Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rayman Origins

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Να πάρει,είχα σκοπό να πάρω την συλλεκτική έκδοση αλλά εξαντλήθηκε.[...]
    Πλάκα πλάκα από το zavvi μου έστειλαν μόνο το Sonic Generations και είπαν πως θα ενημερωθώ για όταν στείλουν και το Rayman. Αν έχει εξαντληθεί και η παραγγελία είναι άκυρη, ελπίζω τουλάχιστον να με ενημερώσουν σύντομα :kill:

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Oκ θενξ για τις απαντήσεις,θα αγοραστεί για το χκουτο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ στο Χ360 το έχω και είναι μια χαρά.Στο ps3 έχω διαβάσει για κάτι κολληματάκια.

3 κόσμοι και τέλος.
    Έχει αρχίσει και δυσκολεύει,όμως το level design είναι για σεμινάριο.

edit:
    Phantom τώρα είδα ότι έβαλες την πίστα Tricky Winds.Σήμερα την πέρασα και είναι από τις αγαπημένες μου.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Metacritic scores

Wii - 92/100
    360 - 88/100
    PS3 - 87/100

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Να πάρει,είχα σκοπό να πάρω την συλλεκτική έκδοση αλλά εξαντλήθηκε.

Παιδιά σε ποια κονσόλα είναι καλύτερο,στο πλει 3 η στο χβοχ;Έπεσε στα 17 ευρώ στο zavvi.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Οι ήρωες μου φαίνεται πως είναι ίδιοι. Για το αισθητικό της υπόθεσης τους αλλάζω κυρίως για να βλέπω διαφορετικές φάτσες. Που και που όταν βαριέμαι τον Rayman παίρνω τον Globox που έχει πολύ γέλιο (δοκίμασέ τον σε μία πίστα που καβαλάς κουνούπια στον αέρα και θα με θυμηθείς :troll, αλλά στα treasure chests με ενοχλεί επειδή είναι χοντρός και καταλήγω πάλι στον Rayman.

Η δεύτερη φουρνιά κόσμων πάντως είναι πολύ πιο ευρηματική από τους πρώτους 5, από εκεί είναι οι αγαπημένες μου πίστες.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο χαρακτήρα για τα μπαούλα;Εγώ μόνο με τον Rayman έχω παίξει ως τώρα.
    Εγώ πάντως,μετά το φινάλε,μόνο τα σεντούκια θα κυνηγήσω και το Land of the Livid Dead.Άντε κάνα εύκολο speed trophy για τα σχετικά achievements,αλλά ως εκεί.
    Γενικά όμως έχει ψωμί ο τίτλος.Κάθε κόσμος είναι και μια νέα έκπληξη έτσι.Όλο καινούριες ιδέες συναντάω.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ναι, δεν είναι δύσκολο να μαζευτούν οι φατσούλες. Μάνι μάνι μαζεύονται. Τα τρεχούμενα μπαούλα είναι το θέμα που πρέπει να παίξεις αρκετές φορές συνεχόμενα για να τα καταφέρεις. Εγώ έχω 190 φάτσες και πάω για τον 9ο κρύσταλλο ο οποίος μου φαίνεται αυξήθηκε πολύ σε δυσκολία σε σχέση με τον προκάτοχό του. Πάω και για perfect score επομένως θα πέσει λίγο ζόρι ειδικά σε μερικά time attacks και μετάλλια, όμως περιλαμβάνεται και αυτό στη μαγεία του παιχνιδιού

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έχω ήδη 102 και είμαι στη μέση,οπότε θέλω να πιστεύω πως θα μπορέσω να πάρω 98 ακόμα,ώστε να φτάσω να έχω 200/246.
    Έχω περάσει μόνο 4 Tricky Treasures από τα 5 που έχω ξεκλειδώσει.
    Άμα ολοκληρώσεις τα μενταγιόν πέρα από achievements δεν παίρνεις κάτι άλλο.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Phantom το τελείωσες;Έχω απορία.Για να φτάσω στο Land of the Livid Dead πρέπει να έχω βρει όλα τα Skull teeth σωστά;Για να τα μαζέψω όλα πόσα complete medallions πρέπει να έχω;
    Λέω να το συνεχίσω σήμερα από κει που το είχα αφήσει,δηλαδή τη μέση του 2ου κόσμου.
    Τώρα το είδα αυτό, κάναμε σχεδόν ταυτόχρονα post

Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το Livid Dead. Οι κρύσταλλοι πάντως είναι 10 και τους παίρνεις από τα Tricky Treasures. Το τελευταίο Tricky Treasure χρειάζεται 200 φατσούλες για να ξεκλειδωθεί αν αυτό εννοείς. Μετάλλια δεν έχω πάρει αρκετά ακόμα και δεν ξέρω αν χρησιμεύουν κάπου.

Επίσης ας το αναφέρω κι εδώ. Αγόρασα την PS3 collector έκδοση του παιχνιδιού από το zavvi για 22,5 λίρες. Ακόμα και αν δεν πάρω ποτέ PS3, η έκδοση περιέχει artbook και soundtrack που αξίζουν τα λεφτά και με το παραπάνω.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το κυνήγι των Treasure Chests θυμίζει πολύ έντονα Super Meat Boy.Ακούτε όσοι το σκέφτεστε;
    Άντε ψηθείτε ρε σεις.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είμαι πριν το Boss του 3ου κόσμου.Απίστευτο art direction,χιούμορ,μουσική,ιδέες,gameplay.
    Κρίμα που δεν πήγε καλά όσον αφορά τις πωλήσεις.Έχει πέσει πάντως η τιμή του στα γνωστά λημέρια,οπότε ψηθείτε.Λόγκο σπεύσε.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το εχω τελειωσει και γω κανοντας τα παντα , οργασμος σε χιουμορ και art direction , τα time attack ειναι ολα τα λεφτα παντως , δεν βγαινουνε τετοια games πλεον και δυστηχως απ'οτι διαβασα δεν πουλησε καλα..κριμα

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Μόλις το τερμάτισα.

Δηλώνω συγκινημένος, το αίσθημα που σου δίνει το παιχνίδι αγγίζει τα παλιά καλά platforms που όλοι ξέρουμε. Ξεκινάει ήρεμα, σου μαθαίνει τα βασικά και στο τέλος γίνεται πολύ παλούκι. Αν έπρεπε να το περιγράψω με μία λέξη θα έλεγα πως είναι πανέμορφο σε οποιονδήποτε τομέα.

Αυτήν τη στιγμή έχω 8/10 κρυστάλλους και κάτι λιγότερο από 200 φατσούλες. Θα ξεκινήσω time attack σε όλες τις πίστες ενώ επίσης πιστεύω πως παίζουν ορισμένα μυστικά, επομένως το παιχνίδι θα με κρατήσει κι άλλον καιρό απασχολημένο.

Ορισμένες πίστες μου άρεσαν υπερβολικά, βάζω μία από αυτές που μπόρεσα να βρω παρακάτω.

Κι επίσης το αγαπημένο μου μάλλον κομμάτι του παιχνιδιού

Το μόνο αρνητικό που συνάντησα είναι τα credits τέλους που κρατάνε γύρω στα 15 λεπτά Κι επίσης ξενέρωσα επειδή είδα να αναφέρεται εκεί πέρα η Μακεδονική ορχήστρα Σκοπίων :yuno:.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Phantom το τελείωσες;Έχω απορία.Για να φτάσω στο Land of the Livid Dead πρέπει να έχω βρει όλα τα Skull teeth σωστά;Για να τα μαζέψω όλα πόσα complete medallions πρέπει να έχω;
    Λέω να το συνεχίσω σήμερα από κει που το είχα αφήσει,δηλαδή τη μέση του 2ου κόσμου.

Leave a comment:

Working...
X