Επίσης, εσκεμμένα δεν σας μιλάω για 0.2, γιατί κανείς δεν το έχει παίξει από εδώ νομίζω και δεν θέλω να σας κάνω κακό
). Ήταν η περίοδος που μάθαινα για emulators κλπ, όμως ήταν ένα από τα πολύ λίγα παιχνίδια που έκατσα και τερμάτισα σε emulator, επειδή τα περισσότερα σε αυτήν την φάση μπαίνουν για λίγη ώρα και ύστερα τα αφήνεις στην άκρη. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο δεν έχει κάνει αίσθηση, εμένα μου άρεσαν τα πάντα, μάχες, κόσμοι, ιστορία, τα πάντα όλα 
.
Το 2 η αλήθεια είναι πως δεν το θυμάμαι, ενώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την Final Mix έκδοσή του. Όταν τελειώσω και αυτό, θα έχω αναλυτικότερη άποψη.
Αλλά αξίζει και πάλι, έτσι κι αλλιώς την ράχη θα βλέπεις στο ράφι
Το Days δεν το έχω παίξει, όμως έχω ακούσει αντίστοιχα σχόλια από άλλους που είχαν ασχοληθεί μαζί του. Έβλεπα κι ένα βίντεο που εξηγούσε τι είχε μείνει έξω από την "HD Movie" έκδοση και για ποιον λόγο πίστευε πως ήταν σημαντικά, που οκ δίκιο είχε όταν το έβλεπα, όμως από την άλλη δεν με χάλασε και η εκδοχή της συλλογής, ίσα ίσα που μου άρεσε πολύ κιόλας.
.
.
Πιο πολύ από το framerate κάνει μπαμ η (σχεδόν) απουσία των loading times. Εντωμεταξύ ενώ παλιά θυμάμαι ο Uknown με έπαιρνε από τη μούρη και με κοπάναγε στο πάτωμα, εδώ έκανα μόνο ένα Death και αυτό κλασσικά από το shock release. Ακόμα και το farming έφυγε νερό, σαν να ανέβασαν τα drop rates και το μόνο μέρος που χρειάστηκε να επιστρέψω για farming ήταν η Atlantika (Thunder και Frost Gems). Τα Gale, τα αντικείμενα από special Heartless όλα έφυγαν πολύ γρήγορα και το μόνο που έφαγα κλασσικά τα νιάτα μου ήταν το Mystery Goo από τα μικρά μανιτάρια και το αντικείμενο που ρίχνει το μεγάλο. Μέχρι και τρία Cosmic Arts έφτιαξα για τον Sora, ώστε να φτάσει max health, mp και ap. Για τα gummi ships δεν θα μιλήσω γιατί θα βγάλω χολή που έκανα τα πάντα χωρίς να χρειάζεται πλέον. Το μόνο που θα πω είναι πως σε όλα τα KH το διαστημόπλοιο πλέον θα λέγεται Regalia αυτόματα

. Πραγματικά ό,τι καλύτερο σε value for money αυτή η συλλογή, δεν παίζει να υπάρχει κάτι ανώτερο για εμένα αυτήν την στιγμή από άποψη ποιότητας, τιμής και χρόνου ενασχόλησης (συν Native 4K@60fps για τους κατόχους PS4 pro
)
Μετά έπεσε λίγο φαρμ και θυμήθηκα τους μηχανισμούς επομένως ευκόλυνε το πράγμα, όμως έχω ακόμα μπροστά μου hardest με Aqua επομένως έχει ακόμα challenge η υπόθεση
Leave a comment: