Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Στο Amazon είναι χωρίς μεταφορικά όμως, δε γλιτώνω και τίποτα. Θα δούμε πως θα γίνει, αλλά παίζει δυνατά η λύση Ραμπίδη.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Δεν εχει μεταφορικα το Αμαζον εδω και καιρο για παραγγελιες ανω των 25 λιρων.
Εχω κι εγω ενα m+ που δεν το εχω χρησιμοποιησει ουτε μια φορα νομιζω, μεγαλη αγορα.
Το GamesTM, ως περιοδικό που είναι, δεν ανεβάζει τα πάντα, είναι επιλεκτικό στο ποια reviews θα ανέβουν στο site. Τα reviews που, κατά βάση, ανεβαίνουν είναι είτε αυτά που παίρνουν καλό βαθμό, είτε αυτά που, μπορεί μεν να μη πάρουν, αλλά ενδιαφέρουν το κοινό. Μη κοιτάς τις βαθμολογίες πάντως, διάβασε τα κείμενα. Παρεμπιπτόντως, το review του EDGE έχει ανέβει στο site για όποιον θέλει να το διαβάσει.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Ωχ.
Μόλις διάβασα ότι το δίσκακι θα είναι dual disc όπως και το Brawl. Αν θυμάστε πολλά Wii είχαν προβλήματα με αυτό. Εμένα το δικό μου κόλλαγε, το πήγα στην nortec και το φτιάξανε, αλλά εξακολουθούσε να ψιλοκολλάει που και που και μετά από το service/update.
GamesRadar+ takes you closer to the games, movies and TV you love.
Comment