Ε εναλλακτική εκδοχή του γνωστού concept ήταν, απλά αντί να το χρησιμοποιήσουν σε όλο το παιχνίδι το έβαλαν ως αποκλειστικό gimmick της ερήμου. Υπάρχει σε δυο dunegons και σε δυο pre-dungeon κομμάτια, δεν είναι λίγο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Collapse
X
-
Λίγο το Gears3 κάτι που βγήκε και το νέο Ζέλντα σας ξέχασα τελείως... Το κατέβασα τρεις τέσσερις μέρες πριν κυκλοφορήσει και παίζω απο τότε, λογικά κοντεύω προς το τέλος είμαι στο προτελευταίο "ναό" που είναι καράβι.
Οι εντυπώσεις ανάμεικτες, σα στορυ και δομή θεωρώ πως είναι κορυφαίο, ίσως ότι καλύτερο μετα το οκάρινα, αλλά τα γραφικά και ο χειρισμός δε χωνεύονται με τίποτα!
Το wiimote απορυθμίζεται όλη την ώρα η μαλακία και πρέπει να κεντράρεις στην οθόνη ο κέρσορας να δείχνει στην άλλη άκρη να πατάς το κάτω και να ψιλοεπαναφέρεται... τα γραφικά συμπαθητικά αλλά οκ πολλές φορές μου κάνουν προχειράτζα.
Περιμένω μια HD έκδοση του skyward στο WiiU το οποίο βλέπω να παίρνω Day1 όπου και θα παίξω το παιχνίδι σαν άνθρωπος.
Comment
-
Το θέμα με το wiimote και το motion plus το αντιμετωπίζω και γω.Είναι θέμα προβληματικού χειριστηρίου όμως παρά προβληματικού χειρισμού.Ή χαλάσαν τα wiimotes, ή έχει χαλάσει η σύνδεση με το motion plus ή έχει χαλάσει το ίδιο το motion plus.Αν κάποιος ξέρει κάτι συγκεκριμένο ας διαφωτίσει.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Μπορει απλα να εχετε συχνες παρεμβολες απο αλλες φωτεινες πηγες ή συσκευες που δημιουργουν θεματα οπως στην Ε3 το 2010.
Comment
-
Ο κέρσορας όντας απορυθμίζεται συχνά-πυκνά αλλά επαναφέρεται με το πάτημα ενός πλήκτρου. Υπόθεση μισού δευτερολέπτου.
Στο θέμα του calibartion όμως το παιχνίδι είναι απίστευτο. Δεν έχω χρειαστεί να διακόψω το παιχνίδι για να κάνω calibration ούτε μία φορά. Τους βγάζω το καπέλο.
Comment
-
εμενα μου το εκανε στο wii sports resort, το 2ο χειρηστηριο εφταιγε, δεν εκανε καλη επαφη με το attachment και ετσι φαινοτανε σαν να ξεκολλαγε και να ξανακολλουσε το motion plus στιγμαια, το ιδιο προβλημα ειχα με το nunchuck στο mario strikers, οποτε οταν το παρω το παιχνδιι θα προτιμησω την limited που εχει το plus ενσωματομενο στο χρυσο wiimote και ετσι θα εχω το κεφαλι μου υσηχο
Για την εικονα σταματηστε να γκρινιαζετε, 480p σε HD panel, τι σκατα περιμενατε ? ποσες φορες θα το πουμε ? απτο 2006 εχει μαλλιασει η γλωσσα μου, παιχτε το σε απλη TV ρε νουμπς ή εστω σε καποια με μικροτερη native αναλυση, ω μποοοοοο
Comment
-
Originally posted by wesker View Posttelika to provlima lithike itaqn kati sta settings tou dolphin.proxorisa mexri ton proto boss ton paleva mia ora xoris apotelesma ke to eklisa.afto pou exo na po ine pos ta motion controls genika ine fail karagkiozilikia
Comment
-
Δεν κατάλαβα γιατί είναι groundbreaking πάντως...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment