Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rayman Origins
Collapse
X
-
Πάνω κάτω τα είπατε. Ένας Μάριος, ένας Σονίκαρος, ένα Call of Duty, ένα Pro δεν θα είχε πρόβλημα.
Είναι κρίμα ένα τόσο ξεχωριστό παιχνίδι να πάει άπατο επειδή δεν έχει δυναμικό fan base, ενώ ένα άλλο, ποιοτικό μεν, game που βγαίνει κάθε χρόνο και κάνει μόνο μικρές βελτιώσεις να πουλάει σαν τρελό.
Leave a comment:
-
Πίστεψε με ο τελευταίος που θα το έπαιζε ψαγμένος είμαι εγώ. Την casualιά που έχω παίξει εγώ δεν την έχει παίξει κανένας.Originally posted by Ramparter View PostΚαι θα πω και κατι αλλο, εχω κουραστει να ακουω "ψαγμενους" gamers να κραζουν "ασχετους" που λιωνουν πχ σε Fifa ή Call of Duty ή δε ξερω τι αλλο. Ο καθενας θα ασχοληθει με ο,τι ικανοποιειται. Προσωπικα πιστευω οτι ενα game σαν το Rayman Origins δε θα τραβαγε πολλους να ασχοληθουν μαζι του ακομη κι αν επεφτε στα χερια τους και το δοκιμαζανε.
Αλλά 2D platformer με πολύχρωμα γραφικά που να μην έχει στον τίτλο την λέξη Mario ή Sonic δεν βλέπω να πουλάει με την καμία. Εκτός και αν μιλάμε για ιδιαίτερες περιπτώσεις του στυλ Super Meat Boy.
Αλλά κακά τα ψέματα το platforming ειδικά το 2D έχει καταλήξει niche κατηγορία (ξαναλέω ότι εξαιρώ τα Mario, Soni, Donkey κτλ που πουλάνε και λόγω ονόματος).
Τα λεγόμενα μου επαληθεύει το γεγονός ότι το Rayman έχει πουλήσει στο Wii περισσότερα κομμάτια από ότι στο 360, την ώρα που όλοι οι άλλοι multiplatform τίτλοι πουλάνε 10 με 20 φορές περισσότερο στο 360.
Αυτό δεν το λέω για να πω ότι οι Wii users είναι πιο ψαγμένοι, αλλά πρoφανώς έχουν μεγαλύτερη εξοικίωση με τα platforms (έλεω nintendo games) αλλά και γιατί ένα μεγάλο ποσοστό των wii users είναι μικρότερης ηλικίας που θα προτιμήσει ένα χαρούμενο platform ή να το θέσω διαφορετικά δεν θα σνομπάρει ένα χαρούμενο platform.
ΙΜΟ πάντα χωρίς να λέω ότι δεν έφταιξε και η ubi.
Leave a comment:
-
Περα απο αυτο που ειπε ο Loggo ας μη ξεχναμε οτι:
- Εχουμε να δουμε εξαιρετικο Rayman απο το 99 (Rayman 2)
- Τα τελευταια χρονια πηξαμε στα Raving Rabbits
- Αν ο καταναλωτης δε γνωριζει τη ποιοτητα ενος τιτλου πως να το προτιμησει; Απο μερικα reviews;
Για μενα ηταν δεδομενο οτι δε θα πουλησει ο τιτλος πριν καν κυκλοφορησει. Χωρις buzz και χωρις brand name δε κανεις τιποτα πλεον.
Και θα πω και κατι αλλο, εχω κουραστει να ακουω "ψαγμενους" gamers να κραζουν "ασχετους" που λιωνουν πχ σε Fifa ή Call of Duty ή δε ξερω τι αλλο. Ο καθενας θα ασχοληθει με ο,τι ικανοποιειται. Προσωπικα πιστευω οτι ενα game σαν το Rayman Origins δε θα τραβαγε πολλους να ασχοληθουν μαζι του ακομη κι αν επεφτε στα χερια τους και το δοκιμαζανε.
Leave a comment:
-
Έβλεπα reviews στο internet και το χαμηλότερο που τσίμπησε το παιχνίδι ήταν ένα 8,5/10, ενώ το Nintendolife του έδωσε άριστα 10/10. Το ίδιο site παρεμπιπτόντως είχε δώσει στο Xenoblade 9/10 προκαλώντας έτσι διάφορες αντιδράσεις για το νέο "ξεχασμένο-από-τον-Θεό-franchise" Rayman. Αυτό που διαβάζω από παντού είναι πως το παιχνίδι πήγε άπατο στις πωλήσεις, δεν κατάφερε να διακριθεί στη θάλασσα των υπόλοιπων αξιόλογων παιχνιδιών που βγήκαν την ίδια περίοδο
Εν τω μεταξύ, έχει βγει παντού εκτός από υπολογιστή, παρ' όλο που είχε ανακοινωθεί. Θέλω να το αγοράσω αλλά δεν λέει να πάρω τη Wii version ελέω Dolphin. Ενώ παράλληλα μου τρέχουν τα σάλια με την collector's έκδοση του PS360, τη στιγμή που όμως δεν έχω καμία next-gen κονσόλα
Leave a comment:
-
Σα τρελό δε θα πούλαγε αλλά, τουλάχιστον, δε θα πήγαινε σα πρόβατο στη σφαγή.
Leave a comment:
-
Σίγουρα φταίει και η ubi αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αν κυκλοφορούσε άλλη χρονική περίοδο θα πούλαγε σαν τρελό.
Leave a comment:
-
Μπορεί να φταίει εκείνος που, ενώ προόριζε τον τίτλο για downloadable & episodic, στη πορεία, το γύρισε σε retail και...πήγε και το κυκλοφόρησε σε μια εποχή που βγήκαν όλες οι mainstream προτάσεις μαζεμένες.
Leave a comment:
-
Χμ... από ότι είδα το Origins θα είναι στο launch window του Vita...
Έπεξα και εγώ το demo από το PSN αλλά δεν ξέρω σε πια κονσόλα να το πάρω τελικά.
Leave a comment:
-
Δυστυχώς οι πωλήσεις του είναι απογοητευτικές. Απόδειξη πόσο γτπ είναι οι gamers σήμερα.
Leave a comment:
-
Ναι, είναι αρκετά. Φαντάσου όμως πως ο κάθε κόσμος έχει μία μόνο τέτοια πίστα, οι οποίες είναι προαιρετικές. Όποιος θέλει μπορεί απλά να τις αγνοήσει. Φυσικά αυτό αποτελεί πρόκληση, επομένως δεν πρόκειται να αφήσω καμία τέτοια πίστα να μου ξεφύγει.
Ο μπλε Raymanος είναι εναλλακτικό κουστούμι. Μαζεύοντας φατσούλες ξεκλειδώνεις κοστούμια για όλους τους χαρακτήρες, που τους κάνει να φαίνονται ακόμα πιο γελοίους με αποτέλεσμα να γελάς όλη την ώρα σαν χάνος κάθε φορά που τους κάνεις χάζι
Leave a comment:
-
Αφιέρωσα σήμερα πάλι ένα τρίωρο και έλιωσα στα γέλια. Το παιχνίδι είναι απίστευτα ισορροπημένο. Οι πίστες είναι νορμάλ δυσκολίας, όμως αν στοχεύεις να μαζέψεις περισσότερες φατσούλες πρέπει να ακολουθήσεις πιο δύσκολα μονοπάτια. Για να πάρεις μετάλλιο πρέπει να εξασκηθείς ακόμα περισσότερο, ενώ το time attack είναι το κερασάκι στην τούρτα. Οι Bouns πίστες κάθε κόσμου "Tricky Treasure" από την άλλη είναι σε πιο master επίπεδο, στη λογική του Super Meat Boy. Μεγάλες πίστες χωρίς checkpoints που πρέπει να μάθεις απ' έξω. Τώρα παλεύω τούτην εδώ
Όπως τα βλέπω, πρέπει να είμαι περίπου στη μέση της συνολικής προόδου. Πάντως τους δευτερεύοντες ήρωες που σνόμπαρα τώρα τους γουστάρω πολύ, έχουν απίστευτο γέλιο. Το παιχνίδι πρέπει να έχει τρελό χαβαλέ με 4 παίχτες.
Platform lovers (ξέρετε ποιοι είστε), αυτό είναι το παιχνίδι της χρονιάς
Leave a comment:
Leave a comment: