Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Altair View Post
    Παίζω αυτόν τον καιρό με ένα φίλο τα Umbrella & Darkside Chronicles τα όποια είναι on rails SHOOTER κι έχουν καλύτερη ατμόσφαιρα από τα 5+6.
    'Nuff said.
    Όχι μόνο αυτό.Σαν σύνολο τα chronicles παιχνίδια ήταν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις!

RIP Cavia.

Comment

• Το RE6 γίνεται fighting,

puzzle (e.g Columns)

bullshit.

RIP Resident Evil!!!
      Carpe diem

Comment

• Να πάρει θέση ο κουλ αθλητικός τυπάς.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

• Το RE6 είναι τόσο RE όσο Metal Gear είναι το Rising.

Στην περίπτωση όμως του Rising μιλάμε για καθαρό spin-of και όχι για στροφή 180 μοιρών του franchise, δηλαδή στο MGS: Gz o Big Boss δεν θα κάνει κωλούμπες στον αέρα, δεν θα σφάζει με κατάνα, δεν θα περπατά πάνω σε τοιχους κτλ. Μάλιστα ίσως το Rising εξελιχθεί σε ανέξάρτητο hack n slash franchise.

Aντιθέτως στην περίπτωση του RE η σειρά έχει πεντακάθαρα μεταλλαχθεί σε ένα generic action shooter και μάλιστα μέτριο και από την άλλη όχι μόνο δεν υπάρχει η αίσθηση του survivor horror αλλά ουτε καν ζόμπια. Όλα τα αλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.

RIP resident evil.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Απλα να πω πως αυτη η συζητηση εχει ξαναγινει και καλα κανει ο καθενας και εχει τη γνωμη του, αλλα μην καταληξει παλι το θεμα σε flame, γιατι θα αρχισουμε να σβηνουμε posts..

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
              Απλα να πω πως αυτη η συζητηση εχει ξαναγινει και καλα κανει ο καθενας και εχει τη γνωμη μου, αλλα μην καταληξει παλι το θεμα σε flame, γιατι θα αρχισουμε να σβηνουμε posts..
              Όχι...

Το resident evil 6 είναι re.Τέλος...
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Typo ηταν, γνωμη του ηθελα (προφανως θελω να πιστευω) να πω, θες να διαφωνησεις και για αυτο;

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
                  Typo ηταν, γνωμη του ηθελα (προφανως θελω να πιστευω) να πω, θες να διαφωνησεις και για αυτο;
                  Πλάκα κάνω!
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Όταν τα έλεγα εγώ...

Άκουσα στο επόμενο DLC πάντως η νέα στολή του Chris θα είναι αυτή του Ryu.

Για τον Leon υπάρχουν φήμες:

Απλά η εταιρία ξεκαθάρισε την θέση και τους στόχους τις πριν βγει καν το παιχνίδι νομίζω. Δεν είναι θέμα υποκειμενικότητας πλέον. Είναι facts. Τώρα αν αρέσει σε κάποιους μια μετριότητα του συγκεκριμένου είδους που κατέληξε, είναι δικό τους θέμα. Και εμενα μου έχει τύχει στο παρελθόν να μου αρέσει ένα μέτριο παιχνίδι.

Comment

• Άσχετο αλλά αυτοί στο gametrailers δεν μπορούν να έχουν έναν καλύτερο player; Μία ώρα να ξεκινήσουν τα videos να ούμε.

Comment

• Εμένα παίζουν με τη μία.Τεσπά.
                        Αφήστε το ψόφιο RE6 και αρχίστε να ασχολείστε με το GOTY 2012,ορίστε και το θέμα του.
                        Carpe diem

Comment

• Όχι μωρέ Altair, άστους να βγάλουν κάνα Journey ή κάνα Walking Dead έτσι για αλλαγή.
                          sigpic

Comment

• Altair τι realisation ήταν αυτό που έκανα βλέποντας εσένα να μιλάς για το GotY 2012!!!!

Δεν έχω τερματίσει κανένα 2012 game πέραν κάποιων random indies και των Rayman, WipEout 2048 και Journey.

Tουλάχιστον πήρα MSc με distinction .

Comment

• Ρε Evans ποια games μωρε, Συγχαρητήρια για το MSc

Comment

• Αυτά είναι DLC; Επιπλέον του βασικού παιχνιδιού; Αν είναι έτσι δεν μου φαίνονται άσχημα, mercenaries mini games στυλ ξέρω 'γω. Το ότι η σειρά έχει ξεφύγει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Working...
                                X