Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kingdom Hearts Saga
Collapse
X
-
Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες και μαζί σου στο να βγει multiplatform το KH3, απλά λέω ότι ως τώρα έπρεπε να κάνεις συλλογή από κονσόλες για να ακολουθήσεις την σειρά.
-
Συλλογή από κονσόλες δεν χρειάζεται να κάνεις εφόσον βγει παντού.Με την ίδια λογική και γω που δεν έχω ps3 γιατί να βγει μόνο εκεί?Γιατί να κάνω συλλογή από κονσόλες?
Το θέμα είναι ότι έχει κάνει ήδη τα κονέ με τη nintendo.Οπότε ένα kh3 για WiiU παράλληλα με αντίστοιχα για ps3,ps4(και για τι όχι και για xbox720) δεν νομίζω να μην θέλουν να γίνει ή να μην μπορεί να γίνει.Εκτός αν θέλουν να το πάνε στην επόμενη γεννιά(αν και εφόσον τα PS4 και xbox720 είναι κατά πολύ δυνατότερα του WiiU και δεν γίνεται να βγει εκεί) και δεν μπορέσει να αποδώσει ένα πιο χαμηλό σε επιδώσεις WiiU τα συγκεκριμένα γραφικά.
Leave a comment:
-
Δεν ήξερα ότι πρέπει να κάνω συλλογή από κονσόλες για να παίξω τα KHOriginally posted by paixtis View PostΤο θέμα είναι να υπάρχει σε όσο το δυνατόν περισσότερες κονσόλες να την παίξουν όλοι
.
Wishful thinking το 360. Αν θες να συνεχίσεις να παίζεις τα KH ετοιμάσου να πάρεις PS4 και Vita, για να μην πω και Xbox720Originally posted by paixtis View PostΑς βγάλει και στο 360.....Την έχω την κονσόλα.
Leave a comment:
-
Ας βγάλει και στο 360..Την έχω την κονσόλα.Το θέμα είναι να υπάρχει σε όσο το δυνατόν περισσότερες κονσόλες να την παίξουν όλοι την παιχνιδάρα!
Leave a comment:
-
Ποιο WiiU, κανονικά πρέπει να βγάλει και ένα kingdom hearts σε κονσόλα της MS.
KH3 exclusive στο Xbox720 έτσι για να γουστάρουμε
.
Leave a comment:
-
Γιατί όχι και στο WiiU???Δεν μπορώ να καταλάβω τη square-enix...Μας λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν πρόκειται να δούμε kingdom hearts 3 σε κονσόλα της nintendo???Γιατί τι φοβάται???
Leave a comment:
-
Φοβερά νέα και δίνουν μεγάλο κίνητρο για replay, αλλά μόνο PS3 πάλι; Μα τι γίνεται πια με το Vita και τα PS2 HD ports;
Leave a comment:
-
Παιδιά έχουμε νέο βόμβα.
Ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το kingdom hearts remix 1.5.Αυτό θα περιέχει τα kingdom hearts 1 final mix Kai kingdom hearts re chain of memories.επίσης θα περιέχει τις cutscenes του days σε hd.Για την ώρα ανακοινώθηκαν ημερομηνία μόνο για την Ιαπωνία αλλά λογικά θα το δούμε και στην δύση.
Leave a comment:
-
Eίχα παραθέσει ένα βιντεάκι με αυτόν τον κόσμο στο thread tou bbs.Το ξαναβάζω και εδώ.
Κρίμα που δεν μπήκε ο κόσμος,φαίνεται πολύ ωραίος.
Στα του ddd τώρα,προχωράω στον τέταρτο κόσμο(pranksters paradise)
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.Χρώμα,λεπτομέρεια και φαντασία σε όλο τους το μεγαλείο.Αυτό το παιχνίδι πραγματικά αδικείται που κυκλοφόρησε σε φορητό μηχάνημα...
Leave a comment:
-
Προς έκπληξη μου ενώ τα boss ήταν εμφανισιακά σχεδόν ίδια οι κινήσεις τους και ο τρόπος αντιμετώπισης τους είναι εντελώς διαφορετικά.
Leave a comment:
-
To boss είναι ίδιο και για τους 2 χαρακτήρες;
Εμένα όλο αυτό μου κάνει πάντως κάτι από majora's mask & Pandora's Tower με το μηχανισμό του χρόνου.Μόνο που εδώ αντί να χάνεις,σου αλλάζει χαρακτήρα και σου χαλάει το immersion.Δεν ξέρω,μου φαίνεται χαζό.Πρέπει βέβαια να δω την υλοποίηση για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα.
Leave a comment:
-
Den diafwnw pws to exoun paratravhksei, alla to thewrw pleon meros tou lore kai pithano na ginei (swma, kardia kai myalo) opote den to amfisvhtw kiolas.
Twra an yparksei kai tetartos diaxwrismos entaksei tah einai ontws xazo, alla den nomizw na ginei pote kati tetoio
Leave a comment:
-
Τελος και επισημα το BBS μετα απο 32 ωρες συνολο που ευτυχως ουτε που καταλαβα ποτε περασαν. Τo gameplay οπως ειχα ξαναπει ειναι οντως πολυ καλο και κανει την ολη εμπειρια πολυ συμπαθητικη.
Περιμενα το secret episode πιο χορταστικο, αλλα οκ δεν πειραζει.. Το secret ending καλο ηταν. Εν τω μεταξυ εψαξα να δω αν εχει επιπλεον σκηνες το BBS FM ending αλλα δεν ειδα κατι, διορθωστε με αν κανω λαθος.
Μετα απο τοσα παιχνιδια παντως καποιοι κοσμοι και κυριως η μουσικη νομιζω πως θελουν ανανεωση επειγοντως.
Τωρα που τελειωσα και με αυτο το παιχνιδι ξαναδιαβασα την παρακατω περιληψη:
... και αφενος γελασα, αφετερου θυμηθηκα αρκετα πραγματα απο τα προηγουμενα παιχνιδια που εχω παιξει. Καποιοι θα διαφωνησουν αλλα το θεμα με τα πολλαπλα "personas" καποιων χαρακτηρων ειναι τραβηγμενο μεχρι αηδιας.
Περαν αυτου ολα καλα, αντε να δουμε τι λεει και το παιχνιδι του 3ds καποια στιγμη στο εγγυς μελλον.
Leave a comment:

Leave a comment: