Εντυπώσεις:ανάμεικτες.
Και εξηγούμαι.
Μου άρεσε πάρα πολύ η ιστορία καθώς και το δέσιμο με τα προηγούμενα.Στην αρχή βέβαια ήμουν κάπως χαμένος,αλλά όσο προχώραγε τόσο καλύτερη γινόταν.Το σύστημα με τα panels αν και κάπως εκνευριστικό,ήταν μια ευχάριστη προσθήκη που με την κατάλληλη υλοποίηση θα μπορούσε να προσθέσει πολλούς πόνους ακόμα στη στρατηγική.Γραφικά,ήχος κλπ εννοείται άψογα καθώς και το art direction.Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ ο σχεδιασμός κάποιων bosses αλλά και κάποιων mid bosses,βλέπε πχ Invisible που οι μάχες είχαν κάτι από την αίγλη των τίτλων Devil May Cry.
Δε μου άρεσε που είχε ένα σωρό ηλίθιες αποστολές οι οποίες πραγματικά δεν προσφέραν το κάτι παραπάνω,απλά σε εκνεύριζαν.Ένα άλλο αρνητικό.Ανελέητο spawning εχθρών καθώς και τεράστιες μπάρες υγείας χωρίς ουσιαστικό λόγο.Εντάξει το super duper boss να έχει 5 μπάρες ζωής.Το απλό Mob όμως γιατί;Ένα ακόμα εκνευριστικό πράγμα ήταν η η επανάληψη κάποιων εχθρών ξανά και ξανά σε απλά δυνατότερη μορφή.Οκ,γινόταν και στα άλλα,αλλά σε εκείνα δε με ενόχλησε.Οπότε επανερχόαμστε στο θέμα της υλοποίησης κι εδώ.Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ όλων όμως,ήταν οι εναέριες πίστες και τα εναέρια αφεντικά.Στο ΚΗ1 δεν είχα πρόβλημα,μου άρεσε μάλιστα,εδώ όμως,το τι μπινελίκια έριξα δε λέγεται.
Είχα αποφασίσει ότι θα ρίξω τρελό bashing στον τίτλο,όμως τελικά σώθηκε η κατάσταση.Κάτι η ιστορία που σε κρατάει,κάτι τα ωραία boss encounters (αν και σε σημείο πολλά),πέρναγε ευχάριστα η ώρα.Αν δεν είχε και τόσο respawning και αν δεν είχαν και τόση ζωή θα το είχα τελειώσει πολύ νωρίτερα.
Δεν ασχολήθηκα με τα διάφορα bonus,αλλά γενικά πολύ καλός τίτλος για τη βιβλιοθήκη του DS (8/10),μέτριος προς καλός τίτλος αναλογικά με την υπόλοιπη σειρά (6/10).
Αυτά.Με την πρώτη ευκαιρία πιάνω Birth By Sleep.
καλύτερη ατάκα αποχωρισμού ever !! Μετά είπα να μην το αφήσω έτσι και έπιασα mission mode και challenges. Το mission mode μου πήρε μια μερούλα να το βγάλω όλο + τα extra για το τελευταίο freebie, με riku πάντα. Τα challenges ήταν άλλη ιστορία αλλά μόλις κατάφερα τα challenge της Xion και το mission με τα 6 giant heartless όλα ήταν ποιο ομαλά. Με λίγα λόγια θεωρό ότι είναι το κατώτερο KH που έχω παίξει.
Leave a comment: