Έκανα μια αντιγραφή posts, και είναι ώρα να μιλήσουμε για το παιχνίδι καθώς υπάρχουν αρκετοί adventure fans εν υπνώσει.
Είναι το νέο παιχνίδι της Jane Jensen, πρόκειται για καθαρό point and click adventure και κυκλοφορεί στα αγγλικά σε retail σε λίγες μέρες. Οι δύο χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι ο νευροβιολόγος Dr Symes και η ταχυδακτυλουργός Sam Everrett. Ο πρώτος είναι διεθνούς φήμης καθηγητής στην Οξφόρδη και κατοικεί στο σπίτι του εν πολλοίς απομονωμένος από τον κόσμο, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που κόστισε τη ζωή στη γυναίκα του και άφησε τον ίδιο παραμορφωμένο στο πρόσωπο. Τώρα ασχολείται αποκλειστικά με την έρευνά του, κυκλοφορεί με μια μάσκα σαν το Φάντασμα της Όπερας κι έχει γίνει ανάποδος, μισάνθρωπος και γκρινιάρης.
Η Sam από την άλλη είναι μια νεαρή Αμερικανίδα μάγος και ταχυδακτυλουργός που γυρίζει τον κόσμο προσπαθώντας να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για την τέχνη της. Ταξιδεύοντας προς το Λονδίνο για να συναντήσει τη μυστική πλην διάσημη ομάδα μάγων The Daedalus Club, πέφτει σε καταιγίδα ενώ οδηγά τη μηχανή της, παίρνει λάθος στροφή και βγαίνει στη γειτονική Οξφόρδη. Απένταρη, με χαλασμένο μοτοσακό και μούσκεμα, προσποιείται τη βοηθό που περίμενε ο καθηγητής και μπαίνει σπίτι του. Και από εκεί τα πράγματα κυλούν...
Το παιχνίδι έχει προκαλέσει αρκετό θόρυβο στην κοινότητα των adbenturers και απ'ό,τι φαίνεται δικαίως. Τα γραφικά του είναι εξαιρετικά (αν και αυτό που περιμέναμε, με τρισδιάστατα μοντέλα σε δισδιάστατους χώρους) η μουσική είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα links που μπήκαν πιο πριν, και το σενάριο φαίνεται πολλά υποσχόμενο.
Το demo του παιχνιδιού βρίσκεται στο πολύ καλαίσθητο site του.
Και το preview του Authority:fsss::fsss::fsss:
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gray Matter
Collapse
X
-
Ω...ωωω θεε μου...ΤΙΤΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ GAME!!!
Kαι το παίζω και Gabriel Knight fan!!! ΜΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ!!!
Και η μουσική προφανώς θα είναι μουσικάρα, μιλάμε εδώ για τον Robert Holmes, τον συνθέτη του Gabriel Knight (και άντρα της Jane Jensen
- κωλόβυσμα)
Leave a comment:
-
Gray Matter
Τα πρόσφατα αγαπημένα μου. Έχω αφήσει ανοιχτή όλη μέρα τη σελίδα του Gray Matter όπου παίζει αυτή η μελωδία, και ακόμα δεν έχω βαρεθεί.
Επίσης ένα από τα τραγούδια του παιχνιδιού.
Επίσης το παιχνίδι φαίνεται εξαιρετικό!Tags: None
Leave a comment: