Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Spirit Tracks

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Πάντως επιμένω πως δε πρέπει να ψάχνουμε κάποια συμπαγή συνέχεια στις ιστορίες των διάφορων Zelda. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες θεωρίες και αν δε κάνω λάθος και η ίδια η Nintendo κάποτε αποπειράθηκε να φτιάξει ένα διάγραμμα μα ας το παραδεχτούμε, δεν φτιάχνουν τα παιχνίδια για να πουν μία ενιαία ιστορία. Ούτε καν. Το Wind Waker με το Phantom Hourglass (και με το Spirit Tracks) ναι, το Ocarina of Time με το Majora's Mask επίσης, το The Legend of Zelda με το Adventures of Link επίσης, μα όλα μεταξύ τους είναι σαν αυτόνομα παραμύθια με εκπληκτικά πολλά κοινά στοιχεία. Σαν να κάνουν συνεχώς reboot τη σειρά.
    Φυσικά λένε πως το Wind Waker με τη σειρά του διαδραματίζεται πολύ μετά το Ocarina of Time κ.τ.λ. Δε γνωρίζω.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Να πω κάποια πράγματα για τα πέρι storyline.Το spirit tracks δεν είναι άμεσο sequel του phantom hourglass με την έννοια ότι δεν είναι ο ίδιος link και η ίδια zelda.Διαδραματίζεται 100 χρόνια μετά το από αυτό.Υπάρχουν βέβαια πολλές αναφορές στα wind waker και phantom hourglass.

Tα four swords θεωρούνται από τον Αonuma κανονικά zelda και το sotryline τους είναι κανονικό και αναφέρεται στο παρελθόν της σειράς(μαζί με το minish cap θεωρούνται από τα πρώτα zelda ιστορικά).

Προσωπικά πάντως θα ήθελα συνέχεια της ιστορίας μετά το spirit tracks στο επόμενο zelda για το Wii που θεωρείται και το επίσημο timeline(adult link στο ocarina) αλλά να δούμε τι συμβαίνει με το ganon και όλα τα σχετικά.Sequel του twilight θα είχε ganon,zelda και triforce στα σίγουρα.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Πάντως το Spirit Tracks "το κάνει σωστά", άσχετα με τα παράπονά μου όταν το πρωτοείδα. Δε περίμενα το gameplay να είναι τόσο ποιοτικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν εκνευριστικά κομμάτια (τρένο...). Εντύπωση μου κάνει η έλλειψη αναφοράς σε triforce, hyrule, τρεις θεές, ganon κ.τ.λ, αλλά προβλέπω οτι θα φανούν και αυτά στη συνέχεια..
    Επειδη δεν εχω δει τον τιτλο, αυτο το οποιο υποψιαζομαι ειναι πως δεν θα κανει την εμφανιση της η Triforce και ο Ganon, οχι αμεσα τουλαχιστον. Ειναι ενα sequel του Phantom Hourglass, και ετσι πιστευω οτι ακολουθει την ιδια σχετικα πορεια σε οτι αφορα το storyline.

Τωρα που το σκεφτομαι, το Spirit Tracks εχει και μια πρωτοτυπια: ειναι το πρωτο Zelda που αποτελει τριτο αμεσο sequel σε storyline της σειρας. Τα Four swords δεν εχουν single player storyline (ΕΧΟΥΝ ιστορια, αλλα δεν ειναι τιποτε αλλο παρα μια απλη βαση-δικαιολογια για το gameplay) και δεν θυμαμαι αλλο τιτλο τριτο σε αμεση σειρα...

EDIT: Scatty, δεν ειχα ιδεα για αυτο το πραγμα. Θες να μου δωσεις την πηγη σου να την διαβασω; Γιατι μου κινησε το ενδιαφερον αυτη η αναφορα...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Πάντως το Spirit Tracks "το κάνει σωστά", άσχετα με τα παράπονά μου όταν το πρωτοείδα. Δε περίμενα το gameplay να είναι τόσο ποιοτικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν εκνευριστικά κομμάτια (τρένο...). Εντύπωση μου κάνει η έλλειψη αναφοράς σε triforce, hyrule, τρεις θεές, ganon κ.τ.λ, αλλά προβλέπω οτι θα φανούν και αυτά στη συνέχεια..

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Το Spirit Tracks έχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία. Πέρα απο τη κλασσική φόρμουλα των Zelda που όλοι γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε, θα έλεγα έχει ρινίσματα έξυπνου χιούμορ στους διαλόγους και στα cut-scenes, κάτι που δε περίμενα. Είναι κάτι που αφήνει τους χαρακτήρες να εκφράσουν μια κάποια προσωπικότητα (κάτι που πάντα έλειπε απο τα Zelda).
    Ειδικά όταν η πριγκήπισσα μαθαίνει τι ακριβώς θέλει να κάνει ο κακός της υπόθεσης αντιδρά με ενδιαφέρον τρόπο. Πάντα για τα δεδομένα των TLoZ έτσι;

Leave a comment:

• Kirby
    replied
    Ναι, πράγματι δεν το έχω παίξει. Όπως το έγραψες αρχικά κατάλαβα πως μιλούσες για την χρονική διάρκεια του παιχνιδιού και όχι το φυσικό μέγεθος.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Fail δικο μου, αγνοησα οτι ηταν μικρο b. Κι αλλωστε 1GB cartridge... τι σκεφτομουν...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Gb = Gigabit (128MB). Trimmed είναι 90MB περίπου.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εχμ, 1 GB συμπιεζεται σε 50 MB? Μιλαμε για πολλα αδεια bytes... Καντε το trim να δειτε το πραγματικο του μεγεθος.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    εχεις δικιο. δεν το unzipp-αρα και δειχνει 50MBs. Eπισης, μαλλον δεν καταλαba τον Kirby..

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    βγηκε το Spirit Tracks. Δεν το δοκιμασα. Με προβληματισε ομως το πολυ μικρο μεγεθος του...
    επαιξε κανεις? εντυπωσεις?
    Τι εννοείς; Ένα Gb είναι στο μέγεθος.
    Επίσης ο Kirby δεν έχει παίξει το παιχνίδι...

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Αναφερομαι σε MBs. Πες μας τι σου αρεσε και τι σε χαλασε στον τιτλο

Leave a comment:

• Kirby
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    βγηκε το Spirit Tracks. Δεν το δοκιμασα. Με προβληματισε ομως το πολυ μικρο μεγεθος του...
    Εεε πως γίνεται αυτό; lol

Πάντως οι 20 ώρες περίπου, χωρίς side quest, που λένε τα review δεν νομίζω πως είναι ιδιαίτερα λίγες, για φορητό παιχνίδι.

Εμένα αυτό που με πειράζει είναι που κόψανε το online multiplaer χωρίς κάποιον προφανές λόγο. Αφού υπάρχει έτσι και αλλιώς multiplayer γιατί όχι και online; Στο Phantom Hourglass λειτουργούσε μια χαρά... Ας κόβανε τουλάχιστον το multy για μόνο για 2 άτομα online και ας το αφήνανε 4 για offline, αν ήταν θέμα lag ή κάτι τέτοιο... Αλλά αυτή η λογική του μάλλον δεν είναι 100% όπως το θέλουμε για αυτό το κόβουμε εντελώς μου την σπάει...

Leave a comment:

• Scatman
    replied

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Μόλις είδα το review του Gametrailers.
    Δυστυχώς περισσότερο 'μία απ'τα ίδια' μου φαίνεται παρά ένα καινοτόμο πολύ καλό παιχνίδι. Τουλάχιστον δεν θα υπάρχει temple of the ocean king ή κάτι τέτοιο.

Leave a comment:

Working...
X