Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kingdom Hearts στα 51 level (PCSX 2) και ξεκιναω RE : COM,
στο τέλος αναγκάστηκα να κανω καινουργιο save state καθε 5 δευτερα.
Σε ποιο επίπεδο το'παιξες?Γιατί εγώ όταν το είχα παίξει στο ps2 στο normal παρότι είχα χάσει αρκετές φορές κατάφερα και το έβγαλα το καθίκι στο τέλος.Το rechain πού το βρήκες?Το συγκεκιμένο remake για το ps2 βγήκε μόνο Αμερική και δεν υπάρχει σε torrent με seeds όπου και αν έψαξα.
giati omws o roxas eixe asithimata sto days kai pantou petagontan spontes oti exei kardia (DiZ sto telos me ton Riku kalo paradeigma(he could feel sora-lol, a nobody cannot feel anything)
- O Roxas einai o Nobody tou Sora alla exei thn morfh tou Ventus.
O Ventus moirazetai thn kardia tou me tou Sora, afth einai h eidikh ikanothta tou Sora, (exei megalh kardia kai tous xwraei olous) lol
- O Terra den einai o Xehanort den ta egrapse kai poly kala o Grimmtak, afto den prepei na sou pw pws paei, prepei na paikseis kai na to deis.
Λοιπών LMS τέντωσε τα αυτιά σου και πάρε ένα λεξοτανιλ:
Ultimate spoiler is coming!
Να μην το δουν όσοι δεν έχουν τελειώσει το Birth by sleep και θέλουν να μάθουν την πλοκή παίζοντας το.
Στο τέλος του BBS ο Ventus πέφτει σε κόμα και η Aqua τον πάει στο Castle Oblivion για να είναι ασφαλής. Τότε η ψυχή του Ven πηγαίνει στο σώμα του Sora για να βρει ας πούμε άσυλο (δεν ξέρω πως αλλιώς να το προσδιορίσω) και γι αυτό λοιπων ο Roxas έχει την μορφη που έχει και ο Sora έχει Keyblade.
Δεν έχει καμία σχέση λοιπών το ότι έδωσε ο Terra κλειδί στον Riku, ο οποίος με την σειρά του είναι συνδεδεμένος με τον Xehanort (Ansem στο 1). Καθώς Terra=Xehanort.
Τώρα γιατί ο Vanitas είναι έτσι δεν έχω ιδέα.
Αν έχω γράψει κάτι λάθος διορθώστε με.
me autin tin logiki o roxas einai nobody tou ventus????
Λοιπών LMS τέντωσε τα αυτιά σου και πάρε ένα λεξοτανιλ:
Ultimate spoiler is coming!
Να μην το δουν όσοι δεν έχουν τελειώσει το Birth by sleep και θέλουν να μάθουν την πλοκή παίζοντας το.
Στο τέλος του BBS ο Ventus πέφτει σε κόμα και η Aqua τον πάει στο Castle Oblivion για να είναι ασφαλής. Τότε η ψυχή του Ven πηγαίνει στο σώμα του Sora για να βρει ας πούμε άσυλο (δεν ξέρω πως αλλιώς να το προσδιορίσω) και γι αυτό λοιπων ο Roxas έχει την μορφη που έχει και ο Sora έχει Keyblade.
Δεν έχει καμία σχέση λοιπών το ότι έδωσε ο Terra κλειδί στον Riku, ο οποίος με την σειρά του είναι συνδεδεμένος με τον Xehanort (Ansem στο 1). Καθώς Terra=Xehanort.
Δεν είπα ότι το days δεν μάρεσε απλά ότι δεν το θεωρώ και των καλύτερο Kingdom Hearts τίτλο (η θέση πάει στο bbs). Γουστάρω πολύ Roxas, είναι για μένα από τους ποιο ωραίους χαρακτήρες μαζί με την θεά την Aqua.
Days ειναι σιγουρα το αγαπημενο μου kh, μετα το 2 και μετα το 1.
Το bbs δεν εχω ιδεα και το CoM το μισω απλα...
Ηταν το πρωτο kh που τερματισα το days και δεν ηθελα να ξυπνήσει ο sora.
Ειχε πολυ καλο voice acting και πολυ καλα γραφικα για DS
To kh1 ειχε επισης καλο voice acting αυτο που δεν μου αρεσε καθολου σε αυτον τον τομεα ηταν το 2, αλλα απο πλοκη το 2 ειναι μπροστα.
Παρολο που βγηκε το bbs ακομα δεν εχω βρει την απαντηση, καποιος που να το εχει παιξει να μου απαντησει.
Γιατι μοιαζει ο vanitas με τον Sora;
Γιατι ο Roxas εχει την φατσα του Βεν;
Ο Τερρα εδωσε το κλειδι στον riku ο οποιος για ποιο λογο δεν το ειχε αλλα το πηρε ο σορα; (Οπως βλεπουμε στο secret ending του kh2 final mix)
Ναι είναι εντελώς απάλευτο με terra.Εγώ κατάφερα να τον νικήσω με venus λόγω ταχύτητας.Ο Terra είναι πάναργος και θέλει ταχύτητα η συγκεκριμένη μάχη.Το είχα βγάλει με terra πάντως στο πιο δύσκολο επίπεδο(πάνω από proud) και ήταν το πρώτο μου playthrough!To recoded το είχα τερματίσει japanese και ως εκ τούτου δεν κατάλαβα χριστό από ιστορία και επίσης κάποιες αποστολές δεν μπορούσα να τις τελειώσω εντελώς λόγω του ότι δεν ήξερα τι ακριβώς να κάνω.Πάντως με είχε πορώσει πάρα πολύ το gameplay του και κάποια σημεία με δυσκόλεψαν πάρα πολύ(κάποιοι εχθροί συγκεκριμένα και όχι bosses).
Leave a comment: