Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kingdom Hearts Saga
Collapse
X
-
Αν βάλουν το Final Mix του πρώτου, θα είναι instant buy.
EDIT
Από Playstation Blog[...] So why should the KINGDOM HEARTS fans be excited for HD 1.5 ReMIX… other than the fact that it’s AWESOME? For starters these aren’t the games you’ve played before. KINGDOM HEARTS -HD 1.5 ReMIX- includes KINGDOM HEARTS FINAL MIX, previously a Japanese exclusive that introduced new weapons, new enemies, new abilities, new cutscenes, new missions, and a new secret movie – so just a few additions then! [...]
[...] Also included in HD 1.5 ReMIX is KINGDOM HEARTS Re:Chain of Memories, a direct sequel to KINGDOM HEARTS that was also previously unavailable in Europe. Complementing these two great games are the cinematic story videos from KINGDOM HEARTS 358/2 Days, which act as an interquel between Re:Chain of Memories and Kingdom Hearts II. [...]




Μιλάμε για δύο τίτλους που δεν έφτασαν ποτέ στην Ευρώπη, ο ένας είχε μείνει στην Ιαπωνία και ο άλλος είχε φτάσει μόνο στην Αμερική. Μακάρι να βγει και 2.5 HD έκδοση αργότερα με Final Mix του KH 2 και του Birth By Sleep (και αντίστοιχα, γιατί όχι αν γίνεται, βιντεάκια του KH 3D). Και ύστερα από αυτό θα έχουν στρώσει το έδαφος όσο καλύτερα γίνεται για το Kingdom Hearts 3.
Leave a comment:
-
Ανακοινωθηκε επισημως οτι το kingdom hearts hd 1.5 θα κυκλοφορησει στην Ευρωπη και στην Αμερικη.
Χαιρομαι πολυ,ειναι η τελεια ευκαιρια για να ξαναπαιξω το πρωτο kh,λλα ελπιζω να τους κοψει και να βαλουν το final mix και οχι το πρωτοτυπο.
Leave a comment:
-
H Disney δεν έχει αγοράσει και την Μάρβελ;Άντε να δούμε Galactus,Darth Vader,Sephiroth ως μυστικά αφεντικά.
Leave a comment:
-
Ακόμα καλύτερα,θα μπορούσαν να υπάρχουν σχετικές ατάκες όπως use the force sora ξερω γω.
Καλός συλλογισμός πάντως.
Πέρα από την πλάκα,θα ήθελα η σειρά να ξαναθυμηθεί το πως ξεκίνησε,ως συνύπαρξη δηλαδή ηρώων final fantasy,disney συν τους καινούριους (sora,ansem κτλ)Θα γούσταρα απίστευτα να ξαναδω reunion στο 3 με χαρακτήρες όπως cloud,squall,aeris,tifa και πάει λέγοντας.
Leave a comment:
-
Τώρα που η Disney εξαγόρασε την Lucas Films, θα έχουν άραγε τα ΚΗ νέο cast;
Leave a comment:
-
Ε, τα παμε αυτα, στο τελος θα πρεπει να κανουμε κι εδω ban για port-begging, a la neogaf.
Leave a comment:
-
Στο τελευταίο τεύχος του famitsu ο Nomura επιβεβαίωσε ότι το kh2 final mix θα βγει και αυτο σε hd.
Εύγε αλλα δεν έχουν πει τίποτα για δυτική κυκλοφορία και ανησυχώ...
Leave a comment:
-
Φοβερο νέο,ήθελα να ρίξω replay και είναι μια καλή ευκαιρία με την κυκλοφορία του final mix.Αλλα που είναι το kh 2 final mix oeo;
Όπως είπε και ο λογκο παιχτης η λογική λέει ότι θα κυκλοφορήσει και σε αλλα μηχανήματα.Απο την άλλη όμως δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος γιατί λογική και squarenδεν συμβαδίζουν.
Leave a comment:
-
Πόσοι 3rd party τίτλοι ήταν αποκλειστικοί σε αυτή τη γενιά ρε παιδιά;
Αν το KH3 επιστρέψει στις κονσόλες, και δη σε next-gen hardware, το κόστος παραγωγής δε θα έχει καμία σχέση με τους τίτλους που βγήκαν στα φορητά. Όταν το budget είναι ψηλά δεν υπάρχει χώρος για αποκλειστικότητες.
Δε νομίζω ότι η Square-Enix θα περιοριστεί σε μια κονσόλα με το KH3 (εκτός βέβαια αν πέσει χρήμα από κάποιον εκ των Sony, Microsoft, Nintendo).
Leave a comment:
-
Ναι σύμφωνοι το ξέφτιλισαν η αλήθεια το θέμα με τις κονσόλες.Ευτυχώς που κατάφερα και έπαιξα τα βασικά 1 και 2 σε κονσόλα γνωστού και το chain σε emulator(έχω την κονσόλα αλλά δεν έβρισκα το παιχνίδι).Κατά τα άλλα έχω τις υπόλοιπες κονσόλες και έπαιξα όλα όσα βγήκαν μέχρι τώρα.
Leave a comment:
Leave a comment: