Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom Hearts Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grimmtak
    replied
    Άντε με το καλό ρε paixti, εγώ μόλις τελείωσα με το Chain of Memories (Sora) και προχωράω με το Reverse/Rebirth Mode του.

Ορίστε το official timeline τις σειράς από το Kingdom Hearts portal σε αγγλική μετάφραση (Το βάζω σε spoiler γιατί περιέχει αρκετά spoilers και είναι αρκετά μεγάλη εικόνα).

Report:

Σαν παιχνίδι του GBA μου φάνηκε πολύ καλό εμφανισιακά αλλά υπήρχαν κάποια προβληματάκια. Ένα ήταν το ότι ήταν πολύ επαναλαμβανόμενο: ανοίγω πόρτα, τους δέρνω όλους και ξανά πάλι το ίδιο. Από την άλλη μου φάνηκε αρκετά εύκολο, ενώ το card mechanics μου άρεσε πάρα πολύ η δυσκολία του παιχνιδιού ήταν μηδαμινή. Στο τελευταίο floor βέβαια κάτι γινόταν, εκεί βασικά έκανα και τα 2 μου retry ένα στον Axel και ένα στην πρώτη μάχη με τον Marluxia, με τον δεύτερο έφτιαξα ένα καινούργιο Deck το οποίο περιείχε κλειδιά από 7 έως 9 και μερικά με 0 όσα cure μπορούσα και την κάρτα του Vexen (Auto-Life) και δεν ξανασυνάντησα δυσκολία.Από Leveling το μόνο που έκανα ήταν να σκοτώνω όλους τους εχθρούς πριν προχωρήσω στο επόμενο room και στο final boss ήμουν 73 (Το παράκανα με λίγα λόγια). Μόλις τελειώσω με το Reverse/Rebirth Mode θα κάτσω να βρω ότι κάρτα δεν έχω βρει, τις enemy cards στη ουσία, για να βγάλω 100% το Journal.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Λοιπόν μετά από αυτά που διάβασα μου ήρθε και μένα όρεξη για kingdom hearts marathon.Έχω κατεβάσει ήδη kingdom hearts 2 και re:chain of memories για να τα παίξω σε emul στο pc.Κατεβάζω final mix bbs τώρα και θα κάνω το ίδιο και με τα english recoded και kingdom hearts 1.To days βαριέμαι να το ξαναπαίξω καθώς το είχα τερματίσει σχεδόν 100% απ' ότι θυμάμαι.Θα αγοράσω και ένα μοχλό ps2 για να παίζω άνετα τα rechain,kh1 και 2 στο pc μου.Θα ξεκινήσω το marathon μετά τις 14 που τελειώνω την εξεταστική μου.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Βασικά είχα βάλει το κανονικό BBS στο memory stick κάποτε γιατί δεν μπορούσα να περιμένω για Final Mix δεν έχω ψαχτεί καθόλου. Για να σου πω την αλήθεια re:coded δεν έχω παίξει καθόλου, το έχω στην βιβλιοθήκη και κάθεται.

Ξεκίνησα Chain of Memories τώρα στο Advance θα συνεχίσω να γράφω report και σε αυτό αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλο όσο του KH1 για ευνόητους λόγους.

Και όπως είχα τάξει ορίστε και το τελευταίο report του πρώτου kingdom Hearts:

Ξεκίνησα όπως είναι φυσικό φαρμάροντας για Ultima. Μόνο για τα frost gems μου πήρε λίγη ώρα και όταν τελικά έπαιρνα το τελευταίο μου έριξαν άλλα 3 μαζεμένα ξέρω γω . Μετά με έπιασε το βίτσιο μου για full weapon inventory και πήγα να πάρω μια defender shield για τον Goofy (Ευτυχώς ραβδί από τους μάγους είχα πετύχει ένα). Τρώγοντας καμιά ώρα++ έτσι λοιπών πήρα μία την έβαλα στον Goofy και πήγα για hades cup (γύρο στα 70). Εκεί έφυγε τρελό Overkill απλά λίγο στα boss πρόσεχα αλλά και εκεί τίποτα το ιδιαίτερο. Μεγάλη απογοήτευση ο Rock Titan καλύτερα να ήταν ο Άδης τελευταία μάχη παρά αυτός. Μετά το σόλαρα, χάρηκα να χρησιμοποιώ Thundaga πραγματικά και δεν συνάντησα κάποια δυσκολία όπως και με το Time Limit που το έβγαλα με 5 λεπτά να περισσεύουν. Στα σοβαρά τώρα, επόμενος στόχος ο Kurt Zisa. 2 retries χάρης την spinning attack και την σπατάλη των potions από το party , την τρίτη φορά έφαγε ένα άγριο ντου και πήγε σπιτάκι του. Ο Phantom απλά ήταν απλά χρονοβόρο boss και ήθελε προσοχή, την οποία παρέλειψα σε μια στιγμή και μου κόστισε ένα retry. O Ice Titan ήταν κι αυτός ένα χρονοβόρο boss που απλά έπρεπε να αποφεύγεις τις κινήσεις του και να κάνεις guard τα projectiles του. Και τέλος λοιπών ο Sephiroth!!! Πόσο ξύλο έφαγα μέχρι να τον κουμαντάρω άραγε; Τέσπα κατάφερα και έβγαλα στρατηγική και τον ξεπάστρευα μέχρι να πάω 100lvl. Έριχνα arkanum όποτε έβλεπα ευκαιρία ή όταν με έβαζε μέσα στις φλόγες, heal πριν πέσω σε critical mode, guard στο Octoslash, και τον σταυρό μου μη με πετύχει η κίνηση που με αφήνει με 1hp και 0mp αν και ίσως προλάβω να χρησιμοποιήσω κάνα elixir. Μέτα πήγα και ξαναέδειρα τον Ansem στα 100lvl , είδα secret ending και μπορώ πω ότι το παιχνίδι είναι 100% τελειωμένο στο Expert .

Final Battle Recors:
    Heartless Defeated: 7488
    Times Deafeated: 14
    Attacks Deflected: 1748
    Times Hit By An Enemy: 4100
    Total Item Usage: 51
    Party Member Knockouts: 88
    Curative Spells cast on a friend: 69

Και εδώ λοιπών τελειώνει το report μου για το πρώτο Kingdom Hearts. Next up: KH: Chain of Memories (GBA)

Θα το είχα γράψει νωρίτερα αλλά δεν προλάβαινα λόγο εξεταστικής.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ωραία ποστ grimmtak.Τα διάβασα με όρεξη μπορώ να πω,σε ψήνουν να ρίξεις replay στο kingdom hearts.;)

Καλά μην στενοχωριέσαι και πολύ που πήρες τα παιχνίδια,εξάλλου είναι λίγο χλωμό να έρθει στην δύση η ειδική αυτή έκδοση έτσι δεν είναι;Εκτός αν έχω χάσει εγώ κάτι.

Εγώ από την άλλη δεν έχω τελειώσει το recoded.Το έχω προχωρήσει λίγο.Μόλις βρω όρεξη θα το πιάσω και αυτό.Επίσης έχω βάλει σκοπό να τελειώσω το bbs final mix (είμαι περίπου στην μέση του παιχνιδιού)γιατί θέλω να δω τα επιπλέον bosses.To ξέρεις ότι κυκλοφορεί αγγλικό patch έτσι;

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Ναι που να πάρει! Και τα πήρα πρόσφατα το days και το coded με βλέπω να παίρνω καμιά τέτοια έκδοση και να τα πουλάω...

Kingdom Hearts Marathon Report:

Αντί να κάτσω να ξεκινήσω τα side quest είπα να τελειώσω το game στο lvl 62 για μεγαλύτερο challenge. Ο ποιο τελείως κόσμος το End of the World για μένα λοιπών, ως προς περιβάλλων αλλά και background music. Καλή φάση τα portals στους άλλους κόσμους και δίνανε επίσης ωραία accesories. Στο worlds terminal έκατσα με μεγάλη αφοσίωση και διάβασα τι έλεγε. Το πρώτο boss ήταν κάπως περίεργο γιατί συχνά με άφηνε σε critical state και να πιστεύω ότι έχω πεθάνει απλά δεν το ξέρω αλλά για κάποιο λόγο το νίκησα χωρίς retry. Στον Ansem τώρα δυσκολία συνάντησα στην τελευταία μάχη μαζί του. Το σπαστικό στην πρώτη ήταν το τερατίνι του που κάθε λίγο και λιγάκι έκανε freeze. Στο δεύτερο και τελευτέο μέρος τώρα δυσκολεύτικα αρκετά γιατί μου έκοβε μεγάλα κομμάτια από την ζωή όταν με ακούμπαγε και δεν είχα στην αρχή τον Donald να μου κάνει Cure, οπότε έπρεπε να ήμουν διπλά προσεκτικός. Αλλά και με τον Donald στο party μας πετσόκοβε και δεν ξέραμε που να κρυφτούμε ώρες ώρες. Πραγματικά το endind ήταν το κάτι άλλο. Μπορεί να στεναχωριέμαι κάθε φορά που τελειώνει ένα Kingdom Hearts (φταίει και το Credits theme που έκατσα και το άκουσα όλο) αλλά το ευχαριστήθηκα. Έχω ακόμα να τελειώσω κάποια πράγματα στο Olympus Colloseum και να μαζέψω κάποια τελευταίa αντικείμενα και να ξανατελειώσω το παιχνίδι για να δω το Secret Ending. Τα secret bosses τα νίκησα όλα αλλά γι αυτά θα γράψω στο επόμενο report.

Battle Records από το πρώτο τελείωμα:
    Expert συσκολία
    Heartless Defeated: 5408
    Times Defeated: 12
    Attacks Deflected: 1354
    Times hit by an Enemy: 2107
    Total Item Usage: 34
    Party Member Knockouts: 84
    Curative Spells cast on friend: 73

και κάτι extra:
    Sephiroth beaten: 75 level

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by Grimmtak View Post
    Ανακοινώθηκε λοιπών τι θα περιέχει η Anniversary Edition toy 3D. Εκτός από το παιχνίδι θα περιέχει το 358/2 Days και το RE: Coded. Επίσης θα περιέχει ένα προστατευτικό κάλυμμα και ένα σετ από Postcards.
    Θα το παρω και ας μην παρω 3DS ακομη

Τελικα αφιερωσα λιγο χρονο στο timeless river, εκει με τα πορταλς για level up, ηταν πολυ καλο σημειο πας απο την μια πορτα στην αλλη, και τωρα ειναι πανευκολο, οπως πρεπει να ειναι δηλαδη.

Το pot centipede με ειχε δυσκολεψει και εμενα γιατι....δεν ειχα χρησιμοποιησει ποτε aero μεχρι τοτε, και επρεπε να το δω σε walkthrough. Γενικα ημουν σε χαμηλα levels, οποτε εχασα τουλαχιστον μια φορα στα περισσοτερα bosses, αλλα τιποτα δεν μου εσπασε το κεφαλι, μεχρι και στον Ρικου το ευχαριστηθηκα.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Είπα να τελειώσω το παιχνίδι 61 lvl χωρίς να κάνω κανένα side quest για να είναι ποιο challenging το final boss, με Oblivion κιώλας δεν έβγαλα καν Ultima Weapon. Θα ποστάρο αργότερα το Battle Records που μου έβγαλε επειδή έπαιζα στο Expert και το προτελευταίο Report μου για το KH1. Τώρα θα ξεκοκαλίσω το παιχνίδι 100% και θα το ξανατελιώσω για το Secret Ending.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Ανακοινώθηκε λοιπών τι θα περιέχει η Anniversary Edition toy 3D. Εκτός από το παιχνίδι θα περιέχει το 358/2 Days και το RE: Coded. Επίσης θα περιέχει ένα προστατευτικό κάλυμμα και ένα σετ από Postcards.

Συνεχίζω λοιπών με το Report:

53lvl τελείωσα και την δεύτερη επίσκεψη στο Hollow Bastion και τώρα συνεχίζω κάνοντας side-quests. Στην Attlantika είχα πρόβλημα με τον χειρισμό στην αρχή και επίσης δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάποια abilities από αυτά που χρησιμοποιώ περισσότερο (βλέπε guard). Η Ursula ήταν από τα ποιο δύσκολα boss αν και δεν χρειάστηκα retry, μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε αρκετά. Halloween town για μένα είναι από τους αγαπημένους μου κόσμους. Αν και η τελευταία μάχη με τον Oogie Boogie ήταν καθαρά σπαστική. Το να προσπαθείς να ανέβεις και να τρως μια αδέσποτη και μετά να τρέχεις να ξανανεβείς γιατί βαρέθηκες να παίζεις το ίδιο boss επί 10 λεπτά είναι κάτι σπαστικό. Για Neverland δεν έχω να αναφέρω κάτι. Με άφησε τελείως αδιάφορο αυτός ο κόσμος, εκτός από την μάχη με τον Anti-Sora. Hollow Bastion τώρα ήταν πολύ καλό σκηνικό και θα ξεκινίσω από την αρχή. Ακόμα και χωρίς Keyblade το Beast δεν έκανε όλη την δουλειά για σένα, απλά που και που ήθελε κάνα Cure. Η πρώτη μάχη με τον Riku ήταν κάτι απλό, τελειώνει combo, τον δέρνεις, ε και καμιά φορά πετάς και κάνα cure (ο Donald βασικά). Μ άρεσε πολύ το puzzle στην βιβλιοθήκη αν και για ένα Gummi Ship part πραγματικά δεν άξιζε. Η Maleficent αρκετά άξιο boss (στην μορφή δράκου πάντα γιατί την άλλη δεν χρειάζεται καν να την αναφέρω). Χρειάστικα ένα retry γι αυτήν λόγο βλακείας μου, αλλά εκεί φάνικε πόσο χρήσιμοι είναι o Donald και o Goofy. Τώρα για την δεύτερη μάχη με τον Riku εκεί τα βρήκα λίγο σκούρα. 4 retries και lvl 50. Έτοιμος ήμουν ν φύγω για grinding αλλά η τέταρτη ήταν και η τυχαιρή μου. Στην δεύτερη επίσκεψη στο Hollow Bastion ποιο δύσκολοι μου φάνηκαν οι εχuροί στον δρόμο καθώς πήγαινα παρά το Behemoth. Τώρα λέω να ξεκινήσω να φαρμάρω items για synthesize και μετά να παλέψω λίγο το hades cup.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πάντως στο 1 δεν έχει νόημα να αγοράζεις gummi ship parts αφού στο τέλος τα παίρνεις όλα μαζί από τα σκυλιά της Δαλματίας.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Eγώ τα έπαιξα στο normal και τα 2.Στο 2 με δυσκόλεψε μόνο ο xaldin.Πραγματικά μόλις μπήκα στη μάχη δεν ήξερα τι να κάνω.Κατά τύχη τον έβγαλα απ'ότι θυμάμαι.Στο 1 τα πράγματα ήταν σαφώς πιο δύσκολα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Gia mena to Boss pou vriskeis otan pas defterh fora sto lion king kai o Dragoon me dyskolepsan.

Exasa 6 fores ston Dragoon kai kana 3-4 sto lion king.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Στο ΚΗ2 στο Proud θυμάμαι ότι μόνο 3-4 αφεντικά με δυσκόλεψαν aka δεν τα πέρασα με την πρώτη.Land of Dragons boss,Scar (νομίζω,εξού και το 3-4),Xaldin ή Xigbar (ποιος ήταν ο Dragoon?) Και φυσικά ο τελικός.Έκανα ελάχιστο grinding για leveling (3-4 lvls μόνο) κι μηδμαινά side quests πέρα από Atlantica & 100 Acre.
    Το ΚΗ1 στο Normal και με περισσότερο grinding με δυσκόλεψε περισσότερο,βλέπε Centipede Pot,Ursula.Βασικά έκανα grinding μόνο για το Centipede Pot και μετά απλά για να πάρω κάτι αντικείμενα.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Τέσπα γράψε λάθος.

Επίσης πράγματι είσαι πολύ μικρό lvl για Port Royal στο Proud, πήγαινε 25-30 (και πολύ λέω) και τα πράγματα θα στρώσουν. Πάντως από το KH1 δεν είναι ποιο δύσκολο για κανένα λόγο.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ta Gummi Ships einai kai gamw tis idees egw eixa asxolhthei apeires wres kai sto KH 1 kai sto KH 2.

Epishs to KH2 se Proud einai panefkolo den katalavainw pou kollas, edw egw thymamai oloi sto Forum to eixame ksekinhsei sto proud epeidh htan gelia efkolo sto Normal (oxi oti einai dyskolo sto Proud)...

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by Grimmtak View Post
    Το ότι δεν σ' αρέσει εσένα το Gummi Ship δεν σημαίνει ότι είμαι χ... όπως χαρακτήρισες... επίσης από την στιγμή που έχεις τον Donald και τον goofy μαζί είναι βλακεία να μην κάτσεις να τους φτιάξεις ειδικά στο Expert, δεν μπορώ να να κάνω και heal ενώ τρέχω να αποφύγω επιθέσεις στο Critical State.

Επίσης στο 2 κρατώντας κάποιο από τα πίσω κουμπιά ο δεξής αναλογικός λειτουργεί όπως και στο 1. Ψάχτω και λίγο.
    με το χ.... δεν εννουσα επιθετο αλλα "ποιος χέστηκε", και μιλουσα για προσωπικη μου γνωμη, δεν πιστεψα οτι θα χρειαζοταν να το εξηγησω, το ιδιο και για τους goofy donald, και επισης δεν ηξερα πως εισαι στο expert.

Leave a comment:

Working...
X