Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom Hearts Saga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Grimmtak
    replied
    At Last!

    http://gematsu.com/2012/05/nomura-it...rns-to-console

    Leave a comment:


  • paixtis
    replied
    Είναι απ'τις σειρές που δεν θέλω να ασχοληθώ καν...

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Παίξε Dark Souls.

    Leave a comment:


  • paixtis
    replied
    Εγώ γουστάρω με τέτοια σκηνικά πάντως.Είναι μεγάλη πρόκληση, σπάζομαι ενδιάμεσα αλλά μ' αρέσει πολύ όταν καταφέρνω να τα βγάλω μετά από πολλές προσπάθειες έστω.

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Έχεις εσύ τέτοιο item;Εγώ δεν έχω πάντως και έχω πάρει όλα τα prize sectors ως τώρα.

    edit:Grimm δε θέλω να φανταστώ τι πέρασες.Για κάτι τέτοιες μουφιές και μόνο θα το βάλω beginner,να δω το φινάλε και τέλοςΟύτε που θέλω να ξανασχοληθώ.

    Leave a comment:


  • Grimmtak
    replied
    Οι eliminators είναι το ποιο @#%@#%ο heartless του παιχνιδιού θα βγουν όταν δεν πρέπει. Είχα μια παρόμοια εμπειρία στο τελευταίο secret system sector με τα 12 floors, ενώ πήγαινα χαλαρά στην έξοδο για το τελευταίο μου βγαίνει eliminator και με σκοτώνει με τις τσατσιές του αλλά το κακό δεν είναι αυτό αλλά το ότι το floor είχε virus και έχασα όλα τα cp που είχα μαζέψει, τι να πεις από κει και πέρα....

    Leave a comment:


  • Deus
    replied
    Δεν έχεις άδικο όσον αφορά τον χύμα σχεδιασμό των system sectors αλλά για να αντιμετωπίσεις το θέμα με τα status changes μπορείς να εξοπλίσεις accessories που τα αποτρέπουν.Βασικά για εμένα δεν φταέι τόσο το παιχνίδι όσο ο χειρισμός του ds που σαφέστατα δεν αρκεί.Ε όταν έχεις τόσο σύνθετα σκηνικά η έλλειψη αναλογικού χτυπάει κάπως άσχημα.

    Το παιχνίδι το έχω αφήσει στην agrabah.Όταν ξαναβρω όρεξη θα πιάσω παλιούς κόσμους για να μαζέψω πράγματα που έχω αφήσει για να δυναμώσω μπας και την παλέψω καλύτερα.Εγώ παίζω στο critical.

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Proud,2 Darkballs,2 shadows μαζί.Τα Darkballs είναι οι δυνατές εκδοχές όχι οι απλές.Σου πετάνε την κίνηση που δεν μπορείς να κάνεις άλμα,επομένως έχει περιορισμένο αριθμό κινήσεων.Αλλά ακόμα και να μην έχεις,παντού τριγύρω,υπάρχουν τα κουτιά με τα ελατήρια,οπότε δε σε αφήνει και να φύγεις.Ξέρεις τι είναι να έχω μαζέψει 5000sp στον προηγούμενο όροφο και σε αυτόν να τα χάνω όλα λόγω κακού design;Αυτά γίνονται με random design.Και λέω random γιατί όσες φορές έχω παρατήσει system sector κι έχω ξαναγυρίσει (έχω κλείσει την κονσόλα ενδιάμεσα),το sector έχει αλλάξει.Τελικά το πέρασα με τα χίλια ζόρια.Και σκάει ξαφνικά Eliminator να με κυνηγάει από δωμάτιο σε δωμάτιο.
    This is BULLSHIT!!!Άμα θες δυσκολία βάλτην σε προαιρετικά dungeons ή κάντην να δουλεύει σωστά όπως στην μάχη με τον Riku και όχι τσάτσικα όπως η μαλακία που προανέφερα.

    Leave a comment:


  • paixtis
    replied
    Χαχα!Ε όχι ρε Altair.Τα σπάνε οι εχθροί στο recoded.Παίξε στρατηγικά όταν έχεις λίγη ενέργεια ή όταν είσαι σε δύσκολα σημεία.

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Μιάμιση ώρα τώρα έχω κολλήσει στο δεύτερο όροφο του sector της Traverse town.Ε άντε στο διάολο με τις μαλακίες.Θα βάλω beginner να δω έστω το φινάλε,αλλιώς θα πάει για youtube.με τις μαλακίες να πούμε.Πάνω που το πέρασα,μετά από τόσες προσπάθειες,κι ενώ πάω να φύγω,σκάει Eliminator.Στην αρχή λέω τον έχω,του βγάζω τη μισή ζωή και μετά αρχίζει να πετάει slowga,confuse και ψοφάω.Ε άντε και γαμηθείτε εσείς που φτιάξατε αυτή τη μαλακία.Άμα θέλω ζόρικο τίτλο έχω τα Dark Souls,Ninja Gaiden 2 να περιμένουν.

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Όσο έλειπα το συνέχισα το Recoded.
     
    Είμαι στο σημείο που επισκέπτομαι ξανά τους κόσμους για τα τελικά glitches.Η μάχη με τον Riku φοβερή όπως πάντα.Επίσης το Hollow Bastion παρόλο που δεν παίζεις με την παραδοσιακή έννοια του όρου,παραμένει best world ever λόγω μουσικής και μόνο.Βέβαια και οι "γρίφοι" του μου αρέσουν πολύ.
    Παίζει να το είχα τελειώσει αν δεν ήμουν στο καράβι και τελείωνε η μπαταρία.Αλλά αν όχι σήμερα,αύριο θα δω τίτλους τέλους.
    Το BBS Deus όπως σου είπα θα το πιάσω μέσα στο Μάιο.
    Τελείωνε με Agrabah να πας Hollow Bastion. ;)

    Leave a comment:


  • Deus
    replied
    20 Ιουλίου.Μάλιστα.Αν μπορέσω να αγοράσω 3ds ως τότε έχεις καλώς διαφορετικά θα περιοριστώ να διαβάζω τα δικά σας ποστ ενθουσιασμού.

    Αλταηρ άιντε ξεκίνα το bbs.Περιμένω ποστ σου εδώ μόλις το κάνεις.

    Το recoded πάντως καταντά λίγο κουραστικό ώρες ώρες.Καμία σχέση με το bbs που μπορούσες να παίζεις για ώρες χωρίς να κουραστείς.Το έχω φτάσει προς το τέλος της ακραμπα.Μόλις βρω όρεξη θα το συνεχίσω.

    Leave a comment:


  • Grimmtak
    replied
    Εγώ φταίω που προσπαθώ να σε σώσω από τα κακά και σατανικά spoiler

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Γιατί ρε φίλε,εγώ στο κατούρη πηγάδησα;

    Leave a comment:


  • Grimmtak
    replied
    Μόλις είδα το secret ending όλοι εκτός του Altair καθίστε να το δείτε τουλάχιστον στο youtube, συνδυάζει το BBS με εκεί που έχει φτάσει η ιστορία τώρα και μας προϊδεάζει για το DDD.

    Leave a comment:

Working...
X