Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Προσωπικά δεν με συγκινούν τέτοιου είδους παιχνίδια που τα παίζεις,τα τερματίζεις και τέλος.Τουλάχιστον τα zelda κάποτε είχαν πολλά να κάνεις πριν τα αφήσεις.
    Άρα δεν το έχεις παίξει... Σε πληροφορώ το 2 που παίζω τώρα έχει πάαααρα πολλά side quests (ίσως όχι τόσο μοναδικά όπως του ΜΜ), και πιο ενδιαφέροντα από το να βρείς 100 scaltula (συγκεκριμένα έχει feathers να βρεις αλλά είναι βαρετό)
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

παιδια παντως νεο zelda βγηκε περυσι αλλα ονομαστηκε καταλαθος darksiders επειδη ειχε διαφορετικo setting ,διαφορετικο κοσμο και δυστηχως δεν το εβγαλε η νιντι

επιπλεον περυσι βγηκε και ενα game φoρος τιμης θα ελεγα στα old school 2d zelda
      το 3d dot game heroes σχεδον clopy paste βεβαια αλλα ειχε μερικα καλα στοιχεια και τιγκα στα easter eggs με χιουμοριστικη καφρικη προσσεγγιση

ολα αυτα βεβαια στο τι γινεται στις HD home κονσολες

λιγο ασχετες αναφορες αλλα πηρα πασα μιας και η κουβεντα πηγε στο τι περιμενουνε/ προσδωκουνε οι fans τι συγκρισεις μπορουνε να γινουνε, ποσο εχει προχωρησει η βιομηχανια σ άυτο το ειδος κτλπ

somari ουαο ανακαλυψες ξαφνικα ποιοτικα sandbox games? welcome to 2011 man

Ναι γιατί τότε ήμασταν όλοι μαζί ένα κοινό που, λίγο πολύ, δε ξέραμε τι μας γινότανε. Και, δυστυχώς, είχαμε και για παρέα έναν σχεδόν τραγικό ειδικό τύπο να μας «γαλουχεί»...p
      πολυ σωστα αλλα δεν γινοτανε αλλιως εκεινες τις εποχες εξαλλου απο μικρο και απο τρελο (δεν) μαθαινεις την αληθεια (?)

Comment

Πάντως δεν έχει απόλυτο άδικο ο παίχτης, είδαμε ένα trailer που όντως δεν ήταν καλό και πέσαμε να το φάμε το παιχνίδι. Δικαιολογημένα είμαστε προκατειλημμένοι δε λέω, το 3 τελευταία Zelda δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, από την άλλη όμως δεν είναι και καλό να είμαστε προκατειλημμένοι .

Τα gameplay mechanics φάνηκαν καλά και η απόκριση του wiimote+ ακριβής, το πώς θα είναι γενικότερα το παιχνίδι μένει να δούμε αλλά από αυτό το trailer δε βγάζουμε και πολλά.

Συμφωνώ (και τα έχω πει αρκετές φορές στο παρελθόν) ότι μία νέα προσέγγιση στο setting θα το ανέβαζε πάρα πολύ, αν όμως δώσουν έναν πιο διαδραστικό κόσμο, ένα πιο πλούσιο gameplay και ίσως κάποια αλλαγή στο σενάριο νομίζω όλοι θα είναι καλυμμένη.

Τώρα συγκρίσεις με AC2 και γενικότερη πορεία που ακολουθεί το action/ adventure σαν είδος dunno, τέρμα άκυρη μου φαίνεται, αφενός γιατί το AC2 είναι sandbox, αφετέρου επειδή τα TLOZ έχουν πολλά άλλα στοιχεία που συνθέτουν μία φόρμουλα αρκετά διαφορετική από τα απλά action/ adventure.

Comment

somari ουαο ανακαλυψες ξαφνικα ποιοτικα sandbox games? welcome to 2011 man
          -_-

Για ακόμη μια φορά, μιλώ για action adventures, είτε είναι sandbox είτε όχι...

Τώρα συγκρίσεις με AC2 και γενικότερη πορεία που ακολουθεί το action/ adventure σαν είδος dunno, τέρμα άκυρη μου φαίνεται, αφενός γιατί το AC2 είναι sandbox, αφετέρου επειδή τα TLOZ έχουν πολλά άλλα στοιχεία που συνθέτουν μία φόρμουλα αρκετά διαφορετική από τα απλά action/ adventure.
          Παραδειγμα έφερα περί ανάπτυξης ρε Εβανς, δεν συνέκρινα τα 2 παιχνίδια... Πες μου δηλαδή διαφωνείς με το σκεπτικό πως όταν έχουμε φτάσει να μπορούμε να αναπτύξουμε ένα παιχνίδι με μουσικάρες, τέλεια φωτογραφία, διαλόγους, και μη γραμμικότητα, τα Zelda να είναι πλέον τραγικά αδιάφορα με τα dialogue bubbles τa midakia και τους ροζ εχθρούληδες; Ναι it's all about gameplay κλπ κλπ κλπ, αλλά πλέον είμαστε στο 2011, ΟΣΟ καλό και να είναι το gameplay, μη μου το πασσάρεις σε φτηνιάρικη προσπάθεια, γιατί προφανως ΔΕ θα σε προτιμήσω, θα πάω στον επόμενο, θα δω την δική σου πρόταση σαν μια γρήγορη και φτηνή "ξεπέτα", ειδικά αν μου ξαναπασσάρεις ότι μου δίνεις τα τελευταία 12 χρόνια.
          Originally posted by Raf

Comment

Ok κατάλαβα πώς το εννοείς, δεν έχεις άδικο.

Comment

Originally posted by Evans
              Πάντως δεν έχει απόλυτο άδικο ο παίχτης, είδαμε ένα trailer που όντως δεν ήταν καλό και πέσαμε να το φάμε το παιχνίδι. Δικαιολογημένα είμαστε προκατειλημμένοι δε λέω, το 3 τελευταία Zelda δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, από την άλλη όμως δεν είναι και καλό να είμαστε προκατειλημμένοι .

Τα gameplay mechanics φάνηκαν καλά και η απόκριση του wiimote+ ακριβής, το πώς θα είναι γενικότερα το παιχνίδι μένει να δούμε αλλά από αυτό το trailer δε βγάζουμε και πολλά.

Συμφωνώ (και τα έχω πει αρκετές φορές στο παρελθόν) ότι μία νέα προσέγγιση στο setting θα το ανέβαζε πάρα πολύ, αν όμως δώσουν έναν πιο διαδραστικό κόσμο, ένα πιο πλούσιο gameplay και ίσως κάποια αλλαγή στο σενάριο νομίζω όλοι θα είναι καλυμμένη.

A ρε Evans πώς με καταλαβαίνεις!
              Πάντως όντως η σειρά έκανε πολλά βήματα πίσω με το twilightΜάλλον αυτό που λες για τα 3 τελευταία zelda εννοείς μαζί με τα δυο αυτά φορητά.Σωστά?.Πιστεύω ότι κάναν καλά ότι έπρεπε να κάνουν χωρίς να είναι και super ουάου εμπειρίες πέρα του spirit tracks που γίνεται πολύ hardcore και δυνατό παιχνίδι από ένα σημείο και μετά!
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Εγώ πάντως από αυτά που έχω διαβάσει μένω ικανοποιημένος.
                Η κλασική συνταγή Hyryle, dungeon, Hyryle, dungeon θα αλλάξει δραστικά, άδειοι νεκροί χώροι σαν αυτούς του TP δεν θα υπάρχουν κτλ.

Βασικά είμαι αισιόδοξος γιατί η Nin τώρα τελευταία τα έχει καταφέρει περίφημα σε όλα τα βασικά της franchise. Γιατί να τα σκατώσει εδώ δηλαδή;

Comment

Ελπίζω να μην έχει hyrule πάλι.Το βαρέθηκα.Δεν θέλω να κρύβεται ούτε στους ουρανούς όπως στο windwaker που κρυβόταν στη θάλασσα ας πούμε...

Πού ξέρεις ότι δεν θα υπάρχουν άδειοι και νεκροί χώροι?Μακάρι αλλά ποτέ δεν ξες..

Comment

Originally posted by paixtis View Post
                    Ελπίζω να μην έχει hyrule πάλι.Το βαρέθηκα.Δεν θέλω να κρύβεται ούτε στους ουρανούς όπως στο windwaker που κρυβόταν στη θάλασσα ας πούμε...

Πού ξέρεις ότι δεν θα υπάρχουν άδειοι και νεκροί χώροι?Μακάρι αλλά ποτέ δεν ξες..
                    Από wikipedia:
                    Miyamoto stated that they are preparing "gorgeous" graphics for the title, which will focus on conveying the atmosphere of a real adventure again,and will try to correct the flaw of too big and vacant areas in Twilight Princess

Επίσης ακούγονται φήμες ότι δεν θα υπάρχει ο Ganon.

Comment

• Συνδιάζονται αυτές οι φήμες με το αγόρι με τα άσπρα μαλλιά στο βίντεο?Δεν θα ήθελα να δω ούτε zelda αυτή τη φορά.Nintendo κάνε το θαύμα σου plz!Στο majora's το΄κανες σωστά με τη zelda να εμφανίζεται μόνο σε ένα όραμα.Κάνε κάτι αντίστοιχο και εδώ!

Comment

• Λογικά πάντως ούτε ο ganon θα εμφανίζεται αφού το ss θα είναι prequel του ocarina.

Πέρα από όσα είπατε πάντως εγώ θα ήθελα το νέο zelda να έχει επιτέλους πρόκληση,τα τελευταία που βγήκαν είναι εξευτελιστικά εύκολα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

Comment

• Συμφωνώ στην πρόκληση.Πρέπει να ξαναγίνουν hardcore τα zelda.Φτάνει με τα softcore games.Το ocarina δεν ήταν το πρώτο zelda χρονικά που εμφανίστηκε ο ganon.Αυτό είναι το a link to the past.Άσχετα τι λέει ο miyamoto.Τα΄χει μπερδέψει απίστευτα.Όχι ότι είναι και πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα αλλά του miyamoto η σειρά είναι τελείως άκυρη.

Comment

• E;Το οκαρινα είναι το πρώτο χρονικά zelda...Ο μιγιαμότο είναι ο δημιουργός της σειράς,πως είναι δυνατόν να τα έχει μπερδέψει;Ακόμα και αν δεν κάνει αυτός κουμάντο,το alttp ΔΕΝ είναι πριν το οκαρινα.Αν θυμάσαι,στο alttp γίνεται αναφορά σε γεγονότα που συνέβησαν στο οκαρινα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

Comment

• Originally posted by Deus View Post
                              Λογικά πάντως ούτε ο ganon θα εμφανίζεται αφού το ss θα είναι prequel του ocarina.

Πέρα από όσα είπατε πάντως εγώ θα ήθελα το νέο zelda να έχει επιτέλους πρόκληση,τα τελευταία που βγήκαν είναι εξευτελιστικά εύκολα.
                              Αν υπάρχει κάτι που η Nintendo does it right είναι το superguide. Πιστεύω ότι της έλυσε τα χέρια όσον αφορά την δυσκολία.
                              Απ'ότι είδαμε στα NSMW, SMG2 και DCKR η δυσκολία είναι ότι πρέπει (ίσως και παραπάνω απ'όσο πρέπει) και με την χρήση του superguide δεν ανησυχούν μην τυχόν οι casuals το παρατήσουν στην αρχή.
                              Είμαι σίγουρος 100% ότι και στο νέο Zelda θα υπάρχει το ίδιο. Μην ξεχνάμε ότι η πρώτη αναφορά στο superguide υπήρξε στα σχέδια του Miyamoto για τα Zelda, πριν εφαρμοστεί και στην πράξη στο NSMW.

Comment

• Super Giude σε Zelda? Πως;
                                Originally posted by Raf

Comment

Working...
                                X