Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom Hearts Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    O Xemnas με δυσκόλεψε πιο πολύ.Ίσως επειδή είχα χαμηλότερο level σε αυτόν απ'ότι στον Ansem.Αυτός πoυ με δυσκόλεψε πολύ στο 1 ήταν ο Sephiroth.

Μήπως να μεταφέρατε τα ποστ στο σχετικό θέμα για ΚΗ;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai oi 2 panefkoloi htan
    Sto BBS ta telika boses tou Terra kai ths Aqua htan sxetika dyskola.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Πανδύσκολος ήταν.Όσο προχωρούσε η μάχη και πιο δύσκολος.Πανεύκολο βρήκα τον Xemnas στο kh2.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πανεύκολος ο Ansem στο Normal,στο ΚΗ1.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Linkmastersword
    Kingdom Hearts στα 51 level (PCSX 2) και ξεκιναω RE : COM,
    στο τέλος αναγκάστηκα να κανω καινουργιο save state καθε 5 δευτερα.
    Σε ποιο επίπεδο το'παιξες?Γιατί εγώ όταν το είχα παίξει στο ps2 στο normal παρότι είχα χάσει αρκετές φορές κατάφερα και το έβγαλα το καθίκι στο τέλος.Το rechain πού το βρήκες?Το συγκεκιμένο remake για το ps2 βγήκε μόνο Αμερική και δεν υπάρχει σε torrent με seeds όπου και αν έψαξα.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Ναι Ground έχεις δίκιο, δεν τα λέω πολύ καλά για τον Terra. Άμα κάτσουμε να το αναλύσουμε τώρα θα φάμε πολύ ώρα . Πολύ Naruto σκηνικό όμως .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied

O Nobody den exei kardia, akomh mia apodeiksh oti htan o Nobody tou Sora.
    H kardia pou aisthanontai oloi mporei na einai tou Ventus.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied

giati omws o roxas eixe asithimata sto days kai pantou petagontan spontes oti exei kardia (DiZ sto telos me ton Riku kalo paradeigma(he could feel sora-lol, a nobody cannot feel anything)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied

- O Roxas einai o Nobody tou Sora alla exei thn morfh tou Ventus.
    O Ventus moirazetai thn kardia tou me tou Sora, afth einai h eidikh ikanothta tou Sora, (exei megalh kardia kai tous xwraei olous) lol
    - O Terra den einai o Xehanort den ta egrapse kai poly kala o Grimmtak, afto den prepei na sou pw pws paei, prepei na paikseis kai na to deis.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    re entwmetaksi exw i7 2600k kai den trexei to birth by sleep na poume alla ftaiei o java emulator mporei na daneistw kana psp sto melon
    Originally posted by Grimmtak View Post
    Λοιπών LMS τέντωσε τα αυτιά σου και πάρε ένα λεξοτανιλ:

Ultimate spoiler is coming!

Να μην το δουν όσοι δεν έχουν τελειώσει το Birth by sleep και θέλουν να μάθουν την πλοκή παίζοντας το.

Στο τέλος του BBS ο Ventus πέφτει σε κόμα και η Aqua τον πάει στο Castle Oblivion για να είναι ασφαλής. Τότε η ψυχή του Ven πηγαίνει στο σώμα του Sora για να βρει ας πούμε άσυλο (δεν ξέρω πως αλλιώς να το προσδιορίσω) και γι αυτό λοιπων ο Roxas έχει την μορφη που έχει και ο Sora έχει Keyblade.

Δεν έχει καμία σχέση λοιπών το ότι έδωσε ο Terra κλειδί στον Riku, ο οποίος με την σειρά του είναι συνδεδεμένος με τον Xehanort (Ansem στο 1). Καθώς Terra=Xehanort.

Τώρα γιατί ο Vanitas είναι έτσι δεν έχω ιδέα.

Αν έχω γράψει κάτι λάθος διορθώστε με.

me autin tin logiki o roxas einai nobody tou ventus????

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Oles oi erwthseis tha apantithoun an paikseis to Birth by sleep kai diavaseis ta kryfa eggrafa tou, kalytera na mhn sto kanoume spoil emeis.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Λοιπών LMS τέντωσε τα αυτιά σου και πάρε ένα λεξοτανιλ:

Ultimate spoiler is coming!

Να μην το δουν όσοι δεν έχουν τελειώσει το Birth by sleep και θέλουν να μάθουν την πλοκή παίζοντας το.

Στο τέλος του BBS ο Ventus πέφτει σε κόμα και η Aqua τον πάει στο Castle Oblivion για να είναι ασφαλής. Τότε η ψυχή του Ven πηγαίνει στο σώμα του Sora για να βρει ας πούμε άσυλο (δεν ξέρω πως αλλιώς να το προσδιορίσω) και γι αυτό λοιπων ο Roxas έχει την μορφη που έχει και ο Sora έχει Keyblade.

Δεν έχει καμία σχέση λοιπών το ότι έδωσε ο Terra κλειδί στον Riku, ο οποίος με την σειρά του είναι συνδεδεμένος με τον Xehanort (Ansem στο 1). Καθώς Terra=Xehanort.

Τώρα γιατί ο Vanitas είναι έτσι δεν έχω ιδέα.

Αν έχω γράψει κάτι λάθος διορθώστε με.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by Grimmtak View Post
    Δεν είπα ότι το days δεν μάρεσε απλά ότι δεν το θεωρώ και των καλύτερο Kingdom Hearts τίτλο (η θέση πάει στο bbs). Γουστάρω πολύ Roxas, είναι για μένα από τους ποιο ωραίους χαρακτήρες μαζί με την θεά την Aqua.
    Days ειναι σιγουρα το αγαπημενο μου kh, μετα το 2 και μετα το 1.
    Το bbs δεν εχω ιδεα και το CoM το μισω απλα...
    Ηταν το πρωτο kh που τερματισα το days και δεν ηθελα να ξυπνήσει ο sora.
    Ειχε πολυ καλο voice acting και πολυ καλα γραφικα για DS
    To kh1 ειχε επισης καλο voice acting αυτο που δεν μου αρεσε καθολου σε αυτον τον τομεα ηταν το 2, αλλα απο πλοκη το 2 ειναι μπροστα.

Παρολο που βγηκε το bbs ακομα δεν εχω βρει την απαντηση, καποιος που να το εχει παιξει να μου απαντησει.

Γιατι μοιαζει ο vanitas με τον Sora;
    Γιατι ο Roxas εχει την φατσα του Βεν;
    Ο Τερρα εδωσε το κλειδι στον riku ο οποιος για ποιο λογο δεν το ειχε αλλα το πηρε ο σορα; (Οπως βλεπουμε στο secret ending του kh2 final mix)

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Kingdom Hearts στα 51 level (PCSX 2) και ξεκιναω RE : COM,
    στο τέλος αναγκάστηκα να κανω καινουργιο save state καθε 5 δευτερα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ναι είναι εντελώς απάλευτο με terra.Εγώ κατάφερα να τον νικήσω με venus λόγω ταχύτητας.Ο Terra είναι πάναργος και θέλει ταχύτητα η συγκεκριμένη μάχη.Το είχα βγάλει με terra πάντως στο πιο δύσκολο επίπεδο(πάνω από proud) και ήταν το πρώτο μου playthrough!To recoded το είχα τερματίσει japanese και ως εκ τούτου δεν κατάλαβα χριστό από ιστορία και επίσης κάποιες αποστολές δεν μπορούσα να τις τελειώσω εντελώς λόγω του ότι δεν ήξερα τι ακριβώς να κάνω.Πάντως με είχε πορώσει πάρα πολύ το gameplay του και κάποια σημεία με δυσκόλεψαν πάρα πολύ(κάποιοι εχθροί συγκεκριμένα και όχι bosses).

Leave a comment:

Working...
X