Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Last of Us

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Θα σου στειλω ενα δωρακι (1 referral εχω ολο κι ολο). Σπανια κατεβαζω απο εκει λογω ratio, αν δεν το βρω απο αλλου (θα ναι και πολλα gb το ατιμο), το πολυ πολυ να μου πασαρεις το downloaded αρχειο .

Comment

xeno

η επιστροφη του ''ασωτου'' στις μαυρογατες ειναι γεγονος

Comment

Κι εγώ θα το έχω Day 1,και δε θα μπορώ να το παίξω.Γκρρρ τα νεύρα μου.
        Carpe diem

Comment

Eμεις δε θα το χουμε day 1 αλλα θα μπορουμε να το παιξουμε.
          Ειρωνικο ε .

Comment

Day 1 αγορά και εδώ κατά πάσα πιθανότητα.Το περίμενα ότι θα σαρώσει το παιχνίδι αλλά δεν περίμενα να πάρει σχεδόν από όλους ολοστρόγγυλο δεκαράκι.Παρόλο που το ζομποσετινγκ δεν μου αρέσει καθόλου για χάρη του ανέβηκα στο hype train και κάνω τσαφ τσουφ.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
            In Matsuno we trust.

Comment

Microsoft's Major Nelson congratulates Sony on The Last of Us
              Larry "Major Nelson" Hryb congratulates Naughty Dog on shipping new action game, says it "looks like a solid game."

Last of Us universe 'ripe for more stories' says Naughty Dog
              Creative director Neil Druckmann says the universe could expand even though Joel and Ellie's story has reached a conclusion.

Επίσης το feedbackula του Gamespot ήταν όλα τα λεφτά, μιλάει για το 8/10 που έδωσε το ίδιο το site

EDIT
              LevelUp: 10/10
              Game Revolution: 5/5
              Joystiq: 5/5
              Eurogamer: 10/10
              IGN: 10/10
              Edge: 10/10
              Destructoid: 10/10
              GamesRadar: 5/5
              TheSixthAxis: 10/10
              VideoGamer: 10/10
              CVG: 10/10
              Gamereactor: 10/10
              Machinima: 10/10
              OPM UK: 10/10
              PushSquare: 10/10
              Giant Bomb: 5/5
              Cheat CC: 5/5
              Guardians: 5/5
              Empire Online: 5/5

Έχει κι άλλα αλλά βαριέμαι να ψάχνω και να παραθέτω. Καλό παιχνιδάκι φαίνεται

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Όλοι κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς.Περιμένω πως και πως να το ξεκινήσω.Η διάρκεια λένε ότι κυμαίνεται γύρω στο δεκαπεντάωρο,πολύ καλά.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

Comment

Εχοντας παιξει 3-4 ωρες ειπα να γραψω καποιες πρωτες εντυπωσεις. Πληροφοριακα δεν εχω διαβασει κανενα review και ειχα δει το πολυ 2-3 trailers στα κλεφτα, οποτε δεν ηξερα επακριβως τι θα βρω μπροστα μου.

Το gameplay ειναι σιγουρα πολυ πιο μπροστα απο το κουραστικο shooting του Uncharted που απλα κρυβεσαι και καθαριζεις ορδες εχθρων χωρις να ιδρωσεις. Οι πρωτες μαχες ειναι εναντιον ανθρωπων, μετα βρισκεις διαφορες κατηγοριες πιο ζορικων αντιπαλων, infected humans και καλα που ολοι τους ειναι infected σε διαφορετικο βαθμο. Ως τωρα νομιζω πως εχω δει τα 3 πρωτα επιπεδα runners, stalkers, clickers και οι τελευταιοι μου βγαλαν την πιστη στην 1η μαχη, πρεπει να χασα πανω απο 20 φορες, ουτε στο RE4 δεν εχανα ετσι.

Το παιχνιδι σου δινει την ελευθερια να κανεις χυμα ντου αν και τρως τα μουτρα σου για πλακα ετσι γιατι με τον παραμικρο θορυβο θα σου την πεσει ενα τσουρμο infected. Υπαρχουν αντικειμενα για να κανεις distract τους αντπαλους, πχ τουβλα ή μπουκαλια. Με αυτα μπορεις και απλα να επιτεθεις βεβαια, κανουν stun και μετα η λογικη επιλογη ειναι να τρεχεις κατα πανω τους και να τους αρχισεις στις μπουνιες ή να επιτεθεις με melee οπλα απο λωστους μεχρι σανιδες. Τα οπλα αυτα εχουν μικρο durability, ισα ισα κρατανε για 2 εχθρους ξερω γω και ακομα και τα πυρομαχικα ειναι λιγα, οποτε το παιχνιδι παιζει σαν σωστο survival game και οχι σαν Uncharted. Η καλυτερη λυση ως τωρα ειναι το sneak from behind και πνιξιμο ή μαχαιρι στο λαιμο για να ληξει η μαχη με συνοπτικες διαδικασιες.

Με διαφορα tools που μαζευεις μπορεις να κανεις craft απο health kits μεχρι molotovs, ενω σε συγκεκριμενα σημεια γινονται upgrade και τα οπλα.
                  Το gameplay λοιπον ειναι πολυ καλο, δινει επιλογες στον παικτη και ξεφευγει πολυ απο τα περισσοτερα παιχνιδια του ειδους.

Κατα τ' αλλα τα γραφικα ειναι φοβερα, η μουσικη επισης αν και στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου μονο ηχητικα εφε παιζουν, ενω η πλοκη δε με εχει τρελανει ως τωρα να πω την αληθεια (μπορει απλα να μου λειπει το αναλαφρο υφος των UC με τους κορυφαιους διαλογους Drake-Sully).
                  Tο παιχνιδι ως επι το πλειστον ειναι πολυ σκοτεινο πραγμα λογικο λογω θεματολογιας κτλ, αλλα στις λιγες στιγμες που ειμαι εξω και βλεπω τα γραφικα οταν ειναι μερα κτλ παθαινω πλακα, ελπιζω να χει πιο πολλα τετοια σκηνικα στην πορεια γιατι με τοση μαυριλα που χει πεσει σε 1η φαση κουραζομαι σχετικα ευκολα.

Τελοσπαντων, πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις, δεν ξερω αν ειναι το αψεγαδιαστο παιχνιδι του 10.0, αλλα αυτα θα τα πουμε μετα τα ending credits που ως τοτε θα το χουν παιξει κι αλλοι λογικα.

Comment

Να πιτάνεις...τυχερέ.

Comment

Ερωτηση προς Sinclair μιας και το πηρε ηδη το παιχνιδι:
                      Οταν πατας continue στο αρχικο μενου για να αρχισεις να παιζεις το loading time σου φαινεται φυσιολογικο; Συνηθως το loading κραταει πανω απο ενα λεπτο (μπορει και ΠΟΛΥ παραπανω) και αρχικα νομιζα πως φταιει κατι με το backup που εχω, αλλα βλεπω κι αλλα παραπονα αλλου, οποτε ισως να ειναι ενα γενικοτερο θεμα που εχει ο τιτλος.

Επισης υπαρχει λεει προβλημα με το auto-save το οποιο ισως να προκληθηκε μετα το 1ο patch (αυτο ακομα το ψαχνουν). Σε κατι φασεις σταματαει να λειτουργει και καποιοι λενε πως χασαν ολοκληρες ωρες progression επειδη δεν ειχαν παρει χαμπαρι τι γινεται. Οταν πατας start σου λεει πχ last saved 1m ago. Αν λεει autosaving please wait και μεινει εκει για ωρα τοτε τρως ακυρο πανηγυρικο, αφου η μονη λυση ειναι quit without saving and restart.

Comment

Πάντως σημερα που το έπαιξα στο public ειχε τουλαχιστον 1-2 λεπτα loading.

Comment

Από όσο διαβάζω κι εγώ- μιας και έχω παίξει ελάχιστα μόλις χθες το πήρα και τώρα γύρισα από δουλειά- το πρώτο loading πάντα κρατάει περισσότερο και μετά είναι πιο σύντομα. Τώρα για το bug με update etc δε γνωρίζω κάτι θα το τσεκάρω στο internet? Αλήθεια το ξεκίνησες hard ή normal? Διάβασα πως στο hard είναι αρκετά survival το gameplay, πιο αραιά ammunition etc Η μόνη βλακεία από όσο διάβασα είναι πως μπορείς να παίξεις new game+ μόνο στην ίδια δυσκολία που το έχεις ξεκινήσει...
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Τι λεει εσεις που το παιζετε ειναι GOAT οντως??

Comment

Normal παιζω και η δυσκολια ειναι οντως φυσιολογικη, ως τωρα δε με εχει ζορισει (μονο στην πρωτη μαχη με clickers τα χασα).
                              Το να το πεις GOAT ειναι παραπανω απο υπερβολη (οπως και για καθε προσφατο τιτλο βεβαια), ειναι σιγουρα πολυ καλο παντως. Δε με πειθει παντως οσο προχωραω για καθαρο survival game, οι εχθροι εναλλασσονται (humans/clickers) αλλα ως τωρα εστω (ειμαι στο 47% του παιχνιδιου μετα απο 8 ωρες) οι περισσοτερες μαχες ειναι με ανθρωπους ή και infected πρωτου επιπεδου που δεν ειναι τιποτα τρελο. Πολλες σφαιρες δεν παιζουν, αλλα παιζουν πολλα οπλα, οποτε παντα κατι θα χει ammo και στη χειροτερη αν θες το παιζεις πιο stealth ή απλα αποφευγεις τους εχθρους και προχωρας σαν να μην τρεχει τιποτα. Αλλη λυση ειναι να πας για melee attacks, θα φας λιγο ξυλο, αλλα θα σκοτωσεις κιολας 3-4 εχθρους χωρις τρελα ζορια. Κανεις use ενα medikit και ηρθες στα ισια σου, κανεις craft κι αλλο ενα επι τοπου (μεχρι 3 κουβαλας) και ουτε γατα, ουτε ζημια. Τα υλικα για crafting ως τωρα αφθονουν. Στο hard μπορει να βγαινει πιο σωστα το survival feeling, εγω ως τωρα ειμαι πολυ χαλαρος με λιγες εξαιρεσεις αραια και που, οπου και χανω πιο συχνα.

Comment

το αρχισα και γω , δεν ειχα ιδεα για το προβλημα με το auto loading το εκλεισα manual γιατι ενω εβαλα ελληνικα στην αρχη μετα απο κανα τετραωρο κατεληξα οτι με αποσυντονιζαν...και εχασα 2ωρες παιχνιδιου

Comment

Working...
                                X