Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rayman Origins

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Double post αλλά δεν πειράζει αξίζει.
    9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ DEMO.
    Θα έχει 4 επίπεδα.

edit:Δεν είναι πια double post,beaten by Xeno.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Η ουσια ειναι πως το τελευταιο Nintendo magazine εβαλε 9 στο Super Mario Land 3D και 9.5 στο Rayman Origins /discuss κτλ.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ωραίος Raphael.Όλοι λένε πως ο τίτλος είναι αρκετά προκλητικός.Για να δούμε.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Τα Rayman πάντα είχαν ωραίο art direction. Για το 2D τι να λέμε τώρα, απλά αξεπέραστο, μακάρι να έβγαιναν περισσότεροι τίτλοι με sprites.

Καλό το 2.5D αλλά 2D > all.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Περνάω μια φάση false data, μη με παρεξηγείς, βλέπω ειδικό και προσπαθώ να το ξεπεράσω

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    μονο που και τα τρια που ανεφερες ειναι περσινες κυκλοφοριες :secret:

on topic και μενα μου φαινεται ωραιο ειδικα απο artwork και αυτο νοεβρη?
    λυπηθητε μας

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Απ'όσα έχω ακούσει το παιχνίδι θα είναι έπος από θέμα gameplay. Η χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή για τα plaforms, με Super Meat Boy, Kirby's Epic Yarn, Super Mario Galaxy και τώρα το Rayman.

Leave a comment:

• Chief
    started a topic Rayman Origins

Rayman Origins

Το πρώτο κανονικό παιχνίδι Rayman εδώ και έξι χρόνια θα ακολουθεί τον Rayman στις πρώτες του περιπέτειες, όπου καλείται να σώσει το Glade of Dreams από τα Darktoons.
    Ο κόσμος του παιχνιδιού απαρτίζεται από 12 διαφορετικές περιοχές με 5 επίπεδα η καθεμία.
    Θα υποστηρίζει multiplayer, στο οποίο συνεργάζονται 2 παίχτες.

Έκδοση: Ubisoft
    Ανάπτυξη: Ubisoft Montpellier
    Πλατφόρμες: PS3, Xbox 360, Wii, Nintendo 3DS, PSV
    Είδος: Platform
    Κυκλοφορία: 25 Νοεμβρίου 2011 (για τις τρεις επιτραπέζιες)

Το καλύτερο artwork που έχω δει εδώ και πολύ καιρό, σίγουρα. Καθώς υποστηρίζω οτι τα 2D γραφικά έχουν ανεξάντλητες ακόμα προοπτικές, ειδικά τώρα στη HD εποχή, ο συγκεκριμένος τίτλος μου έχει τραβήξει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. Εύχομαι να συνοδεύεται και από αντίστοιχης ποιότητας gameplay και ίσως να αποτελέσει μία καλή αγορά.
Working...
X