Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ε εναλλακτική εκδοχή του γνωστού concept ήταν, απλά αντί να το χρησιμοποιήσουν σε όλο το παιχνίδι το έβαλαν ως αποκλειστικό gimmick της ερήμου. Υπάρχει σε δυο dunegons και σε δυο pre-dungeon κομμάτια, δεν είναι λίγο.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Λίγο το Gears3 κάτι που βγήκε και το νέο Ζέλντα σας ξέχασα τελείως... Το κατέβασα τρεις τέσσερις μέρες πριν κυκλοφορήσει και παίζω απο τότε, λογικά κοντεύω προς το τέλος είμαι στο προτελευταίο "ναό" που είναι καράβι.

Οι εντυπώσεις ανάμεικτες, σα στορυ και δομή θεωρώ πως είναι κορυφαίο, ίσως ότι καλύτερο μετα το οκάρινα, αλλά τα γραφικά και ο χειρισμός δε χωνεύονται με τίποτα!

Το wiimote απορυθμίζεται όλη την ώρα η μαλακία και πρέπει να κεντράρεις στην οθόνη ο κέρσορας να δείχνει στην άλλη άκρη να πατάς το κάτω και να ψιλοεπαναφέρεται... τα γραφικά συμπαθητικά αλλά οκ πολλές φορές μου κάνουν προχειράτζα.

Περιμένω μια HD έκδοση του skyward στο WiiU το οποίο βλέπω να παίρνω Day1 όπου και θα παίξω το παιχνίδι σαν άνθρωπος.

Comment

• Το θέμα με το wiimote και το motion plus το αντιμετωπίζω και γω.Είναι θέμα προβληματικού χειριστηρίου όμως παρά προβληματικού χειρισμού.Ή χαλάσαν τα wiimotes, ή έχει χαλάσει η σύνδεση με το motion plus ή έχει χαλάσει το ίδιο το motion plus.Αν κάποιος ξέρει κάτι συγκεκριμένο ας διαφωτίσει.
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Μπορει απλα να εχετε συχνες παρεμβολες απο αλλες φωτεινες πηγες ή συσκευες που δημιουργουν θεματα οπως στην Ε3 το 2010.
          Do a barrel roll!

Comment

• Μάλλον φταίει που έχω ανοιχτή τη τηλεόραση καθώς παίζω... λέτε να δοκιμάσω με κλειστή ;

Comment

• Ο κέρσορας όντας απορυθμίζεται συχνά-πυκνά αλλά επαναφέρεται με το πάτημα ενός πλήκτρου. Υπόθεση μισού δευτερολέπτου.
              Στο θέμα του calibartion όμως το παιχνίδι είναι απίστευτο. Δεν έχω χρειαστεί να διακόψω το παιχνίδι για να κάνω calibration ούτε μία φορά. Τους βγάζω το καπέλο.

Comment

• ΝΑι κάθε μισο δεύτερο πατάω το κάτω σα μαλάκας... Αφού δε το χω σπάσει ακόμα το κωλοχειριστήριο... τερματίζω το zelda και στέλνω το wii απ το μπαλκόνι !

Comment

• εμενα μου το εκανε στο wii sports resort, το 2ο χειρηστηριο εφταιγε, δεν εκανε καλη επαφη με το attachment και ετσι φαινοτανε σαν να ξεκολλαγε και να ξανακολλουσε το motion plus στιγμαια, το ιδιο προβλημα ειχα με το nunchuck στο mario strikers, οποτε οταν το παρω το παιχνδιι θα προτιμησω την limited που εχει το plus ενσωματομενο στο χρυσο wiimote και ετσι θα εχω το κεφαλι μου υσηχο

Για την εικονα σταματηστε να γκρινιαζετε, 480p σε HD panel, τι σκατα περιμενατε ? ποσες φορες θα το πουμε ? απτο 2006 εχει μαλλιασει η γλωσσα μου, παιχτε το σε απλη TV ρε νουμπς ή εστω σε καποια με μικροτερη native αναλυση, ω μποοοοοο

Comment

• to xekinisa ke ego eho kapio provlima me to aim me to slingshot allou simadevo allou pai ipotithete eki pou ine o kokkinos kiklos eki pai etsi den ine?kano kati lathos?na simiothi oti to pezo sto dolphin mw real wimote.

Comment

• telika to provlima lithike itaqn kati sta settings tou dolphin.proxorisa mexri ton proto boss ton paleva mia ora xoris apotelesma ke to eklisa.afto pou exo na po ine pos ta motion controls genika ine fail karagkiozilikia

Comment

• ε τώρα πόσο καλα να πιάνει με το dolphin... δεν ειναι θέμα ζελντα αυτο.

Comment

• Originally posted by wesker View Post
                          telika to provlima lithike itaqn kati sta settings tou dolphin.proxorisa mexri ton proto boss ton paleva mia ora xoris apotelesma ke to eklisa.afto pou exo na po ine pos ta motion controls genika ine fail karagkiozilikia
                          Το δελφίνι σου φταίει. Στο wii τα motion controls πιάνουν τέλεια.

Comment

• Groundbreaking Bug
                            Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                              lol στα σχόλια από κάτω!

Comment

• Δεν κατάλαβα γιατί είναι groundbreaking πάντως...
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X