Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κρίμα πάντως..έπρεπε να παραδειγματιστούν από το Skyrim...

Comment

• Originally posted by straier View Post
      Δεν κατάλαβα γιατί είναι groundbreaking πάντως...
      Gamebreaking εννοούν. Άμα σου τύχει χάνεις και όλη την πρόοδο που έχεις κάνει.
      Πάντως και μόνο που ανακαλύφθηκε 3 εβδομάδες μετά δείχνει ότι πρόκειται για σπανιότατο bug και δεν χρίζει πανικού.

Comment

• Gamebreaking το καταλαβαίνω, το groundbreaking έχασα.
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Ρε παιδιά βρήκε κανείς το boss του πέμπτου dungeon καρά άθλιο του κερατά ? (εμφανισιακά πάντα)

Comment

• Sorry μπορεί να έλεγε gamebreaking και να το άλλαξα εγώ σε ground breaking.Μη δίνετε σημασία,ώρες ώρες ρετάρω.
            Carpe diem

Comment

• Πάλι καλά που το είδα. Το είπα και στον Vuzzi να το δει άμεσα και ο αδερφός του που το παίζει αυτές τις μέρες.

Μου έρχεται καθοδόν από τη Nintendo.gr(έτσι να μαζεύω πόντους για μία μελλοντική αγορά που θα μου τύχει δωρεάν), καθώς τους τελείωσε από το εξωτερικό.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Grimmtak View Post
                Ρε παιδιά βρήκε κανείς το boss του πέμπτου dungeon καρά άθλιο του κερατά ? (εμφανισιακά πάντα)
                Ο Tentalus ήταν το boss του 5ου;

Αν λες αυτόν τότε, πράγματι, μαζί με τον Imprisoned είναι τα μεγαλύτερα ομορφόπαιδα του παιχνιδιού. Παρεμπιπτόντως, τα δυο τελευταία bosses ήταν τα αγαπημένα μου στο παιχνίδι. Το τελευταίο boss θα ήταν επικό αν δεν ήταν τόσο εύκολο.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Eiji Aonuma Talks Skyward Sword and Wii U Zelda with Nintendo Power

Comment

• Originally posted by Loggo View Post
                    Το τελευταίο boss θα ήταν επικό αν δεν ήταν τόσο εύκολο.
                    Τι ήταν ακριβώς το τελικό boss??Εύκολο???Δεν θα το'λεγα.Ότι πιο δύσκολο σε μάχη μάλλον εννοείς.Οι ηλεκτρισμοί είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχουν σε μάχη με γρήγορο boss.Έφαγα τα μούτρα μου πολλές φορές μέχρι που πήρα όλα μου τα μπουκάλια 4 στον αριθμό(1 fairy,3 potion ++ και 1 άσπρο potion για να είμαι άτρωτος για 3 λεπτά) και στο τέλος μου τελείωσε και η ατρωτίλα και χρησιμοποίησα και το τελευταίο healing potion που είχα και τον έβγαλα στο παρά 5.Πολύ δύσκολο το να τον αποτελειώσεις στο τέλος, σηκώνεται πάρα πολύ γρήγορα.Παρόλα αυτά θα ήθελα να δω μια ακόμα μορφή του.Είναι το τελικό boss με τις λιγότερες μορφές για 3d zelda μετά το ocarina.
                    Nintendo I.D.: paixtis
                    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
                      μέχρι που πήρα όλα μου τα μπουκάλια 4 στον αριθμό(1 fairy,3 potion ++ και 1 άσπρο potion για να είμαι άτρωτος για 3 λεπτά) και στο τέλος μου τελείωσε και η ατρωτίλα και χρησιμοποίησα και το τελευταίο healing potion που είχα και τον έβγαλα στο παρά 5.
                      Πως το κατάφερες αυτό ρε συ;

Μήπως δε κατάλαβες ότι,

όπως και ο Demise, έτσι και εσύ, μπορείς να απορροφάς τους κεραυνούς με το σπαθί και να τους χρησιμοποιείς εναντίον του;
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Αυτό δεν το ήξερα.

Από τη στιγμή που μου έλεγε η Fi ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσω το skyward strike δεν χρησιμοποίησα καθόλου αυτή την ικανότητα.
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

•  
                          Ούτε έγω χρησιμοποιήσα Skyward Sword. Εγώ τον έβγαλα με ένα μπουκάλι potion +.

Δύσκολο δεν θα τον έλεγα, αλλά είχε πολύ καλό design. Ελπίζω να τον ξαναδούμε σε μελλοντικό Zelda.

Comment

• Το τελείωσα κι εγώ λοιπών αυτό το αριστούργημα 100%. Έσκασα 60 ώρες αλλά το χάρηκα .

Σχετικά τώρα με αυτά που λέτε για το final boss:

Χρηάστικε να χρεισιμοποιήσω ένα red potion++ και αυτό γιατί ψαχνόμουν πως να κάνω ζημιά. Το κόλπο είναι να του κάνεις counters στο 3 hit combo του και μετά να τον βαράς μία φορά. Ούτε εγώ το βρήκα δύσκολο αλλά από design ο τυπάς ήταν φοβερός. Το τέλος ήταν υπέρτατο που λέει ότι η επόμενες γενιές θα πρέπει να ποεμησουν το μίσος του demise κάτι το οποίο έχουμε ζήσει ;).

Πάντως ποιο επικό boss στο game για μένα ήταν ο Koloktos (Dungeon 4)

Comment

• τι στο καλο κανατε 60 ωρες? 35 εκανα και δεν νομιζω να εχασα τιποτα

το dungeon 4 ητανε και μενα το αγαπμενο μου μαζι με το προτελευταιο νομιζω, ευτυχως το επαιξα στο dolphin γιατι στανταρ δεν θα την παλευα με την αναλυση στο wii

Comment

• Originally posted by Vaynard View Post
                                τι στο καλο κανατε 60 ωρες? 35 εκανα και δεν νομιζω να εχασα τιποτα

το dungeon 4 ητανε και μενα το αγαπμενο μου μαζι με το προτελευταιο νομιζω, ευτυχως το επαιξα στο dolphin γιατι στανταρ δεν θα την παλευα με την αναλυση στο wii
                                Εγώ είμαι στις 53 ώρες και μου μένουν κανδυό κομμάτια καρδιάς.

Καλά εσύ τα παίζεις σε fast forward!

Comment

Working...
                                X