Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assassin's Creed II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μα αυτο που σου λεω, ειναι ότι κανεις αυτό

Τι script problem μου λες, είναι κίνηση του παιχνιδιού να κάνεις άλμα ΧΩΡΙΣ το forward, απλά RT+A. Στο ACB ειδικά πρέπει να το κάνεις σε πολλά σημεία, απλά λόγω της φύσης του gameplay δεν το ξέρουν πολλοί, εξ'ου και το ότι τόσοι προβληματίστηκαν.
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Ε οκ οπως και να χει δε σου εξηγει πουθενα τι διαφορα εχει το ενα αλμα απο το αλλο και στην τελικη ως τωρα παντου ανεβαινε με το forward και οντως δε μπορουσα να μυριστω τα νυχια μου και να καταλαβω πως δε χρειαζεται να το πατησω τη συγκεκριμενη φορα.

Με τις φυσικες του παιχνιδιου θα επρεπε να ανεβαινει για πλακα παντως με 1002 τροπους, ενα jump στην πορτα και ενα πατημα του up μετα και τελος ή δεν ξερω κι εγω τι..

Comment

xeno να υποθεσω μετα απο αυτο το φιασκο δεν προκειται να παιξεις το brotherhood ετσι?

Comment

Χαχα, οκ δεν ξερω, απλα με κουφανε αυτο το σημειο και στραβωσα αρκετα. Ουτως ή αλλως δε νομιζω να παιζα αλλο τετοιο παιχνιδι, αλλα οκ αυτο το λεγα και απο πριν, δεν περιμενα κατι τετοιο να συμβει. Οχι πως δε μ' αρεσει, αλλα οκ παμε γι' αλλα που λενε, αλλωστε δεν ειναι πως παιζω και τα απειρα παιχνιδια οποτε θα με καταλαβαινεις φανταζομαι..

Comment

Hahahahaha.Όχι ρε συ,αν είναι δυνατόν.Κοίτα που κόλλησαν.Είπαμε ο τίτλος στα δίνει όλα στο πιάτο,λέγοντας σου κάθε φορά ποιο κουμπάκι να πατήσεις,αλλά πειραματίσου και λίγο.Δηλαδή εντάξει.Κι εγώ κόλλησα εκεί.Για μισό λεπτό περίπου.
            Carpe diem

Comment

Χαχαχαχαχα, παντως και εγω ειχα φρακαρει στο συγκεκριμενο σημειο . Η λογικη του αλματος δεν λειτουργει ακριβως οπως στο υπολοιπο παιχνιδι γι'αυτο ισως να κολλησεις. Μου πηρε κανα 10λεπτο μεχρι να τα καταφερω αλλα τον περισσοτερο χρονο τον εφαγα επειδη ειχα πιστει οτι δεν σκαρφαλωνεις απο κει (μιας και οι πρωτες προσπαθειες ειχαν αποτυχει) . Μολις το ποσταρε ο Xeno το θυμηθηκα αμεσως .

Παντως ειναι το μονο κομματι σε ολο το παιχνιδι που παρουσιαζεται κατι τετοιο ;);).

Comment

Originally posted by Xeno View Post
                Μετα απο (λιγο) ψαξιμο δε βρηκα θρεντ για το AC2, οποτε επιτρεψτε μου να γκρινιαξω εδω.

Το youtube ηταν η τελευταια λυση, παλι καλα γιατι αλλιως προβλεποταν κατι παραπανω απο ragequit.
                Εσπασε και σε αλλους νευρα αυτο το σημειο ή μονο εγω στραβωσα τοσο;
                Oh my god , Xeno...Seriously ? Το'χεις ξεχάσει το άθλημα μάλλον/
                Εγώ δεν παρατήρησα ειδικά στο 2 κανένα τέτοιο πρόβλημα στο Brotherhood σε ένα Lair of romulus είχα βρει ένα εκνευριστικό παρόμοιο σημείο , αλλά δεν πρόκειτε να μου χαλάσει την διάθεση και την άποψή μου για την σειρά ένα σημείο που περνιέται με δυσκολία ...
                Μου κάνει εντύπωση εσύ που έχεις παίξει αρκετά arcades και το Demon's Souls πως ένα τέτοιο πράγμα μπορούσε να σε κάνει να φτάσεις στην έσχατη "λύση" του ragequit.

Comment

Ου ρε.

Comment

Δεν έχει να κάνει με δυσκολία αλλά με ασυνέπεια στο χειρισμό. Πάντως τώρα που το λέτε κάτι μου θυμίζει και μένα το δοκάρι αλλά όχι στο όνειρο του Αλταίρου. Μήπως είχε και αλλού;
                    Το Demon's Souls δεν έχει εκνευριστικά σημεία.
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
                      ;Το Demon's Souls δεν έχει εκνευριστικά σημεία.
                      wat

Comment

Χαχα, όντως ήταν λίγο υπερβολή αλλά δε θυμάμαι να είχα εκνευριστεί ιδιαίτερα παίζοντας Demon's Souls.
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Να υποθέσω ότι εσένα δε σου έτυχε να πολεμάς 20 φορές συνεχόμενες τον Maneater και της 21η πρώτη που έσφαξες τον πρώτο και στην έπεσε ο 2ος η μάχη πήγαινε εξαιρετικά καλά, έως ότου αντί να κάνει roll back ο χαρακτήρας έκανε roll over, επειδή ήσουν locked on στον maneater την ώρα που έκανε ελιγμό προς το γκρεμό .

Comment

Παίζει να έχασα και 100 φορές και μου είχε βγάλει πραγματικά την πίστη αλλά δε θυμάμαι να είχα εκνευριστεί ιδιαίτερα (και βλέποντας και τα παλιά ποστ μου δεν διακρίνω κάτι τέτοιο). Το Demon's Souls με είχε κάνει να πιστεύω πως κάθε θάνατος ήταν δικό μου λάθος οπότε δε με ενοχλούσε τόσο.
                            Originally posted by 丹野

Comment

Τελος το A. Creed 2, ωραιο ηταν σε γενικες γραμμες και οντως καλο το setting και οι πολεις και η οποια εξερευνηση κτλ κτλ. Τεχνικα επισης ηταν μια χαρα, μονες ενστασεις το σχετικα βαρετο gameplay στις μαχες και η μουσικη επενδυση η οποια απουσιαζει απο ενα μεγαλο μερος του παιχνιδιου και το λεω αυτο γιατι φαινεται πως εχουν γραφτει καποια αρκετα καλα κομματια, αλλα την περισσοτερη ωρα που επαιζα ακουγα τις ιδιες και τις ιδιες μελωδιες οι οποιες ηταν παντα αρκετα διακριτικες.

Δε νομιζω να παιξω αλλο AC μιας και πηρα τη δοση μου απο τετοια σκηνικα, ακομα και απο sandbox games γενικοτερα μετα απο αυτο και το RDR, τουλαχιστον καλο ηταν αυτο οσο κρατησε. Επισης σηκωνε ανετα περισστερα assassin's tombs, ειχαν πολυ ενδιαφερον σε αντιθεση με καποια missions που απο ενα σημειο και μετα κουραζαν.

Πριν πιασω το AC ελεγα πως θα αρχισω το FF XIII αλλα δε βρηκα το κουραγιο.. Για να δουμε τωρα αν θα αλλαξει κατι .

Comment

Πω πω θάψιμο.
                                Αστειεύομαι φυσικά,άλλωστε από την αρχή ήξερα τι να περιμένω.;)
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X