Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Spirit Tracks

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• paixtis
    replied
    Originally posted by straier
    Ποιοι γρίφοι θα του πάρουν χρόνο; Δε θυμάμαι ούτε έναν. Απλά 10 ώρες θα τις φας πηγαίνε-έλα με το τρένο. Τσαφ-Τσουφ-τσαφ-τσουφ μέχρι να πεθάνεις.
    Υπερβάλλεις.Προς το τέλος ήταν δύσκολο και εθιστικότατο!Τόσο στα dungeons όσο και στο κεντρικό πύργο.Και ήταν αρκετά μεγάλα κομμάτια και ενώ περίμενες να τελειώσει το game, συνεχώς διαψευόσουν!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Ποιοι γρίφοι θα του πάρουν χρόνο; Δε θυμάμαι ούτε έναν. Απλά 10 ώρες θα τις φας πηγαίνε-έλα με το τρένο. Τσαφ-Τσουφ-τσαφ-τσουφ μέχρι να πεθάνεις.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Οι έξυπνοι, και αρκετά φρέσκοι θα έλεγα, γρίφοι του Spirit Tracks είναι και το δυνατότερο σημείο του τίτλου. Σε γενικές γραμμές, ελαφρώς καλύτερο από το Phantom Hourglass σαν παιχνίδι. Αμφότερα βέβαια είναι πολύ μακριά από τα standards της σειράς.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Θα σου πάρει παραπάνω πίστεψε με.Δεν είναι τόσο μικρό και εύκολο όπως φαίνεται αρχικά.Φτάσε στους hardcore γρίφους πιο μετά και μετά τα λέμε!

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Αφηνοντας για λιγες μερες το WoW (καρτα τελος) ειπα να πιασω ενα καλοκαιρινο αποκτημα, το Zelda: Spirit Tracks.

Καλη μαλακιτσα, κλασσικουρα Zelda με καλες ιδεες, και σαφως καλυτερο κεντρικο hub απο το προηγουμενο Καστρο του Τακεσι στο Phantom Hourglass.

Δε το βλεπω να μου παιρνει πανω απο κανα 10ωρο συνολικα να το τερματισω παντως.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Τελείωσα το Spirit Tracks.
    Στην αρχή μου την έσπασε λίγο ο χειρισμός αλλά μετά τον συνήθισα. Τα σημεία με το τρένο μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αν και μερικές φορές θα ήθελαν να πηγαίνει λίγο πιο γρήγορα.
    Τα γραφικά είναι μια χαρά για το DS αλλά σε μερικά σημεία είχε κάποια slowdowns.

Σε γενικές γραμμές μου άρεσε.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Και όμως είχε τρομερούς γρίφους όσο προχωρούσες προς το τέλος τόσο στα dungeons όσο και στο μεγάλο κάστρο τα οποία συνδίαζαν μυαλό αλλά και skill σε πολλές περιπτώσεις.Για τα bosses αναφερόμουν στο ότι δεν θέλαν το κλασσικό να πρέπει να πεθάνουν 3 φορές με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αλλά μετά από μια φάση και μετά έπρεπε να κάνεις κάτι διαφορετικό με το item που έπαιρνες και όχι απλά να το spammareis ασυναίσθητα στο αδύνατό του σημείο.
    Επιμένω, μάλλον έπαιξες άλλο παιχνίδι, δε νομίζω πως οι γρίφοι γίνονταν ποτέ ιδιαίτερα δύσκολοι. Το πιο δύσκολο από όλα όσα έκανα ήταν οι παγοδρομίες (προτιμώ να θέλουν μόνο μυαλό και όχι τόσο skill ). Σε κανένα Zelda δε σπαμάρεις απλά τα εργαλεία που παίρνεις για να κάνεις ζημιά.
    Τέλος πάντων, όπως είδες δε διαφώνησα πως ήταν διασκεδαστικό σε αυτά τα μέρη του, νομίζω ήμουν σαφής στο τι δε μου άρεσε.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Το Spirit Tracks είναι win παιχνίδι.
    Συμφωνώ βέβαια ότι οι διαδρομές με το τραίνο καταντούσαν βαρετές αλλά σαν παιχνίδι είναι απολαυστικό.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Και όμως είχε τρομερούς γρίφους όσο προχωρούσες προς το τέλος τόσο στα dungeons όσο και στο μεγάλο κάστρο τα οποία συνδίαζαν μυαλό αλλά και skill σε πολλές περιπτώσεις.Για τα bosses αναφερόμουν στο ότι δεν θέλαν το κλασσικό να πρέπει να πεθάνουν 3 φορές με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αλλά μετά από μια φάση και μετά έπρεπε να κάνεις κάτι διαφορετικό με το item που έπαιρνες και όχι απλά να το spammareis ασυναίσθητα στο αδύνατό του σημείο.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δεν είναι καθώς στο ίδιο post πιο πάνω βάζει 7,5 σε ένα Nier....
    Προφανέστατα το μέγιστο στο σύστημα βαθμολόγησής μου είναι το 7.5!

Πέρα από την πλάκα νομίζω πως εξηγώ επαρκέστατα γιατί έβαλα 5. Απλά μαθηματικά. Τον μισό χρόνο του παιχνιδιού τον ξόδεψα σε dungeons, πόλεις κλπ και τον άλλο μισό, αν όχι παραπάνω, οδηγώντας το τρένο. 10 (επιεικώς) στο πρώτο μέρος, 0 στο δεύτερο μέρος, συνεπώς μέσος όρος (10+0)/2=5. Ναι ένα παιχνίδι δεν είναι απλά το άθροισμα των επιμέρους στοιχείων αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τόσο εκτός κλίματος το τρένο που δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το δω.
    Επίσης δεν αναφέρεις τίποτα για τον έξυπνο σχεδιασμό κάποιων γρίφων του παιχνιδιού που ανεβάζουν κατά πολύ την δυσκολία του τίτλου ιδιαίτερα όσο προχωράς προς το τέλος.Επίσης έχει και μερικά έξυπνα boss fights που ξεφεύγουν από τη λογική των κλασσικών zelda boss fights.
    Στη δικιά μου κασέτα δεν είχε δύσκολα dungeons ούτε boss fights στα οποία δε spamάρεις τα εργαλεία που πήρες πριν τα πολεμήσεις.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Μόλις το είδα αυτό και δεν μπόρεσα να το αφήσω ασχολίαστο με την καμία όσο και αν προσπάθησα.Δεν γίνεται να αναφέρεις ότι αναφέρεις και να του βάζεις 5.Επίσης δεν αναφέρεις τίποτα για τον έξυπνο σχεδιασμό κάποιων γρίφων του παιχνιδιού που ανεβάζουν κατά πολύ την δυσκολία του τίτλου ιδιαίτερα όσο προχωράς προς το τέλος.Επίσης έχει και μερικά έξυπνα boss fights που ξεφεύγουν από τη λογική των κλασσικών zelda boss fights.
    Εν κατακλείδη ήμαρτον!:kill::kill::kill:
    Μια χαρα γινεται για καποιους το 5 δεν ειναι τοσο κακο.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Δεν είναι καθώς στο ίδιο post πιο πάνω βάζει 7,5 σε ένα Nier....

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Mporei to 5 na einai to arista

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by straier View Post
    To Zelda έχει μερικά πολύ καλά στοιχεία αλλά και μερικά που απλά δε θα έπρεπε καν να υπάρχουν. Όπως και ο προκάτοχός του έχει διάφορα κανονικά και ένα μεγάλο dungeon που το κάνεις σιγά σιγά. Ευτυχώς δεν έκαναν το λάθος να πρέπει να επαναλαμβάνεις τα πρώτα επίπεδα κάθε φορά. Οι γρίφοι και η δυσκολία είναι όπως και στο προηγούμενο λίγο πολύ με κάποια διαφορετικά εργαλεία και μηχανισμούς. Η μουσική είναι από τις καλύτερες σε Ζέλντα συνολικά και τα γραφικά από τα καλύτερα σε DS. Μου άρεσε που η Ζέλντα έγινε το sidekick του Link οδηγώντας σε διάφορες κωμικές καταστάσεις. Και εδώ σταματάνε τα θετικά.
    Όταν λέμε πως θέλουμε ανανέωση στη Ζέλντα δεν εννοούμε κάθε ηλίθια gimmickia που τους έρχεται στο μυαλό ή στοιχεία που δεν ταιριάζουν στη λογική των Zelda. Τι ακριβώς εξυπηρετεί το τρένο πέρα από το να σαμποτάρει την αίσθηση ενότητας του κόσμου; Ποιος ο λόγος να περάσεις το μισό παιχνίδι παίζοντας ένα εντελώς ηλίθιο, απόλυτα επαναλαμβανόμενο και εκνευριστικό minigame με άθλια γραφικά; Τι ακριβώς εξυπηρετεί η ύπαρξή του; Πραγματικά η ύπαρξη του τρένου χαντακώνει όλο το παιχνίδι. Τα μόνα game overs που μάζεψα ήταν σε συγκρούσεις με άλλα τρένα. Ένα άλλο πράγμα που δε μου αρέσει σε αυτό αλλά και σε κάποια προηγούμενα Ζέλντα είναι τα random items. Για τα rupees το καταλαβαίνω αλλά για τους θησαυρούς κάνει τη διαδικασία κουραστική αφού δεν εξυπηρετεί κάτι ουσιαστικό (σε παιχνίδια όπως το FF12 έχει νόημα αλλά εδώ είναι εντελώς εκτός κλίματος αφού τα Ζέλντα είναι πολύ πιο προσανατολισμένο στο να τα βρεις όλα). Τελική βαθμολογία: 5,0.
    Μόλις το είδα αυτό και δεν μπόρεσα να το αφήσω ασχολίαστο με την καμία όσο και αν προσπάθησα.Δεν γίνεται να αναφέρεις ότι αναφέρεις και να του βάζεις 5.Επίσης δεν αναφέρεις τίποτα για τον έξυπνο σχεδιασμό κάποιων γρίφων του παιχνιδιού που ανεβάζουν κατά πολύ την δυσκολία του τίτλου ιδιαίτερα όσο προχωράς προς το τέλος.Επίσης έχει και μερικά έξυπνα boss fights που ξεφεύγουν από τη λογική των κλασσικών zelda boss fights.
    Εν κατακλείδη ήμαρτον!:kill::kill::kill:

Leave a comment:

• straier
    replied
    To Zelda έχει μερικά πολύ καλά στοιχεία αλλά και μερικά που απλά δε θα έπρεπε καν να υπάρχουν. Όπως και ο προκάτοχός του έχει διάφορα κανονικά και ένα μεγάλο dungeon που το κάνεις σιγά σιγά. Ευτυχώς δεν έκαναν το λάθος να πρέπει να επαναλαμβάνεις τα πρώτα επίπεδα κάθε φορά. Οι γρίφοι και η δυσκολία είναι όπως και στο προηγούμενο λίγο πολύ με κάποια διαφορετικά εργαλεία και μηχανισμούς. Η μουσική είναι από τις καλύτερες σε Ζέλντα συνολικά και τα γραφικά από τα καλύτερα σε DS. Μου άρεσε που η Ζέλντα έγινε το sidekick του Link οδηγώντας σε διάφορες κωμικές καταστάσεις. Και εδώ σταματάνε τα θετικά.

Όταν λέμε πως θέλουμε ανανέωση στη Ζέλντα δεν εννοούμε κάθε ηλίθια gimmickia που τους έρχεται στο μυαλό ή στοιχεία που δεν ταιριάζουν στη λογική των Zelda. Τι ακριβώς εξυπηρετεί το τρένο πέρα από το να σαμποτάρει την αίσθηση ενότητας του κόσμου; Ποιος ο λόγος να περάσεις το μισό παιχνίδι παίζοντας ένα εντελώς ηλίθιο, απόλυτα επαναλαμβανόμενο και εκνευριστικό minigame με άθλια γραφικά; Τι ακριβώς εξυπηρετεί η ύπαρξή του; Πραγματικά η ύπαρξη του τρένου χαντακώνει όλο το παιχνίδι. Τα μόνα game overs που μάζεψα ήταν σε συγκρούσεις με άλλα τρένα. Ένα άλλο πράγμα που δε μου αρέσει σε αυτό αλλά και σε κάποια προηγούμενα Ζέλντα είναι τα random items. Για τα rupees το καταλαβαίνω αλλά για τους θησαυρούς κάνει τη διαδικασία κουραστική αφού δεν εξυπηρετεί κάτι ουσιαστικό (σε παιχνίδια όπως το FF12 έχει νόημα αλλά εδώ είναι εντελώς εκτός κλίματος αφού τα Ζέλντα είναι πολύ πιο προσανατολισμένο στο να τα βρεις όλα). Τελική βαθμολογία: 5,0.

Leave a comment:

Working...
X