Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom Hearts Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Ναι, σε είδα κι εγώ μέσα αλλά δεν ενόχλησα. Το καλύτερο δισκάκι έβερ πάντως, έχει τα πάντα όλα μέσα στην καλύτερη έκδοση που έχουν κυκλοφορήσει με 40€ ονομαστική τιμή. Οκ, πλην δύο φορητών τίτλων που τα έχει μόνο σε μορφή ταινιών, που όμως και εκεί το αποτέλεσμα δεν με χαλάει καθόλου.

Είχα ξεκινήσει το 1.5 στο PS3 και τα τερμάτισα όλα στην πιο proud / critical δυσκολία, όμως τα τρόπαια μου το χαλάνε επειδή θέλει όντως ξεχωριστό Playthrough για τα ευκολότερα τρόπαια, άρα θα μείνουν για πάντα ημιτελή, κρίμας, τι να κάνουμε, δεν πειράζει. Καλό που το διόρθωσαν εδώ, αλλά και πάλι δεν νομίζω να ασχοληθώ. Είχα βάλει μπρος λίγο το ΚΗ 2 στο PS3, όμως έκανα υπομονή για να ξεκινήσω στα 60fps και μεγαλύτερη ανάλυση όσο έχω το PS4. Με το που έβαλα όμως το δισκάκι, το χέρι πήγε κατ' ευθείαν στο Birth By Sleep, δεν μπορούσα να κάνω κράτει και τελικά ξεκίνησα στο hardest με τον Terra και θα πάρει μπρος για completion σιγά σιγά. Δεν μπορούσα να σταματήσω να παίζω, το έκλεισα ύστερα από ένα 3ωρο επειδή δεν είχα χρόνο, κλασικό Kingdom Hearts.

Έχω μήνες ενασχόλησης μπροστά μου, καλά να είμαστε και σιγά σιγά θα πάρουν όλα τον δρόμο τους. Έκανα και υπομονή και έχω ακόμα το 2.8, καλύτερα δεν γίνεται Το μόνο που μένει είναι να καθυστερήσει κάνα δυο χρόνια ακόμα το ΚΗ3, και είμαστε κομπλέ.

Υ.Γ.
    Λόγω έλλειψης συλλεκτικής έκδοσης (μια ζωή τα ίδια με τα Kingdom Hearts), το πήρα από το Game.co.uk που είχε δώρο ένα exclusive print για προπαραγγελίες. Πολύ όμορφο, δεν με χάλασε.
    Attached Files
    Last edited by Phantom Duck; 21-04-2017, 03:54 PM.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Δεν ξέρω αν τίμησε κανείς άλλος την υπερ-συλλογή, μου φάνηκε είδα τον Phantom κάποια στιγμή να παίζει. Anyway τελειώνοντας για έβδομη (ναι της μετράω) φορά το πρώτο Kingdom Hearts μπορώ να πω πως τα 60 frames στέκουν ωραία, ειδικά αφού πρόκειται για το πιο slow paced παιχνίδι της σειράς. Επίσης, αυτό που πρόσεξα είναι ότι έφτιαξαν τα trophies, όπου ήθελες ένα playthrough για κάθε δυσκολία στο ps3, αλλά και το gummi-ship collector, που πλέον αντί για όλα τα blueprints, θέλει μόνο 30 (έκατσα και τα μάζεψα πάλι όλα γιατί πολύ απλά δεν το πρόσεξα...).

Θάνατος ξανά στα White Mushroom.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Το khx(kh chi) έκλεισε χθες βράδυ τους servers του μετά από 3 χρόνια.
    Επίσης έρχεται major update στην Ιαπωνία για το khux(kh Unchained chi) όπου θα προστεθεί και multiplayer. Ελπίζουμε και στην Ευρώπη σύντομα!! Είχε anniversary χθες στην Ιαπωνία το khux μαζί με το κλείσιμο του khx. Όσο για την Ευρωπαϊκή,Αμερικάνικη έκδοση του khux επίσης υπάρχει update με νέα και χρήσιμα πράγματα! Τσεκάρετε στο playstore!!
    Attached Files
    Last edited by paixtis; 01-09-2016, 12:13 PM.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Ναι τα έβγαλα...στο proud κιόλας...Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι υπομονή για το τελευταίο mission της traverse town και όλα της atlantica. Επίσης αν πας τον monstro στη halloween town θα σε διευκολύνει πολύ περισσότερο (το έμαθα αργά...).

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by Grimmtak View Post
    Το platinum είναι 3 playthroughs γιατί οι δυσκολίες δεν στακάρουν. Τα rare heartless paixti είναι κάτι καινούργιοι εχθροί στο final mix που είναι πολύ σπαστικοί αλλά είναι οι μόνοι που ρίχνουν κάποια rare drops + ότι οι περισσότερες συνταγές έχουν αλλάξει και έχουν μπει κάποιες καινούργιες.
    Για εμένα το πιο απάλευτο στο πρώτο kh είναι ότι πρέπει να κάνεις όλα τα gummi ship missions για να πάρεις την πλατίνα. Απάλευτο εντελώς, είναι ένα εντελώς προαιρετικό μέρος του παιχνιδιού με το οποίο δεν ασχολήθηκα ποτέ και ούτε το έκανα και τώρα που έβγαλα 100% το 1.5. Τα έκανα όλα, απέκτησα τα πάντα, μόνο τα gummi ship άφησα. Εσύ γκριμ την πάλεψες; Υπάρχει κάποιο κόλπο για να βγουν εύκολα και αβίαστα;

Όλα τα rare heartless έχουν κόλπο πάντως για να βγουν σχετικά εύκολα. Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες ας μου πει.

Το 2.5 θα λιωθεί και αυτό όπως του αξίζει, είναι ένα από τα απωθημένα μου εξάλλου μια που χρόνια ήθελα να ασχοληθώ με αυτό. Πρώτα όμως θέλω να ξεμπερδέψω με shin megami tensei 4 και grand theft auto 5.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Το platinum είναι 3 playthroughs γιατί οι δυσκολίες δεν στακάρουν. Τα rare heartless paixti είναι κάτι καινούργιοι εχθροί στο final mix που είναι πολύ σπαστικοί αλλά είναι οι μόνοι που ρίχνουν κάποια rare drops + ότι οι περισσότερες συνταγές έχουν αλλάξει και έχουν μπει κάποιες καινούργιες.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    A ωραία,καλά κάνεις.Κι εγώ θέλω,αλλά προέχει το Dream Drop Distance.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ναι, το δεύτερο το έχει ο bro . Άσε που δε θα είχε ιδιαίτερο νόημα να ξεκινήσω από το δεύτερο, χωρίς να θυμάμαι καλά καλά το πρώτο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Evans το πρώτο ξεκίνησες;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Grimmtak View Post
    Περαστικά με τα rare heartless. Πας και για platinum;
    Καλά το παιχνίδι το είχα τερματίσει (και λιώσει) όταν είχε πρωτοβγει, replay κάνω τώρα και δε με αγχώνει ιδιαίτερα το πόσο δύσκολα ή ενοχλητικά είναι κάποια side missions του.

Θεωρητικά ναι, πάω για πλατίνα, αλλά θα δείξει στην πορεία.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Rare heartless???

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Περαστικά με τα rare heartless. Πας και για platinum;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το ξεκίνησα στο Proud και στόχος είναι η 100% ολοκλήρωση. Τον τελευταίο καιρό περνάω μία αναβίωση του πάθους που έτρεφα κάποτε για τα JRPGs και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει ιδιαίτερα ως φάση, μιας και, όπως και να το κάνουμε, αποτελεί το αγαπημένο μου είδος παιχνιδιών.

Αυτά, θα ενημερώνω για την πρόοδό μου .

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Έκανα το 1 από τα 3 Playthroughs του Kingdom Hearts Final Mix. Στην ουσία δεν έχω ξεμπερδέψει εντελώς γιατί έχω να κάνω όλα τα gummi ship missions (απόγνωση είναι...). Κατά τα άλλα έβγαλα 100% το παιχνίδι σε Proud δυσκολία ο Sephiroth έκανε νιάου μόλις με είδε και εγώ έκανα νιάου στον Unknown Είχα πολύ καιρό να δω τόσο cheap επίθεση... Σαν έξτρα πράμα μου άρεσαν πολύ τα καινούργια Heartless και τα δύο όπλα στο synthesize για τον Donald και τον Goofy. Γενικά πάντως τον synthsizing με τα καινούργια αντικείμενα πιστεύω πως ήταν αρκετά ποιο δύσκολο. Επίσης δεν θυμάμαι ιδιαίτερα από το original αλλά νομίζω υπάρχουν πολλά νέα abilities τα περισσότερα από αυτά κιόλας ήταν πολύ χρήσιμα. Μόλις τελειώσω με το gummi ship θα κάνω ένα playthrough στο Normal χωρίς κανένα equipment και ένα στο Easy μέσα σε 15 ώρες για τα trophies. Θα τα έκανα όλα σε Proud αλλά οι δυσκολίες δεν στακάρουν :/. Κάτι τελευταίο:

ΓΑΜΩ ΤΑ SNIPERWILD

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το είδα χτες χωρίς φωνή,μόνο από τις λέξεις ανατριίχιασα.Πρέπει να το δω και με ήχο και να παίξω και το DDD.

Leave a comment:

Working...
X