Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Spirit Tracks
Collapse
X
-
Kαι με το νόμο αν και θα ήθελα σιγά σιγά η nintendo να μας αφήνει να εξερευνούμε τη hyrule ή όποιον κόσμο έχει με τα πόδια.Στο spirit tracks έκανε μπαμ αυτό νομίζω.Σίγουρα όλοι θα σκεφτήκαμε γιατι να μην πάω με τα πόδια εκεί....
-
Ναι τα κάνει δεν διαφωνώ. Απλώς λιγότερο από το ΡΗ, αυτό εννοώ.Originally posted by paixtis View PostΤα περισσότερα από αυτά που λες τα κάνει πάντως και το spirit tracks.Ίσως σου φαίνεται αυτό γιατί έχει λιγότερες περιοχές(νησιά στο hourglass) και επειδή εκεί έκανες περισσότερα πράγματα σε αυτά.Στα dungeons θα έλεγα ότι χρησιμοποιείται αρκετά όμως.
Πάντως πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε τελικά ότι:
Spirit Tracks>Phantom Hourglass
έτσι;
Leave a comment:
-
Τα περισσότερα από αυτά που λες τα κάνει πάντως και το spirit tracks.Ίσως σου φαίνεται αυτό γιατί έχει λιγότερες περιοχές(νησιά στο hourglass) και επειδή εκεί έκανες περισσότερα πράγματα σε αυτά.Στα dungeons θα έλεγα ότι χρησιμοποιείται αρκετά όμως.
Leave a comment:
-
Ναι αυτό εννοώ πάντα σε σχέση με το ΡΗ, όπου η touch screen έπαιζε βασικό σχεδόν ρόλο στους γρίφους.Originally posted by Loggo View PostΕ προφανώς εννοεί ότι σε επίπεδο γρίφων δε χρησιμοποιούνται τόσο οι ιδιαιτερότητες της Touch Screen. Τα περισσότερα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν και με συμβατικό pad. Και βασικά έχει δίκιο. Στο Another Code πχ, πολλοί γρίφοι δε θα ήταν οι ίδιοι, ή δε θα μπορούσαν να υλοποιηθούν καν, αν δεν υπήρχε η Touch Screen.
πχ να χαράξεις γραμμές, να σημειώσεις την σειρά διακοπτών, ως και va χαρτογραφήσεις ένα νησί.
Στο ST χρησιμοποιείται λιγότερο αv και όπως είπα ίσως και να έιναι καλύτερα έτσι μιας και διαφοροποιείται αρκετά από το ΡΗ.
Leave a comment:
-
Ε προφανώς εννοεί ότι σε επίπεδο γρίφων δε χρησιμοποιούνται τόσο οι ιδιαιτερότητες της Touch Screen. Τα περισσότερα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν και με συμβατικό pad. Και βασικά έχει δίκιο. Στο Another Code πχ, πολλοί γρίφοι δε θα ήταν οι ίδιοι, ή δε θα μπορούσαν να υλοποιηθούν καν, αν δεν υπήρχε η Touch Screen.
Leave a comment:
-
Κατά τα άλλα συμφωνώ.Με ποια λογική το λες αυτό όμως εφόσον το παιχνίδι είναι βασισμένο εξολοκλήρου στην touch screen.(Έχω ολοκληρώσει και εγώ το παιχνίδι σχεδόν με όλα τα πράγματα)Originally posted by Ormion View Post-Η touch screen δεν χρησιμοποιείται πολύ στους γρίφους, κάτι βέβαια που έχει λογική μιας και θέλανε να διαφοροποιηθούν από το ΡΗ.
Leave a comment:
-
Όχι δεν είναι
Wind Waker is in the buiding motherfuckers
(χωρίς gc controller
)
Leave a comment:
-
Ναι, αλλά είναι αυτό online; To παιχνίδι δεν έχει καν το σήμα της Wi-Fi Connection...Originally posted by Ormion View PostΚι όμως υπάρχει.
Είναι το contact mode για trading θησαυρών και το battle για μάχες στην αρχή του μενού πριν πατήσεις το adventure mode.
Θα συμφωνήσω και εγώ πως κρίμα που δεν υπάρχει άλλο αυτή η δυνατότητα...
Leave a comment:
-
Κι όμως υπάρχει.Originally posted by Bartman@r@s View PostΑυτό είναι : Δεν υπάρχει wi-fi δυνατότητα για battles αλλά ούτε και για trade θησαυρών και τμημάτων του τραίνου.Αυτό κατά την γνώμη μου είναι ένα μεγάλο πλην και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ το είχαν βάλει στο PH δεν το συμπεριέλαβαν στο ST.
Είναι το contact mode για trading θησαυρών και το battle για μάχες στην αρχή του μενού πριν πατήσεις το adventure mode.
Leave a comment:
-
Χαίρομαι που σου άρεσε Ormion , πραγματικά το ST το ευχαριστιέμαι ακόμα και τώρα που το έχω τερματίσει γιατί κάθε φορά θα βρω κάτι καινούργιο να κάνω.
Θα ήθελα να προσθέσω και εγώ 1 πλην , το οποίο είδα δεν συμπεριέλαβε εσύ αλλά ούτε και εγώ στο προηγούμενο ποστ μου. Αυτό είναι : Δεν υπάρχει wi-fi δυνατότητα για battles αλλά ούτε και για trade θησαυρών και τμημάτων του τραίνου.Αυτό κατά την γνώμη μου είναι ένα μεγάλο πλην και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ το είχαν βάλει στο PH δεν το συμπεριέλαβαν στο ST.
Leave a comment:
-
Τελείωσα το Spirit Tracks και τώρα πάω να πάρω ότι μου έχει μείνει.
Καταρχάς συμφωνώ με όλα όσα είπε ο Bartman στην προηγούμενη σελίδα και προσθέτω την δικιά μου λίστα από συν και πλην.
+Καλύτερα γραφικά από το ΡΗ. Πιο ζωντανά textures, καλό draw distance στις διαδρομές με το τραίνο, πολύ όμορφες λεπτομέρειες (πχ τα περιστέρια που πετάνε όταν τα πλησιάσεις κλτ)
+Καλύτερο soundtrack μακράν. Ειδικά το main theme είναι κόλλημα.
+Καλύτερα και δυσκολότερα dungeons. Ειδικά τα τελευταία είναι απόλαυση και για μία ακόμα φορά είπα την κλασική φράση ''μα που τα σκέφτονται οι πούστηδες;''
+Η ύπαρξη δύο διαφορετικών dungeons. Τα κλασικά που βασίζονται στο νέο όπλο που θα πάρεις και τα συνεργασίας με την Zelda που τα σπάνε άσχημα!
+Τα νέα όπλα και ιδιαίτερα το sand item είναι πανέξυπνο και πάνω του είναι βασισμένοι οι καλύτεροι γρίφοι του παιχνιδιού.
+Το πολλές φορές αυτοπαρωδιακό χιούμορ του τίτλου.
+Το πόσο ζουμί έχει το παιχνίδι. Μιλάμε γαι πολλά μυστικά και δεκάδες sidequests. Ειλικρινά στην αρχή είχα ψιλοξενερώσει γιατί πέρναγα την μία land μετά την άλλη χωρίς να μου εμφανίζονται πολλά sidequests, αλλά στην πορεία έγινε το αντίθετο. Πολύ πράμα.
-Οι διαδρομές με το τραίνο θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Τα προβλήματα είναι δύο. Μέχρι να εμφανίσεις πολλά tracks και portals θα πρέπει να κάνεις γύρους και δεύτερον το άτιμο πάει πολύ αργά!!!
-Τα περισσότερα sidequests εμφανίζονται αφού πάρεις το βαγόνι μεταφοράς, κάτι το οποίο γίνεται αρκετά αργά στο παιχνίδι.
-Τα περισσότερα sidequests είναι απλώς πήγαινε αυτό εκεί κτλ.
-Η touch screen δεν χρησιμοποιείται πολύ στους γρίφους, κάτι βέβαια που έχει λογική μιας και θέλανε να διαφοροποιηθούν από το ΡΗ.
10/10 Μπράβο μωρή Nin!
Leave a comment:
-
Διαφωνώ για τη δυσκολία των bosses εν μέρη.Το δεύτερο καθώς και τα 2 τελευταία ήταν αρκετά challenging.Αλλά το σημαντικότερο στοιχείο του τίτλου είναι οι γρίφοι στα τελευταία dungeons και οι τελευταίοι όροφοι του spirit tower.Γερά νεύρα!!!
Leave a comment:
-
Πριν από λίγο τελείωσα το Spirit Tracks και αυτό που έχω να πω είναι way to go Nintendo , way to go !
Ας πιάσουμε πρώτα τα θετικά :
+Μεγάλα και πολύ έξυπνα dungeons τα οποία έχουν πολύ ωραίο challenging , ειδικά προς το τέλος.
+Η βελτίωση στον τεχνικό τομέα σε σχέση με το Phantom Hourglass στο DS ειναι εμφανέστατη.
+Υπέροχες μελωδίες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και στα cut scenes.
+Μερικά καινούργια όπλα πέρα από τα κλασσικά bumerang,bombs κτλ
+Πλήρη χρησιμοποίηση της touch screen και του mic.
+Η χρησιμοποίηση περισσοτέρων από ένα όπλων σε dungeons
+Η ύπαρξη portals σε κάποιες περιοχές στον χάρτη , όπου με την βοήθειά τους μεταφέρεσαι άμεσα από περιοχή σε περιοχή.
+Replay value για να βρεθούν όλες οι καρδιές , οι θησαυροί και τα κομμάτια του τρένου , κάτι το οποίο είναι μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία να εμβαθύνεις στο παιχνίδι και να ψαχτείς με τα όπλα και το flute.
Τα αρνητικά τώρα :
-Πανεύκολα bosses , αν και τα dungeons όπως είπα παραπάνω ειχαν challenge και σε μεγάλο βαθμό , τα bosses δυστυχώς δεν ακολουθούσαν το συγκεκριμένο feeling.
-Οι διαδρομές με το τραίνο ήταν βαρετές.
-Frame drop όταν πλάκωναν πολλοί εχθροί όταν βρισκόμουν στο τρένο καθώς και όταν με κυνηγούσαν τα phantoms στα dungeons (όχι πάντα , κάποιες φορές ).
-Η επιλογή που δίνεται στον παίχτη μερικές φορές να διαλέξει την απάντηση του Link , λες και θα αλλάξει το τέλος ή τις ενέργειες του npc που δέχεται την απάντηση
Το υπερευχαριστήθηκα και είναι περιττό να σας πω πως το συγκεκριμένο παιχνίδι σε συνδυασμό με έκανε να πάρω το Wind Waker αλλά και να δω με άλλο μάτι την σειρά , που να πω την αλήθεια μου ήταν λίγο ως πολύ αδιάφορη.
Leave a comment:
Leave a comment: