Πολεις- NPCs WTF!! Εμεινα λιγο μιας και η ολη αλλαγη ειναι τεραστια (πολιτισμικο σοκ). Απειρος κοσμος να κυκλοφορει και να σου λεει μαλιστα και ενδιαφεροντα πραγματα (τουλαχιστον μεχρι στιγμης). Μου αρεσε πολυ επισης και η ολη αλλαγη στη σχεδιαστικη νοοτροπια και στο level design που πλεον δεν ειναι γραμμικο και γενικα φωναζει για ψαξιμο και εξερευνηση.
Πολυ καλα τα πραγματα και στον οπτικοακουστικο τομεα. Στα του ηχου κραταγα πολυ μικρο καλαθι, παρολα αυτα μεχρι στιγμης υπαρχουν πολυ ωραια κομματια (για παραδειγμα το j-pop με τα vocals στο bodhum προσωπικα βρηκα οτι τα εσπαγε παροτι γενικα δεν ακουω τετοια).
Στα καθαρα του gameplay δεν εχω δει πραγματα ακομα, το μονο που μπορω να αναφερω σαν παρατηρηση ειναι οτι οι μαχες ειναι πλεον random αλλα ο εχθρος εμφανιζεται μπροστα σου και εσυ διαλεγεις αν θα τον πολεμησεις ή οχι (για το δευτερο πρεπει να του ξεφυγεις).
Το μονο που με προβληματιζει μεχρι στιγμης ειναι οτι οι μαχες μου φαινονται πολυ ευκολες σε σημειο που τελειωνουν ας πουμε πριν προλαβω να το καταλαβω ή πριν προλαβω να πατησω καποιο κουμπι
. Υποθετω οτι τα πραγματα θα αλλαξουν μιας και ειμαι στο very beginning αλλα απ'οτι εχω διαβασει, γενικοτερα η δυσκολια ειναι απο τα αρνητικα του παιχνιδιου (ελπιζω να μην καταστρεφει το παιχνιδι).Αυτα και θα ακολουθησουν συντομα περισσοτερα!
Leave a comment: