Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βatman Arkham City

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Batman: Arkham City
    Main storyline

Παει κι αυτο το story campaign. Οκ, τιτλος σαφως καλυτερος και βελτιωμενος στα παντα σε σχεση με το Arkham Asylum, ο οποιος τελικα δεν ειναι και τοσο sandbox οσο φανταζομουν ή περιμενα. Ειναι πιο οργανωμενο, απλα πιο μακροσκελες απο οτι το πρωτο παιχνιδι.

Αν θα ηθελα κατι παραπανω, αυτο θα ηταν μια πιο μεγαλη βουτια στα προσωπικα των χαρακτηρων, τουλαχιστον των κυριως. Ομως το cast ειναι τεραστιο και ετσι ειναι σχεδον αδυνατο να γινει κατι τετοιο, αν και υπαρχουν εξαιρεσεις. Τωρα να καθομαι να διαβαζω κατεβατα κειμενων για την Gotham και ολους τους παντες ολους μα ολους, οχι δεν θα το κανω. Βαριεμαι.

Τελικη εντυπωση εξαιρετικα θετικη, αλλα για να πω την αμαρτια μου, με ειχε ενθουσιασει περισσοτερο το Asylum, dunno why...
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post

Τελικη εντυπωση εξαιρετικα θετικη, αλλα για να πω την αμαρτια μου, με ειχε ενθουσιασει περισσοτερο το Asylum, dunno why...
      Επειδή ήταν το πρώτο.
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Εκπληκτική η μάχη με τον freeze! Καιρό είχα να δω τέτοια μάχη σε action video game, αναφερόμενος στον τρόπο, δηλ. στους τρόπους για να τον νικήσεις. Συγχαρητήρια!
        The illusion of free will is an illusion.

Comment

Πριν από λίγες μέρες τελείωσα το arkham asylum και ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που αγόρασα επί τόπου την goty του arkham city.Το παιχνίδι το παίζω εδώ και λίγες μέρες και έχω πάθει την πλάκα μου.Εκεί που νόμιζα ότι θα πάρω ένα καλύτερο sequel πήρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών.Μιλάμε τέτοια βελτίωση δεν την περίμενα με τίποτα,ότι και να πω για αυτό το παιχνίδι είναι λίγο.Η ατμόσφαιρα είναι το κάτι άλλο,εντελώς gothic και ο batman καλύτερος από ποτέ.Διασκεδάζω απίστευτα το κάθε λεπτό,όλα είναι τόσο τέλεια σε αυτό το παιχνίδι,από την μάχη που έχει υποστεί τεράστια βελτίωση μέχρι τον χαρακτήρα του batman που είναι όσο badass και ιδιοφυής πρέπει.Τολμώ να πω ότι αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο batman προιόν,ο απόλυτος φόρος τιμής στο κομικ και ότι καλύτερο για τους φανς,ναι,ακόμα καλύτερο και από τις ταινίες του νολαν.Επικροτώ επίσης την προσθήκη sidequests και sidestories που είναι σχετικά με το σύμπαν του κομικ,,αυξάνεται ουσιωδώς ο χρόνος παιχνιδιού έτσι.Το μόνο που με παραξένεψε λίγο είναι τα πάρα πολλά riddler challenges,400 νομίζω ότι παραείναι πολλά αλλά από την άλλη είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να τα μαζεύεις από το aa οπότε όλα καλά.Επίσης το περιεχόμενο του παιχνιδιού φαίνεται να μην τελειώνει,έχει άπειρα play modes.

Όποιος θέλει να το παίξει ας πάρει καλύτερα την goty έκδοση,έχει ΠΟΛΥ επιπλέον περιεχόμενο σε αντίθεση με την goty του aa.

Τώρα είμαι στο μουσείο,94 riddler challenges complete και συνεχίζουμε.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

Comment

Έχεις ακόμα πράγμα, εγώ αυτή την στιγμή παίζω NG+ ενώ με χίλια ζόρια κατάφερα να βγάλω τα campaigns στο Riddler's Revenge. Μόλις ξεκινήσω να ασχολόύμε με το extra υλικό θα γράψω περισσότερα.

Comment

To προχώρησα και άλλο,το σταμάτησα μόλις έφτασα στο άντρο των assassins.142 riddlers secrets.Τι να πω,το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερο.Έχω φάει πολλές ώρες να γυρνάω στην πόλη και συνεχίζει να με εντυπωσιάζει,έπαθα την πλάκα μου μόλις βρήκα τις καλύβες που μένουν οι πολιτικοί κρατούμενοι,η απόγνωση και η απελπισία τους αποδίδεται τέλεια!Το σενάριο επίσης τα σπάει,σκοτεινό και μυστηριώδες.

Παιδιά μια ερώτηση.Όταν κάνω dive πως μπορώ να σταματήσει να πέφτει προς τα κάτω και να πετάξει ευθεία;Προσπαθώ να ολοκληρώσω τα vr training και δεν την παλεύω.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

Θέλει να κάνεις συγκεκριμένη ώρα dive για να πάρεις καλό ύψος και να πας ευθεία χωρίς να πέφτεις. Αν πατήσεις RT λίγο δεν θα πάρει πολύ ύψος, ενώ αν το πτήσεις πολύ ώρα θα πάρεις ύψος μεν, αλλά θα έχεις ήδη πλησιάσει πολύ προς το έδαφος. Θέλει κάτι ενδιάμεσο. Εννοείται κρατάς συνέχεια πατημένο και το Α, ενώ αν πατάς και το κάτω αφού αφήσεις το RT νομίζω βοηθάει.

Αυτό με τις καλύβες είναι σε side-story ή στο main; Δεν το θυμάμαι ή δεν το είδα καθόλου.
                The illusion of free will is an illusion.

Comment

Originally posted by Ryu_gr View Post
                  Θέλει να κάνεις συγκεκριμένη ώρα dive για να πάρεις καλό ύψος και να πας ευθεία χωρίς να πέφτεις. Αν πατήσεις RT λίγο δεν θα πάρει πολύ ύψος, ενώ αν το πτήσεις πολύ ώρα θα πάρεις ύψος μεν, αλλά θα έχεις ήδη πλησιάσει πολύ προς το έδαφος. Θέλει κάτι ενδιάμεσο. Εννοείται κρατάς συνέχεια πατημένο και το Α, ενώ αν πατάς και το κάτω αφού αφήσεις το RT νομίζω βοηθάει.

Αυτό με τις καλύβες είναι σε side-story ή στο main; Δεν το θυμάμαι ή δεν το είδα καθόλου.
                  Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,το έκανα όπως ακριβώς έγραψες και το κατάφερα.;)

Αυτό με τις καλύβες δεν είναι ούτε σε side story ούτε στο main,απλά υπάρχει ένα μέρος στην arkham city με καλύβες/χαμόσπιτα στο οποίο μένουν πολιτικοί κρατούμενοι.Δεν γίνεται τίποτα εκεί,απλά έχει κάποια riddler trophies για να βρεις.

Το έχω προχωρήσει πάρα πολύ.Τελείωσα το μουσείο,την wonder city,νίκησα τα bosses,τελείωσα το steel mill για δεύτερη φορά,πάει το wonder tower και τώρα πηγαίνω να βρω τον τζοκερ για να τελειώσω το παιχνίδι.

Δεν χρειάζεται να πω πόσο καλό παιχνίδι είναι,το έχω πει πολλές φορές και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι σε αυτό το τοπικ.Βελτίωσε το μοναδικό μελανό σημείο του προκατόχου του,τα boss fights.Eκεί που ήταν όλα αδιάφορα τώρα έχουμε μερικά πολύ εμπνευσμένα boss fights.Όλα μου άρεσαν πάρα πολύ αλλά ο mister freeze ήταν το αποκορύφωμα.Εύγε.

Έχω 200 riddlers challenges ολοκληρωμένα και με side quests δεν πολυασχολήθηκα.Ήθελα να δω τι γίνεται παρακάτω στην ιστορία και έφτασα στο point of no return χωρίς να το καταλάβω.:xp:

Μόλις τελειώσω την βασική ιστορία θα ξαναγράψω.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

Το παίζω κι εγώ αυτήν την περίοδο, δεν έχω και πολλά λόγια για το παιχνίδι, δεν μπορώ να προσδιορίσω τι μου αρέσει περισσότερο: ατμόσφαιρα, game play, τα μυστικά, το σενάριο, το ελαφρώς αναβαθμισμένο free flow, o Batman, το setting...

ΑΑΑ παιχνίδι από τα λίγα, θέλω να ολοκληρώσω όλα τα side quests + riddles στο πρώτο playthrough για να ρίξω ένα δεύτερο μετά όπου θα παρατηρώ το περιβάλλον και θα θαυμάζω την ατμόσφαιρα και την αισθητική.

120+ riddles αν δεν κάνω λάθος, 25% completion rate.

Comment

Τελος. Έπος, απλα. Ολα άψογα και τα λόγια περιττά. 10/10

58% completion

Comment

tp ftw

74% completion
                        338/340 riddles (2 Batman Challenges έμειναν)

Θα κάνω και όλα τα challenges του βασικού παιχνιδιού και θα αφήσω το NG+ και τα DLCs για αργότερα.

53 ώρες playtime ως τώρα. Τι λιώσιμο αυτό το παιχνίδι πια, πόσο έπος!

Comment

Pragmatika, to mono pou den mou polyarese htan to telos.
                          Epeidh protimw to Dark Knight returns.
                          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                          Kindred, this blade and I.
                          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                          Greek Gaming Videos
                          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Εμένα το τέλος δε με ενόχλησε, το αντίθετο μάλιστα. Βέβαια ένας Batman fan φαντάζομαι δε θα εκτίμησε

τους θανάτους των Talia και Joker.

Σχετικά με την πρόοδό μου, πήρα και τα 2 τελευταία trophies. Στα άμεσα σχέδια είναι και τα challenges (μου μένουν όλα τα stealth και τα campaigns) και μετά το παρατάω για ένα μεγάλο διάστημα.

Όταν το ξαναπιάσω, θα ασχοληθώ με όλα τα DLCs και το NG+. Το NG+ θα το απολαύσω πάρα πολύ τώρα που δεν έχω κανένα trophy να κάνω. Καθαρό playthrough για σενάριο και sidequests (τα οποία βέβαια είναι περιττή προσθήκη στο NG+, θα έπρεπε να μοιράζονται με το απλό παιχνίδι, αλλά ok).

10/10 απλά .

Comment

Afou mporeis na kaneis ta sidequests xwris na ksekinhseis new game +
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Ρε Evans βάζε και κανένα spoiler
                                Mε κόβω πάντως να τα παίρνω και τα 2 τώρα που τα έχει πάλι στο 5ευρω στο steam, πότε θα προλάβω να ασχοληθώ βέβαια είναι άλλη κουβέντα

Comment

Working...
                                X