Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ευχαριστώ τον Scatman για την εικόνα.
Λοιπόν για όσους δεν είδαν την press conference..... Το παιχνίδι λειτουργεί με 1:1 motion, αλλά όχι όπως στο wii sports resort, λίγο πιο απλά, ώστε να ταιριάζει με το παιχνίδι.
I dig ton alysidoto thwraka apo katw apo to prasino mplouzaki, alla hthela aspro panteloni :/
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Δεν το είχα προσέξει, IMO γαμάει, τον κάνει να δείχνει πιο μεγάλος, αλλά το παράξενο είναι ότι τρέχει και όλας :LOL:
Χμμ, μου άρεσε που ο Miyamoto κοροϊδευε το block moving στα προηγούμενα Zeldas, ελπίζω να σημαίνει ότι το SS θα είναι πιο... ανθρώπινο;;;
Μακάρι όταν πιάσουμε το παιχνίδι να έρθουν όλα τούμπα, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι ποτέ άλλοτε η κυκλοφορία ενός console Zelda να μου είναι τόσο αδιάφορη.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Ρε παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο.Gameplay trailer είναι!Δηλαδή πρέπει ντε και καλά πριν βγει κάποιο zelda να βλέπουμε ένα super ουάου trailer με epic σκηνικά?Εμένα για gameplay trailer μια χαρά μου φαίνεται με νέα στοιχεία.Είναι ενθαρυντικό να δείχνουν κάτι τέτοιο.Δείχνει ότι πιστεύουν πολύ στην αξιοποίηση του motion plus.Ας κάνουμε λίγη υπομονή και θα δούμε και το super ουάου trailer και θα μάθουμε περισσότερα πράγματα για την ιστορία.
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
Εμένα για gameplay trailer μια χαρά μου φαίνεται με νέα στοιχεία.
Ας μην προτρέχουμε, δεν ξέρουμε αν είναι in-game το gameplay που δείχνουν.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Πέρα από το γεγονός ότι το trailer καθεαυτό, όντας υπερβολικά προχειροφτιαγμένο, generic και, τελικά, αδιάφορο, δε βοηθά στο να εντυπωσιαστεί κανείς. Όλα όσα ξέρουμε ή έχουμε δει μέχρι τώρα, πέρα από την διαφαινόμενη εξέλιξη του Action σκέλους, δε δίνουν την εντύπωση ότι αλλάζουν και πολλά σε μια φόρμουλα που, αν και σίγουρα παραμένει ποιοτική, φαντάζει πλέον τετριμμένη και κολλημένη στη δεκαετία του 90.
Σα να μην έφτανε αυτό, η αδυναμία της σειράς τα τελευταία χρόνια να ανταποκριθεί καλύτερα σε κομβικά για την Zelda φόρμουλα στοιχεία, δίνουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο «πρόβλημα». Ελπίζω λοιπόν, αφού δείχνουν να μένουν στα ίδια όσον αφορά τη δομή, να τα πάνε καλυτέρα εκεί που τα τελευταία entries είτε τα έκαναν μαντάρα είτε, στη καλύτερη, τα πήγαν μέτρια.
1: Να συνοδεύσουν το παιχνίδι με ένα πλούσιο και ενδιαφέρον Overworld.
2: Να δούμε, μετά από καιρό, ένα Zelda με δυνατή και επιβλητική ατμόσφαιρα.
3: Να δούμε, επίσης μετά από καιρό, το πρώτο Zelda με χαρακτήρα.
Τα τελευταία entries της σειράς, με αποκορύφωμα ίσως τα Twilight Princess και Phantom Hourglass, ήταν εντελώς απρόσωπα και χωρίς χαρακτήρα σαν τίτλοι.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
εχω την αισθηση οτι το προβλημα εστιαζεται ομως περισσοτερο στην αναγκη των zelda fans να βλεπουνε οτι zelda βγαινει σαν εναν τιτλο που πρεπει να φερει καινοτομιες η να εξελιξει μηχανισμους και βαλει νεα δεδομενα στο genre που εκπροσωπει, δεν ειναι απαραιτητο αυτο ουτε πρεπει να γινει αυτοσκοπος
κατα τα αλλα το trailer ειναι οντος προχειροφτιαγμενο και αδιαφορο χωρις να λεει κατι αυτο για το ποιον του νεου zelda, παντος το art direction το βρισκω γερασμενο και χωρις σπιρταδα
Comment