Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom Hearts Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει ένας πανικός στο Άμαζον και το παλύουμε μέσω του φόρουμ και μέηλ να τη γυρίσουμε την κατάσταση,θα δούμε.Ευτυχώς κι εγώ το έχω προπαραγγείλει.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    Το τσίμπησα κι εγώ. Με τζαμπέ μεταφορικά πάει στα ~41€, συν το μικρό artbook, συν ό,τι καλύτερη τιμή μπορεί να γίνει μέσα στους 4 μήνες που απομένουν μέχρι να κυκλοφορήσει.
    Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, όμως πλέον έχουν εξαντληθεί οι προπαραγγελίες στο Amazon.co.uk, και τα τζαμπέ μεταφορικά για αγορές πάνω από 20£ δεν ισχύουν πια για την χώρα μας. Επομένως μπορεί κάποιος να το πάρει από οποιοδήποτε άλλο online μαγαζί, π.χ. στα play / zavvi κλπ πάει από 40€+

Από την άλλη, όποιος πρόλαβε και προπαρήγγειλε, όχι μόνο επωφελείται τα δωρεάν μεταφορικά αλλά και της μειωμένης τιμής που έκανε το κατάστημα. Πλέον η τιμή είναι στις 26£, δηλαδή στα ~30€, μια χαρά Η πλάκα είναι πως δεν έχω καν λεφτά στην κάρτα, απλά έκανα την προπαραγγελία για τον χαβαλέ μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Kingdom Hearts 3 detailed by game director Tetsuya Nomura

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το τσίμπησα κι εγώ. Με τζαμπέ μεταφορικά πάει στα ~41€, συν το μικρό artbook, συν ό,τι καλύτερη τιμή μπορεί να γίνει μέσα στους 4 μήνες που απομένουν μέχρι να κυκλοφορήσει. Τότε θα είναι και η περίοδος που θα ψαχτώ για καμιά καλή προσφορά για PS3, επομένως όλα κομπλέ

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Preordered.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Wraio video, vazei kai ta pragmata sthn seira gia emas pou den exoume paiksei kapoia games opws to coded kai to DDD.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ωραίοι παίδες,θα βάλω και εγώ το βιντεο και αμέσως πατάω preorder το kingdom hearts.Ψήνομαι για μαραθώνιο με το που πάρω το 1.5.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Πάω κι εγώ!!

Παρένθεση το Kingdom Hearts 1.5 Limited Edition είναι διαθέσιμο για pre-order στο amazon για όποιον ενδιαφέρεται.

Link

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Nice nice tha to dw kai egw

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Kingdom Hearts Timeline

Προσωπικα περιμενα πολυ καιρο αυτο το video. Τωρα το βαζω και εγω για να το δω, ειναι αρκετα μεγαλο (52 λεπτα) και ελπιζω να ειναι τοσο απολαυστικο οσο ανεμενα. Καλη διασκεδαση.

Σχετικα με τα τελευταια νεα, να πω και εγω οτι το 1.5 HD παει και απο μενα για day one.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αυτό ακριβώς που λέει ο Phantom σκεφτόμουν κι εγώ.Όταν βγει το Final Mix και κατά δω θα το παίξω εκεί σε HD,απλά πράγματα.Ας το παίξω τώρα να δω τι γίνεται,μην έχω και το Dream Drop Distance να κάθεται.
    Deus thanks man,όταν ξεκινήσω θα ενημερώσω.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το amazon.com έχει ήδη για προπαραγγελία το KH 1.5. Επίσης υπάρχουν κι άλλοι Αμερικάνοι retailers που σου δίνουν artbook 24 σελίδων αν το προπαραγγείλετε. Δεν ξέρω αν θα παιχτεί αντίστοιχη προσφορά και στην ευρωπαϊκή έκδοση.

Επίσης, φήμη όσον αφορά το επικείμενο (; ) Kingdom Hearts 2.5

During the credits for KINGDOM HEARTS -HD 1.5 ReMIX-, there are certain images shown from select titles, specifically KINGDOM HEARTS II, Birth by Sleep and coded. This seems to suggest that the next remaster, KINGDOM HEARTS -HD 2.5 ReMIX- will be comprised of these titles!
    Link - KH insider

Αν βάλουν μέσα Final Mix από II και Birth By Sleep έχουν φύγει αμέσως. Ελπίζω με αυτά να δίνουν πάσα για το Kingdom Hearts III, αν και μάλλον θα πεθάνω ελπίζοντας.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ωραίος,επιτέλους θα κάνεις το μεγάλο βήμα και θα πιάσεις bbs.

Γράψε στο θέμα του παιχνιδιού μόλις το ξεκινήσεις και να είσαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν δικά μου ποστ.Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Περιμένω το ενημερωτικό email από amazon για όταν ανοίξουν οι προπαραγγελίες.
    In other news,επειδή κλασσικά βαριέμαι να ψάχνω να ανεβάζω firmware κλπ στο psp,έβγαλα το Final Mix Jap edtion κι έχωσα μέσα το κανονικό Birth By Sleep.Παίζει κανονικά,οπότε με το που τελειώσω κάποιες εκκρεμότητες,το ξεκινάω Proud φυσικά.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Τα είπε πρώτα στο τσατ ο grim αλλά θα το ποσταρω και εδώ.Άντε να ξαναπαίρνει μπρος το νήμα.

Έχουμε ημερομηνία ανακοίνωσης του kingdom hearts 1.5 στην Ευρώπη...

13 Σεπτεμβρίου λοιπόν θα μπορούμε να απολαύσουμε το παιχνιδάκι...

Retail τιμή δεν ξέρουμε ακόμα για Ευρώπη.Στην Αμερική θα είναι 40 δολλάρια οπότε υποθέτω ότι θα είναι γύρω στα 40 ευρώ το πολύ.

Kαλή φάση ε;Θα προσπαθήσω να βρω κάποιο site για το preorder γιατί θα ήθελα το artbook.

Υπενθυμίζω ότι θα περιέχει την final mix έκδοση του kh1 που έχει επιπλέον περιεχόμενο όπως μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας,όπλα,τέρατα και ένα νέο super boss.

Ποιος άλλος ψήνεται να το πάρει;

Leave a comment:

Working...
X