Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII-2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Αίσχος.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Βασικά οι gamers θα έπρεπε να αποκτήσουν επιτέλους καταναλωτική συνείδηση και να μην στηρίζουν τέτοιες απόπειρες.Αν γινόταν κάτι τέτοιο οι εταιρείες θα έκοβαν και dlc και drm και τα πάντα.Προσωπικά δεν αγοράζω καθόλου dlc και περιμένω να πάρω τις gold εκδόσεις των παιχνιδιών (έτσι έκανα με τα mass effect 2 και dragon age)αλλά το final fantasy 13-2 όπως όλα τα final fantasy θέλω να το πάρω την ημέρα κυκλοφορίας του.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Arkoudeides!
    Mallon tha prepei na to dextoume telika oti h viomhxania etsi tha leitourgei apo edw kai empros.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Λοιπόν.

Αρχικά έχουμε καινούριο μεγάλο τρεηλερ.

Ωραίο,από ότι φαίνεται το παιχνίδι θα έχει ψωμί.Προσωπικά πιστεύω ότι θα περάσουμε καλά.

Επίσης,η square ανακοίνωσε ότι θα έχουμε dlc για το παιχνίδι τα οποία θα κυκλοφορούν μηνιαίως.Epic fail.Ακόμα χειρότερα,η square θα μιμηθεί την απαράδεκτη πολιτική άλλων εταιριών με dlc να γίνονται διαθέσιμα σε άτομα που θα το κάνουν preorder.Όποιος μάλιστα το κάνει preoreder από το αμαζον θα πάρει dlc που θα προσθέτει το omega weapon...ΑΙΣΧΟΣ

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Εγώ πάντως γουστάρω time travels.Οι χαρακτήρες που μας έδειξε μου άρεσαν(ιδιαίτερα ο κακός).Το μελόδραμα οκ είναι λίγο too much αλλά ελπίζω να το αντέξουμε

Εμένα άλλο με ανησυχεί...

http://www.gameover.gr/news/%CE%A3%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-DVD-%CF%84%CE%BF-Final-Fantasy-XIII-2-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-360.17180.html

ΝΟ CGI?Ελπίζω να μιλάν μόνο για την 360 έκδοση.Ίσως το καλύτερο feature του XIII ήταν τα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ CGI.Μην τα κόψουν θα τους κόψω το λαιμό!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Ο Καίας δε μου φάνηκε τόσο κακός. Το παιδάκι που κουβαλάει μαζί της η Σέρα θα είναι ο τελικός αρχηγός. Μου θύμισε και Prince of Persia με το Dahakουλίνι.
    O Hope πολύ καλύτερος (αν και το ντύσιμο δεν ήταν ποτέ το πρόβλημά του, μέτρο ήταν και παραμένει), o Snow από σπαστικός έχει γίνει τρελή αδερφόφατσα (για να το πω κομψά).
    Το παιχνίδι δε θα είναι linear. Θα μπορείς να επηρεάζεις διάφορες χρονικές περιόδους και ανάλογα θα αλλάζει το μέλλον σε τέτοιο βαθμό που θα σου καίγεται το PS3.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δε θα είναι,είπανε.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ama kai afto to game einai linear tha tous stavrwsoun, giafto kalytera na mhn einai...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ο μελλοντικος snow μου αρεσε περισσοτερο απο ολους μαζι με τον νεο κακο που τα σπαει σχεδιαστικα, αυτα που προσδοκω ειναι το eye candy και ενα battle system που θα παει ενα βημα παραπερα το ηδη καλο battle system του 13 , linear να ειναι παλι δεν θα με πειραξει καθολου, ας παιξουμε και κατι linear μπουχτησαμε φετος στα open world

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Xasan polla apo thn prwtagwnistria alla kairdizoun se kako, o kaias h opws legetai einai poly kalyteros apo ton Barthandelous anytime.
    O mellontikos Hope me thn gravata fenetai kalos, o mellontikos Snow omws den mou polyarese.

Gia na doume ti tha doume...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τα είδα κι εγώ.Εμένα μου άρεσε πάντως.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Find in-depth gaming news and hands-on reviews of the latest video games, video consoles and accessories.

Μπείτε και δείτε τα 2 trailers. Πολύ κλάμα ρε παιδί μου, πωωω. Το cast γίνεται όλο και χειρότερο. Και υπάρχει και time travel .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Mallon kapoio lathos ekana giati otan egw to ksekinhsa to paixnidi elenxa afton:

Alla apoti vlepw sto google o prwtagwnisths einai aftos? :

Ultra fail, opote grapse lathos.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    dwste kanena thyrio prwtagwnisth sto kosmo, des to Xenoblade ligo na katalaveis ti enow
    πωπω ενα θηριο!!

τιγκα στην ιαπωνικη βαρβατιλα ο shulk!!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ela re h Lightning den mporei na peisei kanenan, poio poly me anorgasmikia emoiaze, dwste kanena thyrio prwtagwnisth sto kosmo, des to Xenoblade ligo na katalaveis ti enow

Leave a comment:

Working...
X