Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII-2
Collapse
X
-
Katse na vgei to VS prwta kai meta vlepoume.
Thelw na dw ena FF me enhliko prwtagwnisth.
Leave a comment:
-
Crap.
Εντάξει από την άλλη,δείτε το σαν spin off,όχι canon.Ας πειραματιστούν εδώ,ας κάνουν ότι μαλακία θέλουν,να πάρουμε το 15 όπως πρέπει να είναι.
Leave a comment:
-
Diavasa pws to moogle einai megalo meros tou systhmatos maxhs opote poly to amfivalw.
Leave a comment:
-
Πάντως στο λογότυπο δείχνει Lightning και έναν άλλο τυπά.Ξέρω γω,μήπως είναι η αρχή του έτσι;
Leave a comment:
-
Den kserw, ta teleftaia 2 xronia h Square oson afora ta FF sygekrimena, exei mprosta tis 2 ksekathares epiloges: thn xalia kai thn kalh kai gia kapoio logo phgainei panta me thn xalia...
Tha hthela na kserw poios skatas einai o ypefthynos gia na kseroume kai poion na vrizoume dhladh.
Den einai dynaton sxedon na katastrepseis mesa se 2 xronia se tetoio vathmo ena onoma pou xtizotane tosa xronia...
Leave a comment:
-
Σεξιστές. Μη δείτε όμορφη κοπελίτσα να πιάνει όπλο αμέσως να διαμαρτυρηθείτε.
Στο FF13 δεν ήταν κλαψιάρα η Σέρα (πότε να προλάβει άλλωστε) αν και στο τρέηλερ δείχνει τέτοια στοιχεία.
Η αρχή του τρέηλερ μου θυμίζει την εισαγωγή του FFX με τον Sin ενώ το τερατάκι στο 0.25 την Anima.
Ελπίζω πως η Σέρα και το νεαρός με τα μαύρα μαλλιά είναι ένας τρόπος για να τρολλάρει η Square τους fan και το περισσότερο παιχνίδι να βασίζεται στη Lightning και στον τύπο με τα μακριά μαλλιά.
Leave a comment:
-
Ρε και γαμώ είναι η Serah για δευτερευών χαρακτήρα.Κλασικό γκομενάκι που δεν κάνει τίποτα και κρατάει την ομάδα πίσω αλλά επειδή ο brutal άντρας χαρακτήρας θέλει να καλλιεργήσει στα σπαρτά της την κρατάμε.
Εάν ήταν σε τέτοια φάση δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.ΑΛΛΑ όχι και super main character η ΚΛΩΣΣΑ
Leave a comment:
-
Το καλύτερο θα ήταν η Serah να ψωφάει στις πρώτες 5 ώρες παιχνιδιού
Πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κίνηση από Square να βάλει έναν χαρακτήρα δίχως κανένα βάθος(aka κλαψόμουνο) ως main character.
Όλα τα άλλα μου φαίνονται πολύ θετικά(και ιδιαίτερα τα quick time events,θεωρώ ότι ταιριάζουν γάντι με το γρήγορο σύστημα μάχης) αλλά πραγματικά αυτή η Serah έχει αρχίσει να μου κάθεται στον λαιμό.Ευτυχώς στο video είδαμε και Lightining ως playable character,ελπίζω να γίνεται σύντομα στο παιχνίδι αυτό.
Leave a comment:
Leave a comment: