Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom Hearts Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Εξαιρετική μουσική το hollow bastion και πολύ ωραίος και δύσκολος κόσμος πράγματι.
    LMS το rechain έχει seeds???Παίζει κανονικά?
    Εχει γυρω στα 26 seeds, εγω δε ξερω ποσο ακριβως μου πηρε διεγραψα torrent history. Αμεσως κατεβηκε παντως, ισως ειναι η συνδεση μου.

Τον κερβερο μπορεις να ανεβεις στην πλατη του και να του χτυπας τα κεφαλια απο εκει, αν και ειναι δυσκολο οταν δαγκωνειμ, γιατι μπορεις να πεσεις.

Αυτο με το Land of Departure einai foveri paratirisi! Egw den iksera epeidi fisika den exw paiksei bbs.Isws na iparxoun kai alla tetoia.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Εξαιρετική μουσική το hollow bastion και πολύ ωραίος και δύσκολος κόσμος πράγματι.
    LMS το rechain έχει seeds???Παίζει κανονικά?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Καλά το Hollow Bastion είναι ο αγαπημένος κόσμος όλων,εκτός του Deus νομίζω που είναι η Traverse Town,ειδικά με τη μουσική που παίζει εκεί.
    Πρέπει κάποια στιγμή vα βρω όρεξη να συνεχίσω το Days.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    O agaphmenos kosmos tou 1 gia mena einai to Hollow Bastion

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Ξέχασα πριν να αναφέρω ότι γουστάρω πολύ που χώσαν στοιχεία του Vincent πάνω στον Cloud, φαίνεται ακόμα ποιο badass.

Να αναφέρω επισης ότι τώρα είμαι Deep Jungle. Από τους ποιο όμορφους κόσμους του παιχνιδιού μπορώ να πω. Κρίμα που δεν τον ξαναείδαμε , αν και το ότι δεν υπάρχει μέσα στο Chain of Memories μου δίνει την εντύπωση ότι χάσανε τα δικαιώματα ή κάτι τέτοιο. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες;

Τέλος όπως είμαι στο Deep Jungle έδωσα κάτι slides στην Jane ένα από αυτά απεικόνιζε ένα κάστρο το οποίο θύμιζε κάτι στον Sora αν και δεν είχε φύγει ποτέ από τα Destiny Islands.

Έλα όμως που ο Ventus είχε πάει! Land of Departure???

Ανυπομονώ για το post σου Deus

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ωραίοι παίδες,γουστάρω συζήτηση.;)Ας το συνεχίσουμε έτσι.

Grimtak και εγώ έτσι τον είχα βγάλει τον κέρβερο στο expert θυμάμαι.Δεν έχεις και πολλές επιλογές βέβαια αφού δεν έχεις μάθει καλά καλά το cure και έχεις και λίγα mp σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού.

Πάω για ύπνο τώρα,αύριο όμως θα επιστρέψω ποσταροντας τα αγαπημένα μου κομμάτια από την σειρά και κάποιες άλλες ωραίες πληροφορίες που έχω.;)

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Και κλασσικά θα πρέπει να περιμένουμε κάνα δυο παιχνίδια για να μάθουμε ποιος είναι...

Νίκησα Cloud και Κέρβερο Expert. Πραγματικά αν δεν αξιοποιήσεις σωστά το guard στο dashing attack του Cloud σε τεμαχίζει γιατί μπορεί! Ο Κέρβερος για κάποιο λόγο μου βγήκε πολύ εύκολα απλά απόφευγα τα πάντα με dodge και τον κοπάναγα με το που δάγκωνε μπροστά, κούτσα κούτσα λοιπών βγήκε.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    WWW nai ksexasa kai ton iron Imprisoner IV tou KH BBS!
    Poly dyskolo Boss!

Ta spaei asxhma to style tou Unknown figure, perpataei hremos kai ksafnika xwrizetai se 10, epic!

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Οι 2 πρώτες φάσεις της τελικής μάχης στο πρώτο kh ήταν ψιλοδύσκολες αλλά οι επόμενες τις λες εύκολες.Αλλά και πάλι αυτό καθορίζεται και από το level που θα φτάσεις στον τελικό αλλά και από το επίπεδο δυσκολίας που θα έχεις επιλέξει.Κάποια bosses πάντως στο expert είναι πολύ δύσκολα,όπως ο κέρβερος και ο δράκος.Στον τελευταίο θυμάμαι ότι είχα χάσει πολλές φορές και τελικά είχα κρυφτεί σε μια γωνιά,περίμενα να αποδυναμώσουν το boss οι goofy και donald και μετά έδωσα το τελικό χτύπημα.Γενικά θεωρώ ότι το 1 είχε ιδανική δυσκολία,είχε δύσκολες στιγμές αλλά δεν σου έσπαγε τα νεύρα.Τα μυστικά bosses του τα σπάγανε.

Ο τελικός του 2 για εμένα κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα αν πας σε νορμαλ λεβελ,αν πας εκεί έχοντας κάνει πρώτα leveling είναι γελοίος.Πάντως αν και παιχνιδάρα το 2 θα μπορούσε να έχει λίγο περισσότερο περιεχόμενο-μετά το kingdom hearts 1 σε ξινίζει το ότι δεν έχει τόσα πράγματα να κάνεις και να βρεις.Όπως έχω ξαναπεί,έχω αποωθημένο να παίξω το final mix toy 2.H square οφείλει να μας το δώσει,διαφορετικά καλά είναι και τα πλει2 emulators.

Πιο δύσκολο τελικό boss στην σειρά πάντως θεωρώ τα τελικά bosses όλων των χαρακτήρων στο bbs με δυσκολότερο όλων το πραγματικό τελικό boss.Πιο δύσκολο boss γενικά ο mysterious figure και μετά πάει ο sephiroth και τέλος ο kurt zisa.

Πως τα ΣΠΑΕΙ πάντως το theme του mysterious figure.

Αφιερωμένο.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Guys prin den milousame gia dyskola Bosses alla gia dyskola telika Bosses.
    Ta krufa Bosses enweitai oti tha einai poio dyskola apo ta telika.

Anyway h poio dyskolh maxh pou ekana sta KH proswpika htan to Unknown Figure sto BBS kai amesws meta kai Vanitas lingering sentiment pali sto BBS.
    Amesws meta o Sephiroth tou KH1, h maxh pou polemas taftoxronws Cloud, Tifa, Squall kai Yuffie sto KH2, o Phantom tou KH1 kai o Kurt Zisa tou KH1.
    Telos o Sephroth tou KH2 kai o Ice Titan tou KH 1 mou fenontai idioi se dyskolia.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Δεν είχα παίξει ποτέ το Tournament του 2 οπότε δεν μπορώ να ξέρω, θαρώ πως ήταν και Yuffie μέσα αν δεν κάνω λάθος.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Cloud Tifa Squall, sto KH2 afto htan palouki.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Normal to epaiksa. Den itan arketa diskolo gia teliko boss, an kai eixa paiksei idi girw stis 5-7 wres sinexomena kai itan 4 to proi, opote ekana save states na to perasw na paei stadiala, meta crushare sta credits, kai nomizontas oti tha kanei save sto telos to ksananikisa.....

to re:com to vrika me 2 click sto piratebay

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Μήπως ξεχνάτε τον Sephiroth του KH1; Κατά την γνώμη μου αυτός ήταν το απόλυτο παλούκι στην σειρά.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ας μεταφερθούν τα ποστ παρακαλώ στο θέμα kingdom hearts saga.Μετά θα ακολουθήσει δική μου απάντηση.

Leave a comment:

Working...
X