Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy IV Complete Edition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τελος, εριξα λιγο grinding και τελικα το dungeon μαζι με τη τελικη μαχη εφυγαν νερο. Συνολικα πρεπει να μου πηρε 30 γεματες ωρες (παροτι το ρολοι γραφει 28+)

Overall υπεροχο game, παραμυθενια αισθηση (απο FFIX και Dragon Quest VIII εχω να παιξω κατι αντιστοιχο) με φανταστικο lore, μουσικη, γραφικα κλπ κλπ. Το μονο που μου την εσπασε οπως ειπα ηταν το τελευταιο κομματι αλλα τελικα ολα οκ. Οι λιγοστοι που δεν το εχουν δει πρεπει να ριξουν οπωσδηποτε μια ματια, θα θυμηθουν τα gaming νιατα τους και γενικα θα επιστρεψουν στην εποχη της αθωοτητας .

Με το επιπλεον υλικο δεν ξερω κατα ποσο θα ασχοληθω αμεσα, για την ωρα αισθανομαι πολυ γεματος (ισως τσεκαρω λιγο τα εισαγωγικα fmv).

Ground αν θες τωρα μπορεις να πεις το γιατι ξενερωσες με τη σκηνη που ανεφερα στην προηγουμενη σελιδα

Edit
    Πιο κορυφαιος χαρακτηρας Tellah
    Πιο μαπας χαρακτηρας Edward

Comment

Giati kaneis den pethainei monima (ektos apo Tellah) se afto to game, Palom Polom, Cid ktl ktl oloi exoun hrwikous thanatous apo tous opoious emfanizontai me kapoio tropo zwntanoi meta.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Edward>>Tellah για μένα.Μόνο 30 ώρες nooto;Εμένα μου πήρε περίπου 35.
        Carpe diem

Comment

E yparxoun pros yparxoun kai noobs

Seriously twra gia 5 wres sou fenetai parakseno?
          "

Greek Gaming Videos

Comment

Πήγα να γράψω 40 και μετά θυμήθηκα ότι είναι 35+ μόνο,αλλά δεν σκέφτηκα να σβήσω το ποστ.
            Carpe diem

Comment

Πιο μαπας χαρακτηρας Edward
              Ε όχι και μάπας. Άσε που έχει το potential για τα καλύτερα stats στο παιχνίδι.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Spoony bard!
                "

Greek Gaming Videos

Comment

Καλα προσωπικα ο edward δεν μου αρεσε καθολου και ειναι ο χειροτερος bard ας πουμε που εχω δει. Για stats δεν ξερω, δεν ασχοληθηκα καθολου μαζι του περα απο το cave of trials. Μονο το hide που ειχε σαν κινηση τα λεει ολα πιστευω (δεδομενης της προσωπικης του ιστοριας). Απο κει και περα ενταξει γουστα ειναι αυτα αλλα οχι και Edward>>Tellah ρε Altair .

Γενικα παντως το cast ηταν πολυ ωραιο, ειχε και τους σοβαρους χαρακτηρες και αρκετο comic relief.

Ground απο τοτε που ειχα διαβασει το post σου ειχα καταλαβει οτι δεν θα πεθανουν οι Palom και Polom (ε η σκηνη με το petrify ηταν απιστευτη οποτε το πιθανο return θα χαλαγε λιγο την επικοτητα). Ε οταν εβλεπα οτι σιγα σιγα ξεκληριζεται ολο το cast αρχισα να σιγουρευομαι οτι οι περισσοτεροι θα γυρισουν... Αυτο ειναι που κανει τον Tellah μοναδικο imo+σχεδιασμος+ο τροπος που πεθαινει.

Comment

Tellah, Galuf kai h triada sto FF2 (Joseph, Minwu kai Highwind) einai oi pragmatikoi hrwes twn FF.
                    Kanoun ton thanato ths Aeris na fenetai asteios IMO.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

Ναι ωραίος χαρακτήρας δε λέω,αλλά στο ds είχε τόσο χάλια σχεδιασμό που μου φαινόταν γελοίος,γι'αυτό και μου έχει αφήσει αρνητική εντύπωση.
                      Carpe diem

Comment

Το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχω παίξει, αλλά δεν κατάφερα να το τερματίσω, γιατί κόλλησα σ' ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ dungeon στο τέλος(σχετικά ΠΡΙΝ το τέλος). Οι χαρακτήρες μου ήταν ήδη ovderpowered, αλλά τα τέρατα εκεί ήταν απίστευτα ΔΥΝΑΤΑ μ' αποτέλεσμα να γαμιούνται οι χαρακτήρες μου ένας-ένας!

Για πείτε μου διαφορές εκεί, αν υπάρχουν. Αν το PSP σέβεται την retro αισθητική του FFIV, τότε θα πουλήσω ΟΥΣΤ την GBA έκδοση και θα πάρω DO WANT την PSP συλλεκτική έκδοση!
                        sigpic

Comment

Κάτσε ρε, η έκδοση του GBA είναι, αισθητικά, πολύ πιο κοντά στο πρωτότυπο . Όπως και να έχει, του PSP είναι η καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού, οπότε όρμα.

Comment

Will do so, όταν το βρω. ( Αν βέβαια κανένας φλωροάγγλος δεν το σούφρωσε από το πουθενά και τελειώσει το stock τους... )
                            sigpic

Comment

Tanno φέρε την έκδοση του GBΑ κατά δω.
                              Carpe diem

Comment

Tellah, Galuf kai h triada sto FF2 (Joseph, Minwu kai Highwind) einai oi pragmatikoi hrwes twn FF.
                                Kanoun ton thanato ths Aeris na fenetai asteios IMO.
                                Το θέμα είναι πως με την Aeris δένεσαι περισσότερο από τους χαρακτήρες του FF2. Εξάλλου, ο Tellah ουσιαστικά αυτοκτόνησε (αφού δεν το'χεις ρε θείο, τι κάνεις cast το Meteor, η Rydia ή ο Sephiroth είσαι;).
                                Ο Edward είναι κλασικό παράδειγμα αντιήρωα.
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X