάριο. Το ΧΙΙ μπορεί να μην είχε ολοκληρωμένη ιστορία, είχε όμως χαρακτήρα. Πριν το ΧΙΙ άρχισε η μανία με τα spin offs, μανία που γιγαντώθηκε μεταξύ ΧΙΙ-ΧΙΙΙ και φυσικά με το ΧΙΙΙ τα standards για το σενάριο και την αισθητική (για μένα τουλάχιστον) πάτωσαν. Μην αναφερθώ στο σχεδιασμό. Ποτέ δεν περίμενα να κάνω παραλληλισμό μεταξύ FF και jPOP, το ΧΙΙΙ όμως τα κατάφερε και το ΧΙΙΙ-2 φαίνεται να το συνεχίζει πανηγυρικά. Σίγουρα πάντως αυτό το παιχνίδι το περιμένω μόνο και μόνο για να δω μία πιο καλά υλοποιημένη μορφή του battle system και των όσων αυτό έχει να προσφέρει.
Leave a comment:
-
Gia spinoff den einai mikro xroniko diasthma, giafto eipa eksarxhs pws eprepe na mhn einai spinoff.
Leave a comment:
-
ενταξει με το 14 εγινε λαθος απο την αρχη, αλλα απο εκει και περα 2 χρονια για να εκδοσεις ενα spin off πιστευεις οτι ειναι μικρο χρονικο διαστημα?
μυριζει ασχημα η δουλεια με το versus παντως οπως και να εχει, θυμαστε ποτε ειδαμε για πρωτη φορα trailer του versus?
η βιομηχανια προχωραει με ταχυτατους ρυθμους στα περισσοτερα genres τα μεγαλα franshizes κυκλοφορουνε ολο και ποιο συχνα τιτλους με ενα τιτλο καθε χρονο ,
ασε που στο μεσοδιαστημα βγαζουνε και dlc για τα games τους, στα jrpgs αυτο συνηθως δεν συμβαινει που σημαινει οτι οι devs μπορουνε να επικεντρωνονται περισσοτερο στον επομενο τιτλο τους, δεν εχουνε καμια δικαιολογια imo, αλλα οπως ειπες ας βγουνε καλα και ας τα βγαλουνε οποτε θελουνε απο το να μην βγουνε καθολου
Leave a comment:
-
Kai pali den kykloforeis toso grhgora main titlous, eidame to lathos me to 14, kalytera na kanoun 10 xronia na vgaloun kainourio, o kosmos youxarei asxhma kai oxi xwris logo.
Toulaxiston to teleftaio patch edwse sto 14 zwh...
Leave a comment:
-
ποιο 2010 , 11 εχουμε τωρα και δεν προκειται να βγει κανενα final fantasy φετος, ας το εβγαζαν το versus καπου ενδιαμεσα τωρα αφoy μιλαμε για ενα project που τρεχει χροοονια τωρα και ειναι spin off η ενδεχομενος στην θεση του 13-2 τον ιανουαριο του 2012 , εξαλλου τον ιανουαριο θα εχουνε περασει ηδη 2 χρονια απο την κυκλοφορια του 13, το καλο πραγμα αργει να γινει ειπατε?? αυτο το δεχομαι μονο στην περιπτωση της blizzard
Leave a comment:
-
Giati an evgazan kai ff15 mesa sto 2010 tote ta FF tha eixan ginei paixnidia tou mhna.
Leave a comment:
-
Θα πάει βάση της αντεστραμένης ψυχολογίας. Η αποθέωση του παιχνιδιού θα έρθει μέσα από τη σαπίλα της αγανάκτισης απ'το XIII. Οπότε θα κρατήσουν τα καλά στοιχεια του gameplay για τον επόμενο τίτλο. Θα φάνε κράξιμο για τους χαρακτήρες έτσι θα αλλάξουν μόνο αυτούς.
Αν και ως 15 δε θα με χάλαγε να βαφτίσουν το Versus. Δεν ξέρω τι νόημα έχει πια το προσωνύμιο "Versus XIII". Το Agito το κάνανε Type-0. Ε, καντο και το Versus σε 15. Fabula Nova Crystallis και πράσινα άλογα.
Leave a comment:
Leave a comment: