Είχα ξεκινήσει το 1.5 στο PS3 και τα τερμάτισα όλα στην πιο proud / critical δυσκολία, όμως τα τρόπαια μου το χαλάνε επειδή θέλει όντως ξεχωριστό Playthrough για τα ευκολότερα τρόπαια, άρα θα μείνουν για πάντα ημιτελή, κρίμας, τι να κάνουμε, δεν πειράζει. Καλό που το διόρθωσαν εδώ, αλλά και πάλι δεν νομίζω να ασχοληθώ. Είχα βάλει μπρος λίγο το ΚΗ 2 στο PS3, όμως έκανα υπομονή για να ξεκινήσω στα 60fps και μεγαλύτερη ανάλυση όσο έχω το PS4. Με το που έβαλα όμως το δισκάκι, το χέρι πήγε κατ' ευθείαν στο Birth By Sleep, δεν μπορούσα να κάνω κράτει και τελικά ξεκίνησα στο hardest με τον Terra και θα πάρει μπρος για completion σιγά σιγά. Δεν μπορούσα να σταματήσω να παίζω, το έκλεισα ύστερα από ένα 3ωρο επειδή δεν είχα χρόνο, κλασικό Kingdom Hearts.
Έχω μήνες ενασχόλησης μπροστά μου, καλά να είμαστε και σιγά σιγά θα πάρουν όλα τον δρόμο τους. Έκανα και υπομονή και έχω ακόμα το 2.8, καλύτερα δεν γίνεται
Το μόνο που μένει είναι να καθυστερήσει κάνα δυο χρόνια ακόμα το ΚΗ3, και είμαστε κομπλέ.Υ.Γ.
Λόγω έλλειψης συλλεκτικής έκδοσης (μια ζωή τα ίδια με τα Kingdom Hearts), το πήρα από το Game.co.uk που είχε δώρο ένα exclusive print για προπαραγγελίες. Πολύ όμορφο, δεν με χάλασε.
Leave a comment: