Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assassin's Creed II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nooto
    replied
    Χαχαχαχαχα, παντως και εγω ειχα φρακαρει στο συγκεκριμενο σημειο . Η λογικη του αλματος δεν λειτουργει ακριβως οπως στο υπολοιπο παιχνιδι γι'αυτο ισως να κολλησεις. Μου πηρε κανα 10λεπτο μεχρι να τα καταφερω αλλα τον περισσοτερο χρονο τον εφαγα επειδη ειχα πιστει οτι δεν σκαρφαλωνεις απο κει (μιας και οι πρωτες προσπαθειες ειχαν αποτυχει) . Μολις το ποσταρε ο Xeno το θυμηθηκα αμεσως .

Παντως ειναι το μονο κομματι σε ολο το παιχνιδι που παρουσιαζεται κατι τετοιο ;);).

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Hahahahaha.Όχι ρε συ,αν είναι δυνατόν.Κοίτα που κόλλησαν.Είπαμε ο τίτλος στα δίνει όλα στο πιάτο,λέγοντας σου κάθε φορά ποιο κουμπάκι να πατήσεις,αλλά πειραματίσου και λίγο.Δηλαδή εντάξει.Κι εγώ κόλλησα εκεί.Για μισό λεπτό περίπου.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Χαχα, οκ δεν ξερω, απλα με κουφανε αυτο το σημειο και στραβωσα αρκετα. Ουτως ή αλλως δε νομιζω να παιζα αλλο τετοιο παιχνιδι, αλλα οκ αυτο το λεγα και απο πριν, δεν περιμενα κατι τετοιο να συμβει. Οχι πως δε μ' αρεσει, αλλα οκ παμε γι' αλλα που λενε, αλλωστε δεν ειναι πως παιζω και τα απειρα παιχνιδια οποτε θα με καταλαβαινεις φανταζομαι..

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    xeno να υποθεσω μετα απο αυτο το φιασκο δεν προκειται να παιξεις το brotherhood ετσι?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ε οκ οπως και να χει δε σου εξηγει πουθενα τι διαφορα εχει το ενα αλμα απο το αλλο και στην τελικη ως τωρα παντου ανεβαινε με το forward και οντως δε μπορουσα να μυριστω τα νυχια μου και να καταλαβω πως δε χρειαζεται να το πατησω τη συγκεκριμενη φορα.

Με τις φυσικες του παιχνιδιου θα επρεπε να ανεβαινει για πλακα παντως με 1002 τροπους, ενα jump στην πορτα και ενα πατημα του up μετα και τελος ή δεν ξερω κι εγω τι..

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Μα αυτο που σου λεω, ειναι ότι κανεις αυτό

Τι script problem μου λες, είναι κίνηση του παιχνιδιού να κάνεις άλμα ΧΩΡΙΣ το forward, απλά RT+A. Στο ACB ειδικά πρέπει να το κάνεις σε πολλά σημεία, απλά λόγω της φύσης του gameplay δεν το ξέρουν πολλοί, εξ'ου και το ότι τόσοι προβληματίστηκαν.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το περασα αλλα οκ δεν πιανεται με κανεναν φυσιολογικο τροπο, fail στο scripted action - τελος. Δες ποσα σχετικα βιντεακια υπαρχουν επι του θεματος και θα καταλαβεις για τι γκαφα μιλαμε.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Eγω θυμαμαι πάντως να μην κόλλησα καθόλου. Φερτο μου να στο περάσω, αααρ.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ναι λες και δεν πατουσα ολη την ωρα right trigger και Α. Αν ηταν τοσο απλο δε θα υπηρχαν τοσα βιντεακια στο ιντερνετ.
    Μπες παλι στην τρυπα σου τωρα .

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Τι κουλο σημειο ειναι και αυτο; Λογικα θα γινεται σε ολους, δε μπορει να το παθα μονο εγω και μερικοι αλλοι βούκοι που δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως μπορείς ανα πάσα στιγμή να κάνεις άλμα ακόμα και ακίνητος πατώντας right trigger+A που απελπισμενοι ανεβασαν τετοια βιντεακια στο νετ.
    fixed

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το αλμα που παει να κανει απο το 17'' και μετα απλα δε γινεται με τιποτα, σου βγαζει την ψυχη για να πιαστει εκει πανω ο μπασταρδος.
    Αει σιχτηρ, μου χαλασε τη διαθεση αυτη η μαλακια βραδιατικα.
    Παλι καλα που γιναν ρεζιλι και οι Lakers και χαρηκα λιγακι .

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Δε θυμάμαι να είχα κολλήσει φοβερά σε καμία αποστολή...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μετα απο (λιγο) ψαξιμο δε βρηκα θρεντ για το AC2, οποτε επιτρεψτε μου να γκρινιαξω εδω.

Τι κουλο σημειο ειναι και αυτο; Λογικα θα γινεται σε ολους, δε μπορει να το παθα μονο εγω και μερικοι αλλοι που απελπισμενοι ανεβασαν τετοια βιντεακια στο νετ.
    Πραγματικα δε γινεται να ανεβεις με τιποτα εκει - με κανεναν φυσιολογικο τροπο τουλαχιστον. Πρεπει να φαγα καμια ωρα και παλι δεν εβγαλα ακρη. Περιττο να πω τι καντηλια κατεβασα.

Το youtube ηταν η τελευταια λυση, παλι καλα γιατι αλλιως προβλεποταν κατι παραπανω απο ragequit.
    Εσπασε και σε αλλους νευρα αυτο το σημειο ή μονο εγω στραβωσα τοσο;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μόλις τελείωσα τα 2 dlc του Assassin's Creed 2.Αυτό σημαίνει 3 τάφοι επιπλέον και 2 sequences ακόμα.Οι τάφοι κλασσικά,αποτελούν φόρο τιμής στο Sands of Time (μιλάω για το platforming του πάντα),οπότε ας πω 2 λογάκια για τα επιπλέον sequences.Το Sequence 11 αν και από ιστορία πάει καλά,με εμβάθυνση σε χαρακτήρες όπως η Katarina Sforza και το ντεμπούτο του Μακιαβέλι,gameplay wise δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και ΙΜΟ δεν αξίζει τα χρήματά του για κάποιον που δεν είναι φαν.Βέβαια στο τέλος έχει μια ωραία ανατροπή που οδηγεί στο Sequence 12.Το συγκεκριμένο λοιπόν,θεωρώ πως άξιζε τα λεφτά του,αν και διαφωνώ που κόπηκε από το τελικό προϊόν.Συνεχίζει την πολύ καλή ιστορία του Sequence 11 ενώ και gameplay wise έχει αρκετή ποικιλία.
    Μ' αυτά και μ'αυτά έφτασα στις 35 ώρες.
    Περιμένουμε το Brotherhood τώρα από τον μακρινό Καναδά.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Υπήρχαν βυζαντινές εικόνες σε πολλά μέρη (αν και νομίζω όλες ήταν ίδιες-Παναγία).

Leave a comment:

Working...
X