Originally posted by straier
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Spirit Tracks
Collapse
X
-
Υπερβάλλεις.Προς το τέλος ήταν δύσκολο και εθιστικότατο!Τόσο στα dungeons όσο και στο κεντρικό πύργο.Και ήταν αρκετά μεγάλα κομμάτια και ενώ περίμενες να τελειώσει το game, συνεχώς διαψευόσουν!
-
Ποιοι γρίφοι θα του πάρουν χρόνο; Δε θυμάμαι ούτε έναν. Απλά 10 ώρες θα τις φας πηγαίνε-έλα με το τρένο. Τσαφ-Τσουφ-τσαφ-τσουφ μέχρι να πεθάνεις.
Leave a comment:
-
Οι έξυπνοι, και αρκετά φρέσκοι θα έλεγα, γρίφοι του Spirit Tracks είναι και το δυνατότερο σημείο του τίτλου. Σε γενικές γραμμές, ελαφρώς καλύτερο από το Phantom Hourglass σαν παιχνίδι. Αμφότερα βέβαια είναι πολύ μακριά από τα standards της σειράς.
Leave a comment:
-
Θα σου πάρει παραπάνω πίστεψε με.Δεν είναι τόσο μικρό και εύκολο όπως φαίνεται αρχικά.Φτάσε στους hardcore γρίφους πιο μετά και μετά τα λέμε!
Leave a comment:
-
Αφηνοντας για λιγες μερες το WoW (καρτα τελος) ειπα να πιασω ενα καλοκαιρινο αποκτημα, το Zelda: Spirit Tracks.
Καλη μαλακιτσα, κλασσικουρα Zelda με καλες ιδεες, και σαφως καλυτερο κεντρικο hub απο το προηγουμενο Καστρο του Τακεσι στο Phantom Hourglass.
Δε το βλεπω να μου παιρνει πανω απο κανα 10ωρο συνολικα να το τερματισω παντως.
Leave a comment:
-
Τελείωσα το Spirit Tracks.
Στην αρχή μου την έσπασε λίγο ο χειρισμός αλλά μετά τον συνήθισα. Τα σημεία με το τρένο μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αν και μερικές φορές θα ήθελαν να πηγαίνει λίγο πιο γρήγορα.
Τα γραφικά είναι μια χαρά για το DS αλλά σε μερικά σημεία είχε κάποια slowdowns.
Σε γενικές γραμμές μου άρεσε.
Leave a comment:
-
Επιμένω, μάλλον έπαιξες άλλο παιχνίδι, δε νομίζω πως οι γρίφοι γίνονταν ποτέ ιδιαίτερα δύσκολοι. Το πιο δύσκολο από όλα όσα έκανα ήταν οι παγοδρομίες (προτιμώ να θέλουν μόνο μυαλό και όχι τόσο skillΚαι όμως είχε τρομερούς γρίφους όσο προχωρούσες προς το τέλος τόσο στα dungeons όσο και στο μεγάλο κάστρο τα οποία συνδίαζαν μυαλό αλλά και skill σε πολλές περιπτώσεις.Για τα bosses αναφερόμουν στο ότι δεν θέλαν το κλασσικό να πρέπει να πεθάνουν 3 φορές με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αλλά μετά από μια φάση και μετά έπρεπε να κάνεις κάτι διαφορετικό με το item που έπαιρνες και όχι απλά να το spammareis ασυναίσθητα στο αδύνατό του σημείο.
). Σε κανένα Zelda δε σπαμάρεις απλά τα εργαλεία που παίρνεις για να κάνεις ζημιά.
Τέλος πάντων, όπως είδες δε διαφώνησα πως ήταν διασκεδαστικό σε αυτά τα μέρη του, νομίζω ήμουν σαφής στο τι δε μου άρεσε.
Leave a comment:
-
Το Spirit Tracks είναι win παιχνίδι.
Συμφωνώ βέβαια ότι οι διαδρομές με το τραίνο καταντούσαν βαρετές αλλά σαν παιχνίδι είναι απολαυστικό.
Leave a comment:
-
Και όμως είχε τρομερούς γρίφους όσο προχωρούσες προς το τέλος τόσο στα dungeons όσο και στο μεγάλο κάστρο τα οποία συνδίαζαν μυαλό αλλά και skill σε πολλές περιπτώσεις.Για τα bosses αναφερόμουν στο ότι δεν θέλαν το κλασσικό να πρέπει να πεθάνουν 3 φορές με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αλλά μετά από μια φάση και μετά έπρεπε να κάνεις κάτι διαφορετικό με το item που έπαιρνες και όχι απλά να το spammareis ασυναίσθητα στο αδύνατό του σημείο.
Leave a comment:
-
Προφανέστατα το μέγιστο στο σύστημα βαθμολόγησής μου είναι το 7.5!Δεν είναι καθώς στο ίδιο post πιο πάνω βάζει 7,5 σε ένα Nier....

Πέρα από την πλάκα νομίζω πως εξηγώ επαρκέστατα γιατί έβαλα 5. Απλά μαθηματικά. Τον μισό χρόνο του παιχνιδιού τον ξόδεψα σε dungeons, πόλεις κλπ και τον άλλο μισό, αν όχι παραπάνω, οδηγώντας το τρένο. 10 (επιεικώς) στο πρώτο μέρος, 0 στο δεύτερο μέρος, συνεπώς μέσος όρος (10+0)/2=5. Ναι ένα παιχνίδι δεν είναι απλά το άθροισμα των επιμέρους στοιχείων αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τόσο εκτός κλίματος το τρένο που δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το δω.
Στη δικιά μου κασέτα δεν είχε δύσκολα dungeons ούτε boss fights στα οποία δε spamάρεις τα εργαλεία που πήρες πριν τα πολεμήσεις.Επίσης δεν αναφέρεις τίποτα για τον έξυπνο σχεδιασμό κάποιων γρίφων του παιχνιδιού που ανεβάζουν κατά πολύ την δυσκολία του τίτλου ιδιαίτερα όσο προχωράς προς το τέλος.Επίσης έχει και μερικά έξυπνα boss fights που ξεφεύγουν από τη λογική των κλασσικών zelda boss fights.
Leave a comment:
-
Μια χαρα γινεται για καποιους το 5 δεν ειναι τοσο κακο.Originally posted by paixtis View PostΜόλις το είδα αυτό και δεν μπόρεσα να το αφήσω ασχολίαστο με την καμία όσο και αν προσπάθησα.Δεν γίνεται να αναφέρεις ότι αναφέρεις και να του βάζεις 5.Επίσης δεν αναφέρεις τίποτα για τον έξυπνο σχεδιασμό κάποιων γρίφων του παιχνιδιού που ανεβάζουν κατά πολύ την δυσκολία του τίτλου ιδιαίτερα όσο προχωράς προς το τέλος.Επίσης έχει και μερικά έξυπνα boss fights που ξεφεύγουν από τη λογική των κλασσικών zelda boss fights.
Εν κατακλείδη ήμαρτον!:kill::kill::kill:
Leave a comment:
-
Μόλις το είδα αυτό και δεν μπόρεσα να το αφήσω ασχολίαστο με την καμία όσο και αν προσπάθησα.Δεν γίνεται να αναφέρεις ότι αναφέρεις και να του βάζεις 5.Επίσης δεν αναφέρεις τίποτα για τον έξυπνο σχεδιασμό κάποιων γρίφων του παιχνιδιού που ανεβάζουν κατά πολύ την δυσκολία του τίτλου ιδιαίτερα όσο προχωράς προς το τέλος.Επίσης έχει και μερικά έξυπνα boss fights που ξεφεύγουν από τη λογική των κλασσικών zelda boss fights.Originally posted by straier View PostTo Zelda έχει μερικά πολύ καλά στοιχεία αλλά και μερικά που απλά δε θα έπρεπε καν να υπάρχουν. Όπως και ο προκάτοχός του έχει διάφορα κανονικά και ένα μεγάλο dungeon που το κάνεις σιγά σιγά. Ευτυχώς δεν έκαναν το λάθος να πρέπει να επαναλαμβάνεις τα πρώτα επίπεδα κάθε φορά. Οι γρίφοι και η δυσκολία είναι όπως και στο προηγούμενο λίγο πολύ με κάποια διαφορετικά εργαλεία και μηχανισμούς. Η μουσική είναι από τις καλύτερες σε Ζέλντα συνολικά και τα γραφικά από τα καλύτερα σε DS. Μου άρεσε που η Ζέλντα έγινε το sidekick του Link οδηγώντας σε διάφορες κωμικές καταστάσεις. Και εδώ σταματάνε τα θετικά.
Όταν λέμε πως θέλουμε ανανέωση στη Ζέλντα δεν εννοούμε κάθε ηλίθια gimmickia που τους έρχεται στο μυαλό ή στοιχεία που δεν ταιριάζουν στη λογική των Zelda. Τι ακριβώς εξυπηρετεί το τρένο πέρα από το να σαμποτάρει την αίσθηση ενότητας του κόσμου; Ποιος ο λόγος να περάσεις το μισό παιχνίδι παίζοντας ένα εντελώς ηλίθιο, απόλυτα επαναλαμβανόμενο και εκνευριστικό minigame με άθλια γραφικά; Τι ακριβώς εξυπηρετεί η ύπαρξή του; Πραγματικά η ύπαρξη του τρένου χαντακώνει όλο το παιχνίδι. Τα μόνα game overs που μάζεψα ήταν σε συγκρούσεις με άλλα τρένα. Ένα άλλο πράγμα που δε μου αρέσει σε αυτό αλλά και σε κάποια προηγούμενα Ζέλντα είναι τα random items. Για τα rupees το καταλαβαίνω αλλά για τους θησαυρούς κάνει τη διαδικασία κουραστική αφού δεν εξυπηρετεί κάτι ουσιαστικό (σε παιχνίδια όπως το FF12 έχει νόημα αλλά εδώ είναι εντελώς εκτός κλίματος αφού τα Ζέλντα είναι πολύ πιο προσανατολισμένο στο να τα βρεις όλα). Τελική βαθμολογία: 5,0.
Εν κατακλείδη ήμαρτον!:kill::kill::kill:
Leave a comment:
-
To Zelda έχει μερικά πολύ καλά στοιχεία αλλά και μερικά που απλά δε θα έπρεπε καν να υπάρχουν. Όπως και ο προκάτοχός του έχει διάφορα κανονικά και ένα μεγάλο dungeon που το κάνεις σιγά σιγά. Ευτυχώς δεν έκαναν το λάθος να πρέπει να επαναλαμβάνεις τα πρώτα επίπεδα κάθε φορά. Οι γρίφοι και η δυσκολία είναι όπως και στο προηγούμενο λίγο πολύ με κάποια διαφορετικά εργαλεία και μηχανισμούς. Η μουσική είναι από τις καλύτερες σε Ζέλντα συνολικά και τα γραφικά από τα καλύτερα σε DS. Μου άρεσε που η Ζέλντα έγινε το sidekick του Link οδηγώντας σε διάφορες κωμικές καταστάσεις. Και εδώ σταματάνε τα θετικά.
Όταν λέμε πως θέλουμε ανανέωση στη Ζέλντα δεν εννοούμε κάθε ηλίθια gimmickia που τους έρχεται στο μυαλό ή στοιχεία που δεν ταιριάζουν στη λογική των Zelda. Τι ακριβώς εξυπηρετεί το τρένο πέρα από το να σαμποτάρει την αίσθηση ενότητας του κόσμου; Ποιος ο λόγος να περάσεις το μισό παιχνίδι παίζοντας ένα εντελώς ηλίθιο, απόλυτα επαναλαμβανόμενο και εκνευριστικό minigame με άθλια γραφικά; Τι ακριβώς εξυπηρετεί η ύπαρξή του; Πραγματικά η ύπαρξη του τρένου χαντακώνει όλο το παιχνίδι. Τα μόνα game overs που μάζεψα ήταν σε συγκρούσεις με άλλα τρένα. Ένα άλλο πράγμα που δε μου αρέσει σε αυτό αλλά και σε κάποια προηγούμενα Ζέλντα είναι τα random items. Για τα rupees το καταλαβαίνω αλλά για τους θησαυρούς κάνει τη διαδικασία κουραστική αφού δεν εξυπηρετεί κάτι ουσιαστικό (σε παιχνίδια όπως το FF12 έχει νόημα αλλά εδώ είναι εντελώς εκτός κλίματος αφού τα Ζέλντα είναι πολύ πιο προσανατολισμένο στο να τα βρεις όλα). Τελική βαθμολογία: 5,0.
Leave a comment:
Leave a comment: