Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rayman Origins

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Εντάξει, έπαιξα το demo, το game πρέπει να είναι απίστευτο έτσι... ρε έχει και απίστευτο χιούμορ, έκλασα στο γέλιο:

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Loggo το παιχνίδι αυτό είναι φτιαγμένο για σένα,άντε και τον Phantom Duck.
    Το ξεκίνησα στο Dolphin με full specs και παίζει αψεγάδιαστα. Τι υπέρτατη παιχνιδάρα που είναι! Μιλάμε το παιχνίδι σκίζει σε όλους τους τομείς, δεν περίμενα να κολλήσω έτσι παρά τα όσα είχα ακούσει. Θα έλεγα πως είναι το καλύτερο Platform με το οποίο έχω ασχοληθεί τελευταία, όμως από την άλλη θυμάμαι κάτι Braid, Winterbottom, Super Meat Boy, Sonic 4, Sonic Generations, Super Mario Galaxy 2 (το οποίο είμαι στην αρχή ακόμα και πρέπει να συνεχίσω) και συνειδητοποιώ πως τον τελευταίο καιρό το είδος έχει πάρει τα πάνω του για τα καλά.

Loggo, πρέπει να το παίξεις όσο το δυνατόν νωρίτερα, θα κολλήσεις πάρα πολύ. Ξεπερνάει το original Rayman κατά πολύ. Πήραν τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού και διόρθωσαν όλα τα άσχημα που είχε (χειρισμό, μηχανισμούς κλπ)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το έβαλα για λίγο και τελείωσα τον πρώτο κόσμο.Τι γαμάτο που είναι.
    Πανέμορφα χρώματα,ήχος,γραφικά,ωραίο χιούμορ,τρομερό animation,απίστευτο level design,με μεγάλη ποικιλία και γεμάτο μυστικά.Ως τώρα είναι αρκετά εύκολο να περάσεις τις πίστες,αλλά όχι και να πάρεις τα πάντα.Έπαιξα και μια chase stage (ξεκλειδώνονται με συγκεκριμένο αριθμό electoons) και ήταν πολύ διασκεδαστική.Εύκολη μεν,αλλά οκ η πρώτη ήταν.Έχω ακούσει πως από τον 4ο κόσμο και μετά δυσκολεύει πολύ το παιχνίδι και οι 3 πρώτοι είναι απλά για εκμάθηση.Θα το συνεχίσω κάποια στιγμή,αλλά όχι τώρα,τώρα το έβαλα δοκιμαστικά,για μια πίστα.

Loggo το παιχνίδι αυτό είναι φτιαγμένο για σένα,άντε και τον Phantom Duck.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Έχω τελειώσει το Zelda εδώ και πολλές μέρες, δε νομίζω πάντως να πιάσω κάποιο platformer αυτή τη στιγμή. Καλό το σουβλάκι, αλλά άμα τρως συνέχεια δε λέει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το ξεκινάω σήμερα στο πολύ χαλαρό όμως.Loggo άσε το Zelda και ξεκίνα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    EDGE
    In a world whose sales charts are regularly topped by ever-more-homogenised military shooters and action games, playing Origins feels like stepping into an alternate reality in which the 16bit era evolved by increasing in fidelity, not dimensions. So while Mario continues to make us reconsider 3D space and Sonic makes us reconsider buying any games that feature him nowadays, it’s left to Rayman to uphold the big-name 2D platformer. Going on this evidence, the genre is in very capable disembodied hands indeed.
    Eurogamer
    The shadow of negative thoughts about the game's core is, in the main, cast by the brilliance of its exterior. While the cast lacks a certain creative coherence and its star lacks the iconic gait of a Mario or Sonic, Rayman Origins is the best-looking 2D game released in a decade. As such, expectations about the quality of the underlying experience are perhaps elevated too high.

Viewed with these expectations in check, Ubisoft Montpellier has indisputably crafted a delightful, playful, occasionally exhilarating platformer. But while this is a game whose visuals point to a bright, alternative future, its systems too often rely on the dusty past. Half of a classic, then.
    Authority
    Θα έλεγε κανείς ότι το δυνατότερο χαρτί του Rayman: Origins είναι η ποικιλία των μηχανισμών του gameplay και σίγουρα η αισθητική του. Είναι επίσης το απλό σύστημα χειρισμού, που επιτρέπει τη δημιουργία προκλήσεων που στηρίζονται στο μυαλό των σχεδιαστών και τις ικανότητες του παίκτη και όχι στα όποια μειονεκτήματα του συστήματος.

Από την άλλη, το κάπως επιφανειακό multiplayer mode αποτυγχάνει να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες που δημιουργούνται, αποκαλύπτοντας ότι ο τίτλος είχε μάλλον σχεδιαστεί για έναν (άντε δύο) παίκτες. Ακόμα και έτσι όμως, το Rayman: Origins εμφανίζεται αναζωογονητικό παρά τη στροφή στο παρελθόν. Παρέχει το απαραίτητο επίπεδο πρόκλησης, μια έντονη αισθητική γεμάτη χρώμα και χιούμορ και υπενθυμίζει με έντονο τρόπο την ουσία ενός παραδοσιακού platform game.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    θα παιχτει σιγουρα μεσα στο 2011

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Σαν βόμβα από το πουθενά έσκασε το νέο Rayman.

Nintendo Power: 9,5/10
    IGN: 9,5/10, Rayman Origins is the best looking platformer this generation and also the most fun
    1UP: A-, the best 2D platformer not called Mario
    Joystiq: 5/5, it embodies the kind of creativity and craftsmanship that have been largely missing in 2D platfomers since their heyday in the 16-bit era
    GameTrailers: 8,5/10

Για να δούμε τι θα δούμε, ο πιο αναμενόμενος τίτλος για εμένα. Δείτε και το Review του IGN

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Review

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    ^Μπορεί. Όπως και να 'χει το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό!

Ακολουθώντας τα χνάρια του Super Mario Bros. Wii θα παίζεται μέχρι 4πλο, ενώ όποιος πεθαίνει θα γίνεται φούσκα. Επίσης, στο multi θα είναι προσβάσιμοι περισσότεροι χώροι με τη συνεργασία των παικτών.

Και ναι είμαι και 'γω fan γιατί everyone loves 2D!!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν πρόκειται για sprites αλλά για πολυγωνικά γραφικά με κατάλληλες υφές.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Χθεσινό video:

10 Ways to Die

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Η ουσια ειναι πως το τελευταιο Nintendo magazine εβαλε 9 στο Super Mario Land 3D και 9.5 στο Rayman Origins /discuss κτλ.
    και το gamesTM εβαλε 9 στο skyward και αλλο ενα 9 στο ''lol ποιος εισαι εσυ και που πας ρε καραμητρο δεν εισαι απο ενδοξο franshize'' aka Rage

discuss στο τετραγωνο

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Σπάμμερ.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Double post αλλά δεν πειράζει αξίζει.
    C-c-c-c-combo breaker!

Leave a comment: