Ορίστε το official timeline τις σειράς από το Kingdom Hearts portal σε αγγλική μετάφραση (Το βάζω σε spoiler γιατί περιέχει αρκετά spoilers και είναι αρκετά μεγάλη εικόνα).
Report:
για Final Mix δεν έχω ψαχτεί καθόλου. Για να σου πω την αλήθεια re:coded δεν έχω παίξει καθόλου, το έχω στην βιβλιοθήκη και κάθεται.
. Μετά με έπιασε το βίτσιο μου για full weapon inventory και πήγα να πάρω μια defender shield για τον Goofy (Ευτυχώς ραβδί από τους μάγους είχα πετύχει ένα). Τρώγοντας καμιά ώρα++ έτσι λοιπών πήρα μία την έβαλα στον Goofy και πήγα για hades cup (γύρο στα 70). Εκεί έφυγε τρελό Overkill απλά λίγο στα boss πρόσεχα αλλά και εκεί τίποτα το ιδιαίτερο. Μεγάλη απογοήτευση ο Rock Titan καλύτερα να ήταν ο Άδης τελευταία μάχη παρά αυτός. Μετά το σόλαρα, χάρηκα να χρησιμοποιώ Thundaga πραγματικά και δεν συνάντησα κάποια δυσκολία όπως και με το Time Limit που το έβγαλα με 5 λεπτά να περισσεύουν. Στα σοβαρά τώρα, επόμενος στόχος ο Kurt Zisa. 2 retries χάρης την spinning attack και την σπατάλη των potions από το party
, την τρίτη φορά έφαγε ένα άγριο ντου και πήγε σπιτάκι του. Ο Phantom απλά ήταν απλά χρονοβόρο boss και ήθελε προσοχή, την οποία παρέλειψα σε μια στιγμή και μου κόστισε ένα retry. O Ice Titan ήταν κι αυτός ένα χρονοβόρο boss που απλά έπρεπε να αποφεύγεις τις κινήσεις του και να κάνεις guard τα projectiles του. Και τέλος λοιπών ο Sephiroth!!! Πόσο ξύλο έφαγα μέχρι να τον κουμαντάρω άραγε; Τέσπα κατάφερα και έβγαλα στρατηγική και τον ξεπάστρευα μέχρι να πάω 100lvl. Έριχνα arkanum όποτε έβλεπα ευκαιρία ή όταν με έβαζε μέσα στις φλόγες, heal πριν πέσω σε critical mode, guard στο Octoslash, και τον σταυρό μου μη με πετύχει η κίνηση που με αφήνει με 1hp και 0mp αν και ίσως προλάβω να χρησιμοποιήσω κάνα elixir. Μέτα πήγα και ξαναέδειρα τον Ansem στα 100lvl
, είδα secret ending και μπορώ πω ότι το παιχνίδι είναι 100% τελειωμένο στο Expert
.
Leave a comment: