Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII-2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Μόνο εγώ έχω παίξει το X-2 εδώ μέσα;
    Και εγω το εχω παιξει και τελειωσει και μπορω να πω οτι μου αρεσε κιολας...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Κολλάει στο ότι είχε μεγάλη ελευθερία, επιλογές και εναλλακτικά τέλη αλλά πέρα από το σύστημα μάχης (που κατά τη γνώμη μου είχε κι αυτό τα θεματάκια του ειδικά με το σύστημα ανάπτυξης) ήταν ψιλομούφα.
    Προσωπικά θεωρώ απείρως σημαντικότερο να έχει καλύτερο storytelling, ώστε να μη χρειάζεται να διαβάζεις το journal για να καταλάβεις τι έγινε, καθώς και πιο ενδιαφέρον endgame.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    εμενα γενικα μου αρεσε αν εξαιρεθει το script και η συνολικη αναλαφρη ατμοσφαιρα δεν με χαλασανε τοσο τα missions παρολο που ητανε story driven game, παντως ειχε μερικες δυσκολες μαχες υπηρχε ενα optional dungeon με ενα boss trema δεν τον λεγανε? ας ητανε καλα οι broken οι gunners με το cutnip!!, lol broken stuff

....γιατι μιλαμε για το X-2?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw goustara to battle to eixa vrei poly endiaferon kai omorfo, alla mou thn edwse pou olo to game htan sidequest oriented, kai den antexw na vlepw ena RPG na einai mission based anti story driven.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Το έχω τελειώσει και εγώ και το θεωρώ μάλιστα και καλό παιχνίδι με κάποιες πολύ καλές ιδέες(ανοιχτός κόσμος,πάρα πολλά πράγματα να κάνεις)αλλά το χάνει λόγω του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ σεναριου,ηλίθιων διαλόγων και καταστάσεων και χαμηλής δυσκολίας.Επίσης οι μισοί χαρακτήρες είναι για πέταμα.Κρίμα,θα μπορούσε να είναι εξαρετικά παιχνίδι του 9 αλλά τελικά καταλήγει να είναι του 7.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κι εγώ το έχω παίξει.Κάνα 25λεπτο.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    και εγω φυσικα ~_~ αφου ειμαστε 4-5 νομιζω που εχουμε παιξει ολα τα main ff εδω στο GO, μαλιστα το job system με τα costumes του δεκα-δυο μου αρεσε

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To exw paiksei kai egw alla pou kolaei?

Leave a comment:

• straier
    replied
    Μόνο εγώ έχω παίξει το X-2 εδώ μέσα;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Τον Τιταν λεμε!!!!

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Το προηγούμενο οικονομικό έτος της square έκλεισε με μεγάλη απώλεια κερδών για την εταιρεία και ακόμα και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας παραδέχτηκαν ότι η ποιότητα των παιχνιδιών τους έχει πέσει αποδίδοντας εκεί τον χαμηλότερό τους τζίρο και δεσμεύτηκαν μάλιστα ότι θα προσπαθήσουν να δώσουν πιο πρωτότυπα παιχνίδια.Πολύ καλό πάντως το ότι αναφέρονται στα wrpg και ότι θα προσπαθήσουν να παραδειγματιστούν από αυτά,φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο οι της square.

Γενικά μου άρεσαν πολύ τα όσα είδα στα gameplay videos.Final fantasy με επιλογές, εναλλακτικά τέλη, ανοιχτό κόσμο και side quests;Αυτά είναι,do want.

Α και το upgrade σύστημα του 13 να το πετάξουν στα σκουπίδια,ήταν εντελώς χάλια.Πρωτη φορά βλέπω gameplay χαρακτηριστικό σε final fantasy το οποίο να είναι εντελώς αγγαρεία.Πάλι καλά που λεφτά θα παίρνεις με νορμαλ τρόπο αυτήν την φορά,στο 13 η απόκτηση χρημάτων ήταν η χειρότερη που είχα δει σε
    παιχνίδι.

Μόνο να δώσουν και πιο πολλά προκλητικά super bosses στο στιλ του final fantasy 12,το 13 δεν μας πολυικανοποίησε σε αυτόν τον τομέα.Ναι,θέλω να πολεμήσω το omega weapon στο 13-2.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Pantws na pw thn alhtheia mou proksenei apistefth ekplhksh pou h Square Enix ekane prwth anafora oti ta WRPG kanoun kati pou ta JRPG exoun meinei toso pisw.

Ta gegonota pou synevhsan me to FF13 kai to FF14 prepei na tarakounhsan poly thn etairia, arxizoun kai kanoun pragmata pou paliotera dexnan oti snobaroun (epeidh den exw kalyterh leksh).

To vlepw kathe mera sta Forum tou FF14, alla twra na akouw kai afto?
    Apistefto ksanalew...

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    για μενα αποτελει πολυ ενδιαφερον αυτη η υιοθετηση χαραχτηριστηκων απο wrpgs, more freedom less linear, different endings, επιλογες και ποιος ξερει τι αλλο, μου προξενει οχι μονο περιεργεια και προσμονη για το πως θα ενσωματωθουν αλλα και ευχαριστη εκπληξη μιας και ειναι σα να παραδεχονται οι ιαπωνες devs οτι ''κυριοι ξερετε κατι φτασαμε σε ενα τελμα, το ειδος οντως περναει κριση και αν θελουμε να παμε παρακατω πρεπει να δουμε τι κανουνε και οι υπολοιποι να δανιστουμες στοιχεια να ανοιξουμε το μυαλο μας και να δουμε πως μπορουμε να τα αξιοποιησουμε '', μαγκια τους και hats off, για να δουμε;)
    Aκριβώς.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Symfwnw mazi sou.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    για μενα αποτελει πολυ ενδιαφερον αυτη η υιοθετηση χαραχτηριστηκων απο wrpgs, more freedom less linear, different endings, επιλογες και ποιος ξερει τι αλλο, μου προξενει οχι μονο περιεργεια και προσμονη για το πως θα ενσωματωθουν αλλα και ευχαριστη εκπληξη μιας και ειναι σα να παραδεχονται οι ιαπωνες devs οτι ''κυριοι ξερετε κατι φτασαμε σε ενα τελμα, το ειδος οντως περναει κριση και αν θελουμε να παμε παρακατω πρεπει να δουμε τι κανουνε και οι υπολοιποι να δανιστουμες στοιχεια να ανοιξουμε το μυαλο μας και να δουμε πως μπορουμε να τα αξιοποιησουμε '', μαγκια τους και hats off, για να δουμε;)

Leave a comment:

Working...
X